Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2009.01.08-án kelt levelem

2010.07.07. 22:53

szerző: Bonci

Sziasztok!
Lehet, hogy sűrűbben kéne írnom. Annyi minden történik, hogy nem is tudom, miket írjak meg Nektek:) !
Aznap, mikor elküldtem az előző „jelentést” este óriás sírásban volt részünk (meg vendégeinknek is), de meglett az eredménye: kibújt a harmadik fog:) ! Ez már felül! Volt nagy öröm!
Sőt, azóta megvan a negyedik is, úgyhogy alul kettő + felül kettő = FÁJDALMAS HARAPÁS!!!! JAJJJ!!! És Levi bizony szeret harapdálni….
Aztán nagy előrelépés még a MÁSZÁS:) !!! Ezt éppen Karácsonykor:) kezdte el, szülei nagy-nagy örömére!!!! Tündéri, ahogy a kis seggét vonultatja fel, s alá:) ! Azóta persze egyre ügyesebb, ma pl már a szobájából ki is mert jönni, merthogy eddig ha egy szobában leraktam, azon belül maradt! Egyszerűen nem mert átmenni a küszöbön! Ma ezt az akadályt leküzdötte:) (lehet, hogy mostantól nem lesz nyugtom!)!
És már szeret felállni is, kanapénál, anya nadrágjába kapaszkodva, ajtófélfánál…. De sajna leülni még nem tud - mondjuk nem is akar – ezért sokat esik. Szegénykémnek néha akkorát koppan a feje, hogy még én is majdnem sírok!
Új mutatvány még az integetés:) ! Már (engem utánozva) pápát int, sőt, néha mondja is hozzá:) ! Ezt még csak 3 napja csinálja, de már egyre határozottabban!
Enni továbbra sem szeret. Néha küzdenünk kell egymással: én befelé, Ő meg mindenfelé… még jó, hogy a babakaják nem fognak össze mindent. Már nem lenne tiszta ruhám.
A Karácsony nem hozta meg a várt reményeket. Levit nem hozta lázba a Karifa. Még a csörgő-zörgő csomagoló papír sem jött be. Az egyetlen ami láthatóan lekötötte, Facsi/Gábor/Gabi új kesztyűjének a cimkéje… nem egy válogatós gyerek:) !
A Szilveszteri petárdázás-tüzijáték meg sem kottyant Levinek, szépen végigaludta az egészet! Bezzeg azóta! 06:00-kor: kiazágyból-sírás, ébresztő kedves szülők! Nem tudom, ezt hogy csinálja, de egyszer csak átállt a 6-ra és úgy maradt. Nem nagyon díjazzuk, de próbálkozunk a visszaaltatással. Ma először sikerült:) . 7-ig.
Még valami, ami eszembe jutott, aztán megyek aludni:) ! A NEM-et azt hiszem kezdi érteni. Nagyon szigorúan tudom már mondani, és tudok is úgy nézni, hogy az Nem-et jelen! Ma először fordult elő, hogy a virágtépésnek NEM-et mondam, és harmadszorra már nem is nyúlt hozzá! Remélem hamarabb fog elsőre is hallgatni rá, minthogy elfogyjanak a virágaim…
Na, puszi Nektek!
UI: aki nem akar több ilyen levelet kapni, írjon, leveszem a listámról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr542137227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása