Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.09.15.

2011.09.15. 23:07

szerző: Bonci

Sziasztok!

Levike újra oviba jár:)!!! Meggyógyult! Tegnap voltunk bent az oviban Liliért, és találkoztunk a Dadussal és az Óvó nénivel, akik mondták, hogy már nagyon várják Őt, így este, mikor elmondtam Neki, hogy hogy lesz a mai nap, nem is nyüszögött, hogy nem akarja... Ma reggel is csak 1-2 alkalommal mondta, hogy nem akar menni, meg hogy nem akar ott aludni... egyszer csak azt mondta, hogy "De nem akajok ott ajudni, ajvás ejőtt gyeje éjtem!", ami fura volt az Ő szájából... kérdeztem, hogy ezt mástól hallotta? Hát, persze, hogy igen... elmondtam, hogy nem kell utánoznia a többieket, aludjon nyugodtan ott, és ahogy megbeszéltük, megyek érte Encivel, ha felébredt és kicsit játszott... ezek után már semmi gond nem volt! Nagy búcsú puszikat és ölelést kaptunk Encivel és vígan integetett nekünk a lépcsőházban:)! Az oviban is minden rendben volt Vele, jól aludt és evett is rendesen. Az, hogy jól aludt látszott is Rajta, egész délután és este virgonc volt!

Encikénk, mint a tegnapi videón is látszik, már feláll egyedül. Ezt azóta is szorgalmasan gyakorolja! A gond csak az, hogy ha ácsorog, egy idő után elfárad, és mivel lefeküdni egyedül nem tud, csak sír és hangosan panaszkodik, hogy menjek menteni... :D :D :D! Ma délelőtt írtam a Barátnőmnek és egy levél alatt kb 10x kellett mentenem, úgyhogy most nem nagyon tudok napközben netezni:D!

Encusról új hír az is, hogy találtam Neki itthon csatot a hajába!!! Olyan szép vele:)! Nem piszkálja, hagyja, hogy ott legyen, de mire beleteszem... egyébként sincs túl sok haja, és küzd is az ellen, hogy egy percig nyugodtan feküdjön:D!

Ma volt Enikő első névnapja:)! Kapott is üdvözleteket :D (köszi Mamik, Dédik, Hajnus, Klárika, TóthEncus, Irma néni, Ildi, Tibor:D...) és, mivel a Zenebölcsi is ma volt, ott is Neki énekeltük a névnapi köszöntő dalt:)! A zenebölcsi nagyon tetszett Neki, végig kacagott, nevetett és sokszor tapsikolt:D!

És most az elmúlt időszakunk képekben:)!

Megvolt az idei utolsó nagy eperszüret a teraszon, amit Levi úgy hív: "Füzetejjed je nekem a epjet!!" Már csak egy-egy szem érik naponta:(. Hiába, jön az ősz. Majd jövőre újra termelek Neki(k)!

A bunker dolog annyira bejött, hogy egyik nap mesét is ott kellett olvasnom... mit mondjak... jobban örülnék, hogy ha 200x130-as étkező asztalunk lenne:D!

Hétvégén vendégségben voltunk és Leviből előtört a zongorista:)! Nagyon ügyesen játszott, nem egyszerre ütötte a billentyűket, hanem egyenként!

Azért játszott is, felfedezte Marci kötélhintáját!

Ugrált a magas teraszról!

A fenti 3 tök jó (PROFI) képet Marcinak köszönhetem, aki szeret fotózni és valahogy mindig a jó pillanatot kapja el:)! Erre mondtuk régen, hogy wiwgyanús kép:D! Nekem is sikerült ez a jó pillanat, amikor Marci Encivel játszott!

Enikő a nappaliban játszott:) Kereste az építőkockákat, amiket már kiborított a szőnyegre:)! 

Később sem volt rest, míg a felnőttek beszélgettek, felfedező útra ment a lakásban. Elég messze eljutott, mire észrevettük, hogy már nem a nappaliban játszik csendesen:D!

Itthon is folyton mozgásban van... ha hirtelen hangos lesz a tévé, az nem Levi hibája, mert Ő profin kezeli a hangosító gombot... Enikő meg csak feltekeri csutkóra:D!

És itt van az első hivatalos "Encus felállt" fotónk:D!

Ha elesik sincs gond, nálunk egy Levipuszi a bibire azonnal gyógyít!!! És szerencsére Levi nem fukarkodik a gyógypuszikkal!

Gyönyörűségem első kis csatja:)!

A kis csatos csaj már a fiókban is kotorászik... ki is pakolja!

Levi segített megakadályozni, hogy a kipakolás megismétlődjön:)! 

Levi szeret továbbra is egyedül fotózni:)! Ő még nem olyan nagyon tehetséges, mint Marci:)! De lelkes. A sok láb-pocak-ajtó-tepsi-kézatepsiben kép között egy egész értelmezhető lett:D! Szokásom szerint a konyhában álltam:) : "Levi! Háttemegmicsinálsz???!!!"

Aki nem tudja, annak elárulom, Levi egy úriember... ezért, mikor Gergőékkel találkoztunk, kezet fogott Vele! És köszöntötte is:
"-Szevasz Gejgőkém! Hogy vagy???"

Hhmmmm... amikor Lili itt volt, nem mondanám, hogy úriemberként viselkedett! Belefeküdt a takaróba és szegény kis Lilinek kellett Őt cipelni és hintáztatni:)! 

Később azért tartott egy traktor bemutatót is Lilinek!

Enikő ma megint felállt, hogy elérje az újságokat az újságtartóban... és evett egy kicsit belőle:(!

Este meg a fiókból pakolta ki a csomagoló papírt... és azt ette:(. Hiánya lenne valamiből? Adjak Neki egy fakockát:D???

...

Épp itt tartottam a levelemmel, amikor Encikém felsírt (merthogy éjjel 11 van). Bementem és odaadtam a teáját, amit még álmában is Ő fog, nem tarthatom én az üveget. Úgyhogy leültem Levikém kis sámlijára és vártam, hogy Encike a szomját oltsa... A gyönyörű nagy fiam a heverőm aludt és lassan, ütemesen szuszogott... a gyönyörű kislányom a kiságyban aludt:) és lassan, hosszú kortyokban itta a teát. A szobában édes gyerekillat volt és mélyeket lélegezve arra gondoltam, milyen jó ez:) ! Jó dolog Anyucikának lenni:)! 

Szép napot Nektek, puszi!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr773230694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2011.09.16. 10:47:49

Kihagytál :(! hmmm ... :D PusziK

Kláris 2011.09.21. 21:19:56

Nagyon szívesen :D!
süti beállítások módosítása