Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.03.25-én kelt levelem

2010.07.07. 22:46

szerző: Bonci

Sziasztok!
Bizony, ma hazajöttünk!
Mindenkinek köszönöm az üzeneteket, a leveleket, jókívánságot és főleg a dícséretet! Megkaptam mindet, de képtelenség egyenként válaszolni Nektek:) ! Nagyon jól esik, hogy ennyien gondoltatok ránk, és izgultatok értünk!
A szülés és kórház részleteivel nem terhelnélek Titeket, a Lányok tudják, vagy majd megtudják:) , a fiúk meg elképzelni sem tudják! Amit muszáj megírnom, hogy a végeredmény egy csoda! Hihetetlen boldogság!
Levi (szerintünk) nagyon szépnek született, nem volt semmi filmekben látható horror... rózsaszín volt és nagyon hangos:) ! Első teendője a Szülésznő lepisilése volt:) , második a Mami lekakilása:( ! Ezt a nyilvános (pelenka nélküli) wc-zést azóta is gyakorolja:) ! Fürdés, pelusozás és öltözés közben folyton harcol, a csecsemő-nővér Vitéz Leventének hívta:) !
Még ismerkedünk egymással, próbálom tapasztalni mikor mit kell tennem. Biztos lesznek nehéz pillanatok, de egyenlőre az Anyaságot is pont úgy élvezem, mint a Kismamaságot!
Kisfiam most is édesdeden alszik a pólyában, mellettem a kanapén. Képes lennék órákig nézegetni...
Tettünk fel róla képeket az oldalamra.
Most búcsúzom, mert lassan vacsizunk:) !
Egyszer csak jelentkezem újra! Addig is puszi Mindnekinek, és még egyszer köszönök minden levelet!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr612137203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása