Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.05.28.

2010.07.07. 23:02

szerző: Bonci

Kedves Mindenki!
Végre megvolt a várva-várt UH! Azt mondta a Doktorbácsi, hogy: "tűnik, tűnik, de meg nem esküdnék rá, de úgy tűnik KISLÁNY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!"
Azóta állandó mosoly az arcomon:) ! Úgy tűnik, Október 21. körül megérkezik hozzánk Nagy Enikő:) ! A szülinap és a név garancia egy imádni való kislányra (puszi Encus!!!).
Ezen kívül is minden rendben volt Vele, de az adatokból egyedül csak azt értettem, hogy már:) 288 gramm:) ! Az majdnem 30 deka:) ! És működik a kis szíve-gyomra-veséje... és láttam kalimpálni a kezével!
:)
Facsim és még sokak agitálására, valószínű nem itt fogom írni a következő levelet, hanem egy blog-ban.... még nem tudom, hogy működik, de blog-nevem már van:) ! Majd, ha elkezdtem, értesítelek Titeket!
Addig is puszi, és szép napokat Nektek!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr732137250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása