Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.03.13-án kelt levelem

2010.07.07. 22:33

szerző: Bonci

Sziasztok!
Ígéretemhez híven, ismét jelentkezem.
Még mindig együtt vagyok Levivel. Úgy látszik, szeret a Mamájával lenni, semmi jel nem utal arra, hogy körül akarna nézni a Nagyvilágban. Hétfőn látott az Orvosom, azt mondta minden rendben Levivel, a korának teljesen megfelelően néz ki. Remélem ez azt jelenti, hogy nem óriási:) ! Most először nem mondta, hogy nagy a Baba. Szerintem a pocakom sem olyan hatalmas nagy, látni nálam nagyobb Kismamákat is! Lehet, hogy pont ezért, de még mindig jól vagyok és még mindig élvezem a pocakomat, nem okoz gondot. Az már igen, hogy "szobafogságra" ítéltettem, Facsi/Gábor/Gabi nem támogatja az ötletet, hogy napközben egyedül mászkáljak a városban, meg már én se nagyon merek. Így itthon kell feltalálnom magam. Igyekszem napra kész lenni a házimunkákkal, meg pihenni is kicsit. És folyamatosan várom a JELet:) !
Hát, így vagyunk mi.
Remélem, legközelebb már örömteli hírrel terhelhetlek Titeket, mert néha már lelkiismeret furdalásom van, hogy minden érdeklődésre azt kell mondanom, "még együtt vagyunk"...
Szép napokat kívánok Nektek, sok puszi, Szilvi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr852137170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása