Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

2009.03.23-án kelt levelem

2010.07.07. 22:54

szerző: Bonci

Sziasztok!
Levikénk tegnap megünnepelte Első Születésnapját, így megírom Nektek utolsó levelünket!
A mi okos-ügyes-aranyos-és persze szép Kisfiúnk már elmúlt egy éves! Alig tudom elhinni, pedig pár napja folyamatosan azon jár az eszem, hogy egy éve ilyenkor mi is történt, mit csináltunk, hol tartottunk... és hogy azóta hol tartunk:) !
Levi (jó szokásához híven) az Ünnepnapon meglepett minket: először sétált úgy, hogy csak az egyik kezét fogtuk! Ha mindent ünnephez akar kötni, remélem legkésőbb a névnapján elindul:) !
A betegsége végre elmúlt, tovább tartott, mint gondoltam, bár tünetei nem voltak. A gyógyszert kellett sokáig szednie, ami küzdelem volt, de megoldottuk: a karamellás krémtúrót tudom ajánlani minden Kisgyerekes szülőnek!
A mászással már semmi gondja, és ügyesen feláll bárhol, lecsücsül bárhol. Pár szóra már hallgat, a "nem"-et jól érti, és mutatja is, ingatja a kis fejét, közben huncutul néz, és persze azonnal újra próbálkozik a tiltott dologgal... sok türelem kell hozzá, de megvan az eredménye! A virágaim már biztonságban vannak:) ! Már a hagymát sem pakolja ki, mióta megízlelte:) !
Sőt, olyan okos, hogy már a nagydolgot is rejtekben végzi:) ! Általában az étkező asztal alá bújik be, mert a terítőn keresztül kilát, de azt hiszi, Őt nem látjuk. De, ha a hálóban vagyok, az ágy mögé, a nappaliban a kanapé mögé bújik, és csak a nyögdécselést hallani. Meg az átható illatot érezni:) ! Szóval jól nevelt:) !
Foga még csak 4 van, de gyanítjuk, hogy készülődnek a többiek is, mert néha étvágytalan és nyűgös. De szerencsére ez ritka.
Túl vagyunk az első hajvágáson is (március 15-én: ezt is ünnepnapon:) ), tetszett Neki, élvezte, ahogy a gép a fejéhez ért! Nagyon Kisfiús lett az új hajával, pedig összesen 3 tincset kellett a tarkóján levágnom:) !
Ha kedve tarja, már puszikat is osztogat, leginkább nyelvest, remélem erről majd leszokik. Aztán meg vissza:) !
Ja, és már tud kacsintani! Kicsit kellemetlen, hogy amerre járunk, mindenkire hunyorog, de nagyon ari:) ! Sok idegen emberrel kell beszélgetnem mostanában...
Szeret táncolni is (kitől örökölhette???), jókat mulatunk a Juventusra:) ! De egyedül is szokott, örömében még tapsikol is!
Most búcsúzunk Tőletek, köszönjük, hogy figyelemmel kísértétek Levinket!
További szép napokat Mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr82137230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása