Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Kedves Olvasók!

Tudom, hogy régen jelentkeztem, ezer bocs és egy anyamedve... ha nincs ihlet, nincs mit tenni:)! Cserébe most extra levelet kaptok, ugyanis van két videónk is! ... de ezt majd a végén:), addig türelem:)!

A gyerekek közti imádat szerencsére töretlen:)! Levi minden gondolata a "Tesóm" körül forog! Reggelente, ha egy időben ébrednek, oda kell tenni Enikőt mellé, és úgy ébredeznek!

Enikő szépen fejlődik, már 6.320 gramm és 62 cm. Jó étvágya van, már sok féle bébiételt megeszik, a gyümölcsösök nagyon ízlenek Neki. Az általam készített pépeket is eszegeti, de nem olyan lelkesen:(. Sokat nevet, Levit csodálattal bámulja és MINDENT hang nélkül eltűr Neki! Hihetetlen, hogy mennyit gyömöszöli, ölelgeti, bújócskázik Vele, csikizi és puszilja, Encus meg nyugodtan, tágra nyílt szemekkel bámul Rá! Egyébként egy igazi Kishölgy, a hálózsákjában meg egyenesen Kiskirálylány:D:D:D ... még a lábikóját is kidugja kecsesen:D! 

Levi egyre többet segít Encus körül, már itatja is:)

Egyik nap Encussal a hálóban játszottunk a francia ágyon. Levi bejött hozzánk kezében a szörpivel, és csak nézett. Kértem Enikő hangon, hogy játsszon velünk.
"-Nem tudok fejmászni hozzád, meet itaj van nájam!" :D
Bizony, vigyázunk az ágyra:)!

Tárkányon kapott egy gyönyörű tortát a szomszédainktól! Természetesen piros traktort!  Levit a kereke izgatta fel, mert azt hitte, cukorból van:)! 
"Köszi Ricsi!" ... és Zita!

A héten voltak nálunk a Barátaink látogatóban. Mindkét gyerekem oda, meg vissza volt! Enikőt Timi gyűrűje nyűgözte le:)! Jó ízlése lesz a Kiscsajnak, nekem is tetszett az a gyűrű!!!

Levikénket pedig Geri nyűgözte le! Ugyan most nem mászott be a házikójába:), de bújócskáztak és még mesét is kapott Geritől... nekem ki kellett jönnöm a szobából, mert Geri improvizálását nem bírtam röhögés nélkül, de Levinek nagyon tetszett az új stílus:D!

Egyik délután, amikor Levi elaludt, belestem Hozzá, és mit látok??? Encus ágyából kiszedte a babut, és azzal takarta be a Cicáját. Átölelte és úgy aludtak békésen:)!

Folyton vásárolni akar... este Apának újságolta a napját:
"-És mentünk a pijacja és akajtunk venni teknősbékát, de nem vettünk, meet akkoj tönkje mennek a fogacskájim..." :D:D:D (gumicukrot nem vettem:)

Az Auchanban is voltunk a héten, ott is vásárolni akart... arról győzködött minket, hogy mennyire tetszik neki ez a hintaágy:)! Természetesen azt sem vettünk!

Levinek mostanában nagyon sok kisbabás dolga van... tudjuk, hogy Encus miatt, úgyhogy nem bánkódunk, aranyosnak találjuk! Például, hogy úgy kell etetnem, mint Enikőt, karban tartva. Úgy kell itatnom esténként, mint Encust a cumisüvegből, néha elkezd nyüszögni, és ha nem jövünk rá, mit szeretne, közli:
"Döcögtesséj, mint Encust!" - ás karban tartva kell sétálnunk Vele, fenekét ütögetve:)! Előfordul az is, hogy Ő is "gőgicsél", miközben a szőnyegen a hátán fekszik, keze-lába jár:)! A legújabb találmánya pedig, hogy Őt is a kiskádban kell fürdetni:D! Jól néz ki benne:

Azért néha már Nagyfiú is! A játszón igazi kis Casanova:)! Ma délután két kislány közé ült le homokozni! 
Klaudia és Amira lábai előtt hevert:D:

Amirával a hintában is egymást nézegették:D:D:D

Enikő ébredés után szintén hintázott egyet:)

Aztán boldogan mosolygott:)!

A séta után Apa és Levi elugrottak a boltba. Mikor hazaértek, Levi kopogott az ajtón. A szokásos "ki az?" kérdésemre jött a szokásos válasz:
"-ÉN! A nevem, Jevi!"
:D

Ma este Apa fürdette és öltöztette Encust... látszik is, mert a mókusoknak a pocakon a helye:D:D:D!

Aki a mai fantáziátlan levelemben eljutott idáig, megérdemel egy-két videót! Szeretettel tőlünk Nektek! Apucika csak úgy hívja ezeket, hogy "Asszony ríkkató" :D:D:D

Encus kicsit csikis:D

És még egy etetős is készült! A végén el is búcsúzik Encus, úgyhogy én is szép napot kívánok Nektek! Puszi!


 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása