Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2008.11.09-én kelt levelem

2010.07.07. 22:52

szerző: Bonci

Sziasztok!
Hazaértünk a nemtudomhányadik nyaralásunkból, és, mivel Levikénk már 7 és fél hónapos, gondoltam megosztom Veletek fejlődésének következő lépéseit:) ! Örültök:) :) :) ?
KIBÚJT A MÁSODIK FOGACSKA!!! Pont mint az elsőnél, némi nyűgi délutánonként, éjjel kevéske nyöszörgés álmában, nappal egy-két visítós sírás, és hopp: ott van! Már látszik és érezhető is! Kis jegylyukasztónk! Tök cuki!
És már eszik húst is! Húslevesből csirkemellet (igen Dolcsi: gyöngyit:) !) répával, krumplival... háááát, nem a kedvence, de 10-15 falatocska lecsúszik belőle. Imádja a krémtúrót, és Anya találmányát: alma-banán turmixot. Ezekből nem tudom mennyit meg bírna enni. Ja, és a sütőtök is tuti kaja. Ennek örülök, mert én is imádom, így elég gyakran sütök is! Nagyon bevált még a facsart narancslé. És a mandarin is. Örülök, mert így sok vitamint eszik, de szomorkodom, mert a zöldségek és a sós íz nem íz ínyére való! De majdcsak megszokja, én mindenesetre próbálkozom!
Na, hogy a mozgásról is írjak: a hasrafordulás-kézkihúzással profin megy. Túlságosan is. De, ha megunta, nem mindig tud visszafordulni, akkor jön a sírás, és Anya. Egyébként hason már szépen nyúl a játékokért, de előre haladni még nem nagyon tud. Egyik nap csalogattuk játékaival, oda se figyelt. Csalogattam egy szőlőszemmel, na, arra teljesen beindult és kepesztett ezerrel. Tiszta anyja:) ! Néha-néha már a kis fenekét is emelgeti, ha hason van, remélem hamar rájön, hogy így juthat előre.
Szerencsénkre az idegenektől sem fél, vigyorog mindenkinek, bárki kézbe veheti, elvan nála. Bárhol el is alszik, már mindkét Nagyi vigyázott rá (hála:) , így újra mehetünk bulizni) és semmi gond sincs Vele.
Mindig minden érdekli, folyton forgatja a kis fejét, mindent megfigyel. Állandóan jár keze-lába, egy valóságos sajtkukac - még evés közben is matat valamivel. Talán csak éjjel áll le. Ja, éjjel: már az oldalán alszik:) ! Annyira édes, mint egy kiskutya:) ! Viszont a kopasz folt a tarkóján kezd eltűnni, már elég sűrű ott is a haja:) !
Ha azt hiszitek, hogy lassan befejezem az ömlengést, tévedtek! Ugyanis a mi Kisfiúnk már beszél. Szépen, érthetően mondja, hogy "nem". Szerencsére, még csak véletlenűl mondogatja, és nagyon remélem, hogy nem ez lesz az első szava, de nagyon édi! És azt is mondogatja, hogy tájtájtáj, meg ejte-ejte, meg de-de, meg te-te-te és a kedvencünk, a hiszti-sírás: hhümeeee....
Sokat gondolkodom azon, hogy tényleg minden szülő elfogult? Vagy a mi Kisfiúnk tényleg ennyire tökéletes? És akkor gyorsan emlékeztetem magamat, hogy Levi nem tökéletes, mert felemásak a fülei, és így elégedett vagyok, hogy nem vagyok teljesen elfogult. De minden másban tökéletes Kisfiú:) !
Na, mára tényleg befejezem az ömlengést!
Puszi Nektek!
Ui: Ha valaki nem szeretne több "jelentést" kapni, nyugodtan írja meg. Nem akarok olyan Anyuka lenni, aki folyton a gyerekei kakis pelusáról és babaételeiről beszél! Szóval, ha kezd rólam ilyen kép kialakulni, gyorsan szóljatok, mert én még mindig az a bulizós-jófej csaj vagyok, csak már egy édi babával!
PUSZ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr142137222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása