Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.06.10-én kelt levelem

2010.07.07. 22:48

szerző: Bonci

Kedves Barátaink!
Jó sok idő telt el legutóbbi levelem óta, most megint írok pár sort.
De először szeretném megköszönni a sok levelet!!! Egyszer majd biztos tudok válaszolni Nektek egyenként is:) !
Levi babánk szombaton múlt 11 hetes:) ! Már nagyon nagy a kicsi fiam:) ! Egyre élénkebb, intenzívebb. Imádom figyelni, hogy szinte napról-napra egyre több mindent tud! Például már össze-összeakadnak a kis kezei a melle előtt. Ilyenkor összekulcsolja a kis ujjait, aztán mérgesen néz, ha nem jönnek egyből szét:) ! Aztán nagy kedvence (legnagyobb bánatunkra) a kezecskéje rágcsálása. Hangos cuppogás, szörcsögés jelzi, ha végre kitúrja a cumit a szájából, és megtalálja a kézfejét. Sőt, a napokban párszor már rajtakaptam, hogy a szeme előtt hadonászik. Nem állítom, hogy nézegeti a kezét, de szerintem a mozgás felkeltette a figyelmét és tetszik neki.
Ennyit a kezeiről, most jön a lábikó! Ami továbbra is a kedvencem. Viszont sajnos igazi férfi, ami a lábszagot illeti! Hallottatok már ilyet, hogy egy két és fél hónapos babucinak büdi a lába?? Igaz, csak a bal:) , az is csak enyhén és csak ebben a nagy melegben, de azért határozottan büdi... azért én így is folyton puszilgatom:) !
Aztán, ami még határozott fejlődés Nála az az imádott zenélő Macija (Köszi Alma és Laci!!!)! Amikor kapta ajándék ba, azt mondták, hogy mi utálni fogjuk! Nos, mi imádjuk a macit, mert Levi is imádja. Ha meghallja a zenét, már oda is fordítja a fejét, és láthatóan megnyugszik tőle. Egy baja van Macinak, hogy a zsinór a fenekében csak 15 centi. Jobban örülnénk, ha földig érne:) !
A fentiek mellett kedvencünk az Leviben, hogy rengeteget mosolyog! Már kétszer a "hehe" hangot is hallottuk Tőle:) ! Tündéri a fogatlan vigyora! A sok mosollyal egyidejűleg a sírásai is csökkentek! Már csak akkor sír kicsit, ha oka van rá! És nagyon könnyű megnyugtatni:) ! Egyébként meg gőgicsél, babanyelven beszélget, és sokat nézelődik csendesen. Éjjel már szinte végig alszik, csak enni kel fel, de akkor is simán visszaalszik, nem kell Vele virrasztani.
Szerencsénkre szeret utazni is! A babaülésben szinte azonnal elalszik, amint elindul az autó! Általában a babakocsiban is jól elvan. Bár ott már láttunk nagy hisztit! Azért sokat mászkálok Vele, minden nap több órát lent vagyunk. Járunk Vele vásárolni is, az üzletekben sem okoz gondot, legtöbbször végigalussza az egészet!
A fürdetést sajnos megint nem szereti, nem tudjuk miért. Próbáltunk már vízhőfokon, vagy mennyiségen változtatni, de sehogy sem jó Neki, így a fürdést még (vagy inkább már megint) végigsírja. Most gondolkozom a baba-masszázson, már utána olvastam, lehet, hogy bevetjük fürdés előtt.
Mindent összevetve imádom a Kisfiamat (bocsánat: imádjuk a Kisfiúnkat), mert nagyon jó Baba. Nagyon büszkék vagyunk rá:) !
Nem tudom, mit írhatnék még, ami másoknak is érdekes. Lehet, hogy páran már eddig sem jutottak az olvasással:) .
Aki eljutott ide, azt sokszor pusziljuk, még jelentkezünk:) !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr582137208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása