Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.08.27-én kelt levelem

2010.07.07. 22:50

szerző: Bonci

Sziasztok!
Eltűntem, tudom, de most kaptok egy szép részletes beszámolót!!! Hamarosan új képeket is teszek fel, most csak 1-2 van! Tehát, a jelentés:) :
Levibaba elmúlt ÖT hónapos! Már 23 hetes lesz szombaton. Hihetetlen gyorsan telik Vele az idő!
Jól vagyunk, nagyon élvezzük egymást:) ! Levi a legjobb kisfiú a világon. Eszik, alszik, nagyokat játszik. Mindenkire mosolyog, aki hozzászól. Jókedvű Kisbaba! Illetve már Nagybaba, mert 6250gramm és 63 cm:) ! Apukája azzal viccelődött, hogy már egy fejjel magasabb, mint, amikor született:) ! Elég sokat utazunk Vele, azt is élvezi. Szeret nézelődni az autóból, aminek aztán nagy alvás lesz a vége! Babakocsiban is szeret lenni, sokat mászkálunk. Bárhova elvihetem magammal, sehol nem hozott még rám szégyent:) ! Sajna a babakocsink egy monstrum, és nehéz is, így csak Újpesten tudok mászkálni, bár már két buszt is felfedeztem, amire fel tudok szállni vele. Az egyik az Ázsia-center busz:) , a másik meg pont a munkahelyemre visz be:) ! Szerencsémre a buszt is pont olyan jól viseli, mint az autót:) ! De a városba nem tudok bemenni Vele.
Voltunk már nyaralni is, bár „csak” a Nagymamáéknál! Két hétig voltunk, és persze Mindenki folyton csak Levivel foglalkozott. Kicsit féltem is, hogy milyen lesz Vele itthon, hogy bírok Vele egyedül, de semmi gond nincs. Ugyanúgy tudok sütni, főzni, vendégeket fogadni. Jövünk-megyünk. Kedden pl az egész erkélyen nyílászáró-csere volt, és Levi a legnagyobb fúrás-faragás közben aludt el.
Aztán, nagy örömömre, ma igaziból hasra fordult!!! Egyszer már csinálta, de annyira megijed, hogy azzal a mozdulattal vissza is fordult a hátára! Ma hason maradt, úgy nézelődött. Szeret az ölünkben ücsörögni is, onnan jó nézelődni:) ! Ja, és imádja a műszaki dolgokat! Mereven bámulja a tv-t, számítógépet, mobilt… TISZTA APJA :) :) :) !!!! De ezeket nem hagyjuk sokáig nézni Neki.
Kedvenc játéka a kukuccs: fejére húzza a babut(textilpelus), majd lerántja. Legalábbis többnyire! Van, hogy nem tudja lehúzni az arcáról, és nagyokat nyög, meg kapálózik alatta. Szeret még berregni, ilyenkor tiszta nyál minden, főleg Levi. A játszószőnyegen is jól elvan, a kis delfin a kedvence, azt be tudja tömni a szájába. A kiságyában is szeret játszani, csörgőkkel, plüssökkel, sőt a rácsvédővel is szokott bírkózni:) ! És mindent folyton nyalogat, rágcsál és összenyálaz… :) :) :)
A zenélő macit, meg zenélő forgót szereti, de nincs jó ízlése, mert azt is szereti, ha én kornyikálok Neki. Sőt, ma, amíg porszívóztam, a telefonommal a Tankcsapdát játszottam Neki, és az „Állj, állj, állj”-ra elaludt…(mondjuk ez nekem is kedvencem, sokat hallgathatta a pocakomban).
Na, ugyan még órákig tudnék Leviről mesélni, de azt akarom, hogy a következő levelemet is örömmel várjátok:) , így most búcsúzom!
Sok puszi Nektek!
Ui: Nem haragszom ám meg, ha néha Ti is írtok nekem!!!! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr562137213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orbanteva 2010.07.08. 10:22:36

Szia Szilvi!
Gratulálok a kezdeményezésedhez, nagyon jó ötlet! Bár számomra is még teljesen új dolog, soha nem láttam még ilyet. Kíváncsian várom a fejleményeket az oldaladon!
Vasárnap dumcsizunk, várunk Benneteket szeretettel!
Pusz É

Bonci 2010.07.08. 13:18:00

@orbanteva: De örülök, hogy Te is írtál!!!!! Megyünk vasárnap, még meglepivel is készülök:)! PUSZI!
süti beállítások módosítása