Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.12.20.

2011.12.20. 20:00

szerző: Bonci

Sziasztok!

Napok óta azért nem írok Nektek, mert egyfolytában azon töröm a fejemet, hogyan írjam le a legutóbbi "nagy kalandunkat".

Elöljáróban leírom, hogy jól vagyunk:), már csak a szokásos téli náthával küzd a család.

Eddigi életünk legnehezebb hete áll ugyanis mögöttünk. Enikő belázasodott két hete pénteken hajnalban, de azt gondoltuk, hogy a készülődő fogacskák miatt. Ebéd után is láza volt, de levittük gyógyszerrel és hűtőfürdővel. Ezt követően édes volt, játszott, zsiványkodott:)! Aztán nagyon-nagyon hirtelen felment a láza, amitől lázgörcsöt kapott. Sajnos nekünk fogalmunk sem volt arról, hogy ez mi. Nem értettük a tüneteket sem. Szerencsénkre a gyerekorvos épp rendelt, így azonnal bevittük Hozzá Encit. Mentőt is kellett hívni és másfél óráig tartott, mire a görcsös állapotból ki tudták hozni. Ennek a következménye a Heim Pál kórház, három nap intenzív és négy nap neurológia lett. A teljes kálváriát leírom privát levélben annak, akit érdekel. (egyébként a véleményem azóta az, hogy ezt a betegséget a szülőknek oktatni kéne!)

Kiderült, hogy Encusnak középfülgyulladása volt, emiatt lázasodott be, emiatt volt minden. Szerencsére semmi szövődménye nem lett a görcsös állapotnak.

Már jól van, zsiványabb, mint valaha:), jól eszik, nagyokat alszik. Kicsit még náthás és a fülére is kap gyógyszert, de egyébként tündéri!

Levike az egy hét alatt hol Erzsi mamáékkal volt, hol mi voltunk Vele felváltva Apucikával. Kicsit megviselte szegénykémet ez a zaklatott élet, de a legrosszabb az volt, hogy Enikő nagyon hiányzott Neki:). Számolta a napokat, mikor jövünk haza:). Amikor egymás mellé ültettük őket az autóban, Levi egész úton átnyúlt a kis üléséből Encihez és simogatta az arcát, fogta a kezét:). Itthon is volt örömködés, egy percre sem hagyta magára! Segített vetkőztetni és ölelte, puszilta. Annyira jó Testvér, hogy mi is csak ámuldozunk ekkora szeretet láttán:)

Enci-Levi-Anya

09 Anyával.jpg

Enci-Levi-Apa

09 Apával.jpg

Simizés:)

09 simi.jpg

Puszizás:)

09 puszi.jpg

Múlt csütörtök óta itthon van az egész család, és már szépen helyre állt a rend:)! Enikő nem felejtette el, hogy hol, mit lehet itthon rosszalkodni, kipakolni, megrágcsálni... Továbbra is szereti a főztömet:), és mindenhova követi Levit:)!

Levike is rendben van, lazább, mint valaha:)! Tegnap este mesét nézett, egyszer csak kiabált Apucikának:
"-Apa! Jécci ájjícsad meg a mesét, meet kakijok!!! .... De ne kapcsojd át a focija!!!!"

Ma hajnalban meg felébredtem, és valami furcsa volt, de nem tudtam mi az.... megfordultam és mit látok??? Levike alszik a francia ágyon összegömbölyödve, Cicuskáját ölelve, a lábunknál.... Átjött valamikor hajnalban, fel akart mászni közöttünk a helyére, a két nagy párna közé, de nem ért oda... amint felért az ágyra elaludt:D:D:D!

Enikőről is írok pár sort még. Annyira szeret enni, hogy mondja minden falatnál, hogy "HAAAA....MMMM" :D!
És kedvenc játéka a "hapci", amikor mutatja, hogy tüsszentsünk egyet:)!
És néha már határozottan átad tárgyakat és mondja hozzá, hogy " Teee", ami én tessék-nek értelmezek:)!

Ígérem Karácsonyig még írok Nektek, mert vannak képeink, de most csak ezt szerettem volna elmesélni nektek.

Kellemes készülődést és szép napokat Nektek! Puszi!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr973478909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2011.12.20. 22:38:20

Mit nekem babavárás, én most is ugyanolyan kis bőgőmasina maradtam, habár tudtam a "nagy kalandotokról", de az igazi testvéri szeretetnél már megint eltörött a mécses :))) hmmmmm örülök, hogy újra, hogy is írtad? "zsiványkodnak" a lurkók :)))! PusziK

Bonci 2011.12.21. 10:08:43

@Kláris:Kedves Klárika!
De édes vagy!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már örökre bőgőmasinák maradunk:)! És szeretnélek arra is felkészíteni, hogy két gyerek: dupla ok a sírdogálásra:)! Elég egy "eeennyije szejetjek"-ölelés, egy "szejetjek anya", egy "büszke vagy jám, meet jehúztam a vécét?"... :D ... Amíg örömünkben sírdogálunk semmi baj:)!
Puszi!
süti beállítások módosítása