Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.09.23-án kelt levelem

2010.07.07. 22:50

szerző: Bonci

Sziasztok!
Bizony, Levibaba már fél éves (és egy napos:) )! Nagyon gyorsan telik Vele az idő, bár, ha végignézem a babanaplót, meg a fejlődését, annyira nem is!
Már 6700 gramm és 67 cm. Lassan kétszer akkora lesz, mint születésekor, legalábbis súlyra.
Nyugodtan állíthatom, hogy én vagyok a legbüszkébb, legelégedettebb és legboldogab Anyuka:) ! Levi egy csoda! Nagyon élénk, imád beszélgetni! Édi delfin-nyelven dumál a játékaival, plüssállataival, vagy a képeivel a falon! Időnként annyira kacag, hogy majd' megfullad. Szeret nézelődni, ha kézben van, meg sem áll a kis szeme, megvizsgál mindent. Nagyon szépen tartja magát kézben, meg ha kitámasztva ültetjük. Már hason is elvan egy ideig, főként, ha a kiságyban játszik és nem veszem észre, hogy megint hason van. Ilyenkor előfordul, hogy a nagy sírásra megyek be, mert hátra még nem olyan profin fordul, hason meg nem olyan jó. Amiben tök profi, a cumi visszadugása szájba:) ! Szeret ugyanis játszani vele, megrágja minden négyzetcentijét, aztán ha elunta, vissza a helyére:) ! Ettől függetlenül, szerencsénkre nem cumifüggő, alváshoz sem nagyon kell neki, és ha mégis, egy idő után álmában kiköpi!
Továbbra is kedvence a zenélő maci, meg hihetetlen módon az én Vuk-om:) ! Ezektől megnyugszik, élvezettel (???) hallgatja őket. Sajnos kedvence még a leghangosabb csörgője, pedig néha olyan mafflást ad magának, hogy öröm nézni, de ez sem zavarja, rázza tovább. Felnőtt fejfájásra viszont nem javaslom:) !
Már figyelni kell, miket teszek a közelébe, mert a kiságyban vándorol fel-alá, mindnet megkaparint, és mindent azonnal megkóstol! Nem győzöm törülgetni a kezeit, játékait, mindene csupa nyál. Bár fogaknak még nincs nyoma.
Kajákból új kedvence az óriás szemű szőlő! Édesen elnyammog rajta, szívogatja, "rágcsálja". A narancs levét is jóízűen issza, bár az első korty után mindig fintorog. Általában akármit adok neki, az első falat után fintorog, megrázkódik (tök cuki), de aztán jóízűen befalja. Ja, és új kedvenc a tejbepapi, jó hígan! A sűrű kaják még nem jönnek be:( !
A fürdés, egy új élmény! Nekünk is! Felfedezte, hogy tud úszni! A gyorsúszás lábtempója legalábbis elég jól megy Neki:) ! A tapasztaltabb vendégeink már nem segítenek fürdetni:) !
Az éjjszakáink kezdenek nyugodtabbak lenni (kopp-kopp-kopp), fürdés után sokáig alszik, 2-3 óra felé eszik, és szundi tovább reggelig. Reggel pedig nem tudjuk mikor ébred, ugyanis csak az édi gőgicsélésre szoktunk felfigyelni, sosem sír, hagy minket aludni:) ! Általában összerágcsál amit csak ér, aztán, mikor meglát minket szélesen vigyorog, kacag!
Továbbra is hosszú sétákat teszünk, órákon át elvan a babakocsiban. Nagyokat alszik a levegőn, vigyorog mindnekire, aki "benéz" hozzá, márpedig ez gyakran előfordul!
Már többször is aludt a Mamáéknál, amíg mi mulatoztunk:) ! Ezt szeretnénk egyre többször csinálni, és szerencsénkre ott is jól viselkedik, ezért szívesen látják:) !
Na, azt hiszem megint sikerült túl sokat ömlengenem apa-anya kedvencéről, úgyhogy befejezem!
Sok puszi Nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr412137216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása