Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.31.

2010.08.31. 09:56

szerző: Bonci

Sziasztok!

Ma végre Encussal kezdhetem a híradót:)! 

Az éjjel arra ébredtem, hogy iszonyatosan rugdal! Sőt, nem csak én ébredtem erre, hanem Facsi is azt kérdezte, mi a baj? Merthogy nyögdécseltem álmomban... bizony-bizony, nagyon erős ez a kicsi Lány! A Húgommal azt beszéltük reggel, hogy valószínűleg kényelmetlenül feküdt bennem, mert ahogy megrugdalt, fekvő-helyzetet váltottam, és rögtön elnyugodott. Csak előbb összerugdalt minden létező szervemet. Gondolta Magában: erre felébred? Nem? Akkor jön a mája... erre sem? Akkor vese... vagy hólyag...
Hát Encus még nem tud finoman megböködni:)!
Egyébként azt hiszem szépen fejlődik:)! Kilóra nem híztam, viszont a Pocakom napról-napra nagyobb. Már nem kényelmesek a has alatti nadrágjaim, amiket két hete még begombolva hordtam. Már csak a kismami nadrágok kényelmesek. Bajban is voltam tegnap, mikor a nyaralásra csomagoltam... mindent fel kellett próbálnom, és rá kellett döbbennem, hogy egyre kevesebb ruhám van:(.

Erről jut eszembe, Levi is alakított tegnap... elől volt egy bikinim, Levi meg lecsapott rá! Nézegette a melltartóját, egyszer csak a fejére tette, mint egy sapkát:)! Kicsit így volt "benne", de rájött, hogy van még egy "sapka" része, akkor ez nem is sapi, hanem FÜLHALLGATÓ! Úgyhogy felvette úgy, hogy mindkét fülét takarta.... kicsit így ücsörgött, aztán félredobta: "Ász kici nekem!!!" (Ez kicsi nekem) felkiáltással:D:D:D! Anyuval és Hajnival majd' megszakadtunk a nevetéstől... hát még ez után, mikor a bikini-bugyit vette fel a kis mackó nadrágjára:)! Ráadásul úgy, hogy egy szárába bújt bele, de azt derékig húzta:)! Le sem vette indulásig:)!

Levivel kapcsolatban dicsekedni is szeretnék, ugyanis ma egy hete, hogy nem ment semmi a gatyába, csak a bilibe! Sőt! Ő maga veszi le és fel a nadrágot, vagy alsógatyát, mikor miben van:). Az alsógatyát mondjuk elég érdekesen hordja ilyenkor, de nem engedi, hogy segítsek:

 

Igen, kicsit ki van fordítva, kicsit vissza van tűrve:)!

És, ha már a képeknél tartok, itt van pár, amiket már beígértem:

Két hete sütöttünk sütit. A tetején csoki volt. Mondom VOLT:

 

Levi most hétvégén kiment Apával az Újpesti Főtérre, vilivel (imád villamosozni, és nagyon jó viselkedik rajta, nyugodtan, szépen ül és kapaszkodik):

 

A Főtéren sok jó játék volt, pl Vár:

 

Ebéd utánra nagyon kifáradt, és a Cicákkal aludt. Egy Cica alatta, Egy Cica mögötte, Egy Cica előtte, Egy Cica a lábainál hever:)! :

Még a régebbi leveleimet is átnézem, hogy hova ígértem fotót! Lehet, hogy ott is találtok majd. Most puszi Nektek. Legközelebb kb két hét múlva jelentkezek! Addig is puszi Minden Kedves Olvasómnak:)!!!... és szép szeptemberi napokat:)!
 

1 komment

süti beállítások módosítása