Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.07.27.

2010.07.27. 14:27

szerző: Bonci

Sziasztok!

Ma megint édi dolgot művelt a Kisfiúnk! 
Reggel, 8:37-kor arra ébredtünk (igen, jól elaludtunk!!!), hogy halljuk beszélgetni... már vagy 5 perce dumált, mikor halljuk, hogy közeleg a hálónkhoz... ekkor már nem beszélgetett, csak a kis talpai csattogtak a járólapon. Gyorsan mindketten visszafeküdtünk, és becsuktuk a szemünket (persze leselkedtünk:). Levi megállt az ajtónkban, és tanácstalanul topogott ide-oda. Egy perc után megfordult, visszament a szobájába, és panaszos hangon kiabálni kezdett: Apucika! Apuciikaaa! - ahogy minden reggel:)! Ekkor szóltunk Neki, hogy jó reggelt!, megyünk érte, és, mint a villám, már ott is volt nálunk, hozta az alvós állatkáit és felmászott közénk, a helyére:):):)! Tök édi volt!

És van még valami furcsaság, ami tulajdonképpen vicces is, merthogy Levi Kisfiú.... reméljük az is marad! Imádja a rózsaszínt! (Lehet, hogy csak azért, mert most nekem az a kedvencem, és folyton azt látja rajtam....) Be is bizonyítom:
Két hete vásárolni voltunk, Mamival nézelődtünk, a Kisfiam választott magának ezt-azt: egy rózsaszín halacska szivacsot (persze sárgát vettem Neki), egy rózsaszín Barbie-s tolltartót (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Természetesen nem vettem meg), és egy ciklámen locsoló kannát.... (az enyém itthon sárga!).
Aztán múlt héten a DM-ben vettem Neki új fogkefét... na miért hisztizett? A rózsaszín Cicás kupakos fogkeféért.... ezt megvettük... azóta is imádja, napjában többször is fogat mos, hogy megnézhesse... fogmosás után Cica-Mama puszit is kap....:):):) - de ezt a Cica-imádatának tudjuk be!
Ja, a cicás-zoknimmal is rendszeresen játszik (persze, hogy az is rózsaszín), kiveszi a fiókomból is... sőt, amikor Tárkányon felejtettük az alvós Cicát, a zoknimmal aludt...) ->
És hétvégén, mikor vásárolni voltunk, a pénztár előtt vettük észre, hogy a kocsi oldalára fel van akasztva egy rózsaszín lepedő.... Mi kéket vettünk...

Mikor Levit vártam a Pocakban, a zöld volt a kedvenc színem, most az elejétől kezdve a rózsaszín (biztos a tudatalatti:):):). Lehet, hogy át kéne szoknom újra a zöldre????

Puszi, szép napot Nektek!

És még egy kép, hogy 35 fokban, hogyan kell a zoknival játszani....

4 komment

süti beállítások módosítása