Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.03.06-án kelt levelem

2010.07.07. 22:28

szerző: Bonci

Kedves Barátaink!
Olyan sokan érdeklődtök felőlünk (aminek nagyon örülünk és köszönjük:) ), hogy úgy gondoltam, csinálok itt az iwiw -en egy „Levi-hírek” csoportot, és itt értesítelek Titeket az aktuális fejleményekről. Merthogy lassan a finisbe érünk, sajnos végéhez közeledik a boldog Kismama-kor, és kezdődik a remélhetőleg szintén boldog Mama-kor.
Már csak két hetem van a kiírt dátumig (márc. 21.), de az Orvosom szerint jöhet előbb is Levi, mert elég nagy baba (jajjj) és a szervezetem is készülődik már. Úgyhogy startra kész állapotban vagyunk, becsomagolva minden a Kórházba.
A lakás is elkészült, nekünk nagyon tetszik, különösen Levi szobája.
Lassan kezdhetnék pihenni, mert mindenki ezt javasolja. Én továbbra is nagyon jól érzem még magam, nagy bennem a tenni-venni akarás, nem akaródzik egész nap csak feküdni, de azért igyekszem…!
Na, puszi Mindenkinek, ha lesz valami érdemleges hír, küldjük az értesítést!
Szép napokat Nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr852137161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása