Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.11.20.

2011.11.20. 23:48

szerző: Bonci

Sziasztok!

Levike egyre jobban készül a Télapóra! Egyik nap, oviból hazafelé megbeszéltük, hogy kidíszíti a télapónak írt levelet. Amint hazaértünk, már vette is elő a rajzlapot és kérte, hogy rajzoljak rá egy traktort:)! Rábeszéltem, hogy mást is rajzoljuk:)! Így a Télapó kapott még fenyőt, csillagot és holdacskát is. Levike nagyon szépen ki is színezte, és a levelet is lediktálta:)! Illetve Ő csak a trakit akarta a három utánfutóval, és az unszolásomra mondott még pár dolgot: természetesen mind mezőgazdasági gép volt:)! A végén elköszönt és énekelt egy dalt is:)!

6 12.jpg

Az oviban is egyre több kézműves foglakozásuk van, aminek nagyon örülök! A héten gyurmáztak, mégpedig olyan módon, ami nekem sosem jutott volna eszembe! Levike nagyon ügyes volt, Ő két gyümölcsöt is gyártott a kosárba:)!

Almát:

6 10.jpg

Körtét:

6 11.jpg

Itthon is "gyurmázott" egy kicsit, ugyanis hétvégére sütiket készítettünk. A kókuszgolyót Hajnival közösen készítették: Hajni gyúrt, Levi forgatott... Enikő meózott:D!

6 8.jpg

Egyet-egyet Levi is golyózott:)!

6 9.jpg

A készítés közben mondta Hajninak:
"-Majd nézd meg, hogy fog Anya mosolyogni. Milyen büszke jesz jánk." (lesz ránk)
Mosolyogtam, büszke voltam:D!
"-Játod? Montam, hogy büszke jesz!!!"

Apucika találkozott a Télapóval és hozott Tőle egy elő-ajándékot Levinek. Hatalmas volt az öröm:)! Azóta is vele fürdik:

6 7.jpg

Szombaton Erzsi mamáéknál voltunk, családi ünneplés volt. Ebből az alkalomból Levi is kapott pezsgőt (amit imád!). Egész este iszogatta a kis poharából:)!

6 6.jpg

Amikor a Bátyámék megérkeztek, Levi elbújt az asztal alá, hogy Gabcsa keresse meg. Amikor megtalálta Őt, Tesóm felkiáltott:
- Tökibogyó!!! Szia!
Levi kinézett az asztal alól és értetlenül nézett:
"-Én vadok!"

Később Tomit fárasztotta le. Nagy kedvencét: Dirty Dancinget játszottak:)!

6 5.jpg

Vacsi közben Gab elmagyarázta, hogy miért kell megenni a répát... Levikém csak hangos "FUTYŰŰŰ"-ket tudott produkálni:), de azt lelkesen!

6 4.jpg

Enikő az előkéjével játszott kukuccsost:

6 3.jpg

Aztán pedig ellenállhatatlanul mosolygott:)!

6 2.jpg

Encike ma Tibort vette le a lábáról:)!

6 1.jpg

Ma este, mikor is Enikő egy éves és egy hónapos, nem akart elaludni a szokásos módon, azaz Apucika karjában. Így Apa behozta a gyerekszobába és betette a kiságyba. Enci csendben végighallgatta, hogy énekelek Levinek, aztán amikor kijöttem, mindketten csendben játszogattak. Enikő csak egyszer sírt, amikor Levi kijött pisilni, de amint visszament, Enci elhallgatott:)! Egyszer belestem, hogy mit csinálnak: Encus hason feküdt és aludt, Levi is hason feküdt, és a kézfejére támaszkodva Enikőt nézte:):):):):)! Aztán kijött és azt súgta Apucikának:
"Jegyéj büszke Enikője, meet ejajutt!" (elaludt)
Mindkettőre büszkék vagyunk!!!

:)

Szép napokat Nektek, puszi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr503399411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása