Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2012.01.06.

2012.01.06. 18:37

szerző: Bonci

Sziasztok!

Végre kicsit vidámabb híreim vannak:)! Levike már jól van, csibészebb, mint valaha! Encusunk is gyógyul, ugyan még folyamatosan orrsziporszizzuk, de már két napja nincs láza és éjjel már csak egyszer kelt teázni:)! És három napja 9-fél10-között kel délelőtt:)!

Ráadásul Enikő 2012.01.03-án "elindult"... legalábbis, amikor Levike székénél állt, és véletlenül elkezdte tolni, utánament:D! Ballagott is vele4-5 lépést a háló küszöbéig, de ott a szék megakadt:)!

8 08.jpg

Levi persze rögtön kérte, hogy Őt is fényképezzem le a székével:)!

8 07.jpg

Még hét elején, mikor Levinek diétáznia kellett, szegénykémtől Enci állandóan elcsórta a ropiját. Felmenekült az írósztalra, ott ropizott, és kiabált:
"-Anya! Megnézhetek egy huncut fijmet?"
- ?????????? Milyet?
"-Hát nevetőset!"
:D:D:D

8 12.jpg

Erzsi mamáék átjöttek a kis betegekhez. Levi nagyon örült, az összes játékát felvonultatta. Társasoztak, olvastak, és az összes járművével játszottak... nem viccelek. Mind ott volt:)

8 11.jpg

Levike annyira belejött a gyógyszerszedésbe, hogy egyik nap uzsi alatt a Cicuskát is hozta és etette. Aztán Cicuska kapott gyógyszereket. Aztán ennie kellett narancsot is
"-Meet ebben sok a vitamin!"

8 10.jpg

Teát is kellett innia, mert
"-A najancsos szöjpitőj most fájna a pocakod..." :D

8 09.jpg

Aztán sétáltatta is. A képhez le kell írnom, hogy a Cica hátsó lábai vannak a nykában, azokat fogja. A Cica maga hanyatt dőlt, úgy lóg a feje:D

8 06.jpg

Levike nagyon vigyázott a kis Tesikére, nem puszilgatta, és nem is szeretgette meg erősen:
"-Enikő! Játod milyen óvatosan szejetjek?" - mondogatta és nagyon óvatosan ölelgette:)! És állandóan játszott Encivel, mindenhova követte:)!

8 04.jpg

Encike betegen sem hazudtolta meg önmagát:), Apucika fiókját kipakolta...

8 02.jpg

Szegény kis sebesorrúm....

8 03.jpg

Levi, mikor jobban volt, elment Apucikával vásárolni. Rollerrel:)

8 05.jpg

Tegnap megbeszéltük Apával, ha Enci az éjjel jól alszik és továbbra sem lesz láza, kiviszem kicsit levegőzni. Kérdeztem Levitől, hogy kijön-e velünk a piacra?
"-Igeeeenn!!! És veszük fjiss finom ajmát meg gombát és manduját!" - tudja az útvonalunkat:)!

Tegnap este már nagyon jól volt mind két gyermek, lovacskáztak:)! Ez abból állt, hogy Levi mászott Enikővel, hol mögötte, hol előtte.

8 01.jpg

A gyerekorvos azt kérte, hogy hétfőn vigyem le hozzá Encit, szeretné még látni. Azért én bízom benne, hogy azt mondja, szépen gyógyul:), mert így látszik:)! De a legjobb az, hogy két napja nincs láza:), nekünk most ez a legnagyobb megkönnyebbülés.

Szép napokat Nektek és kellemes hétvégét! Puszi.

1 komment

süti beállítások módosítása