Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.02

2010.08.02. 19:03

szerző: Bonci

Sziasztok!

Végre megkezdődött a nyaralásunk! Itt van az egész kis-Család Tárkányon. kiegészülve egy "kölcsön" gyerekkel: Marcival. Az első programunk a Strand volt:)! Bár, mint Levi a kocsiban megjegyezte, "Nem Standda megyünk, hanem tandda!!!" (Nem Strandra megyünk, hanem tadra - mert próbáltuk Vele helyesen kimondatni:)). Levi NAGYON élvezte! Biztos minden szülő tudja, hogy a gyereket nem lehet kihívni a vízből, ki kell hozni, ha már kékül:)! Levi is ilyen normális gyerek:) ! Szegény Marcit agyon nyúzta, én már attól félek, hogy Marci hazatelefonál, hogy haza akar menni! Még egy nap és úszóhártyájuk lesz! 
Kisvidrák:

Szerencsémre evés után sikerült Levit elaltatnom, így sokáig tudtunk maradni.
KO-Baby
Apa és Marci még csúszdázhattak is, Levi meg ugrált örömében, mikor Ők kerültek sorra, és megtapsolta Őket, mikor kijöttek a medencéből:)!
Fagyiztunk is, Levi életében először kapott egy egész gombócot. Nem hatotta meg túlságosan, kicsit nyalogatta, aztán nekem adta. Pálcikát mártogattam bele, úgy már jóízűen ette.
És az én fiam, akinél napi egy kakinak örülünk, bizony ott kettőt is nyomott... szerencsére az úszópelusba...
Ja, és azzal is el kell dicsekednem, hogy Levi egy hete nem látott, emlegetett, vagy hiányolt CUMIT!!! Ez annyira egyszerűen zajlott, hogy el sem akarom hinni. Egyik délutáni alvásnál elfelejtettem adni Neki, és annyira fáradt volt, hogy simán elaludt nélküle. Estére már direkt nem adtunk Neki, meg azóta sem. Nem is keresi... mondjuk "cumizik", mert most, hogy ilyen meleg van, megint rengeteget iszik, főleg cumisüvegből, de a konkrét cumikat már elraktam:):):)! Bár a pelus elhagyása menne ilyen egyszerűen!
 

Enikőnek is tetszett a gyerekzsivaj, sokat mászkált a Pocakban:), nem győztem wc-re járni:). Egyébként továbbra is állítom, hogy tök máshogy nézek ki, mint anno Levivel. Szerintem sokkal nagyobb vagyok, pedig annyira igyekszem visszavenni az étvágyamból! Bár ez nagyon nehéz, mert Encinek MINDEN ízlik!!! És folyamatosan... A fagyi az egyetlen (meg az édesség és sütik), amire nemet tudok mondani. Meg a kenyér, de azért reggelire azt még eszek. Azért fagyizok is, 5-6 naponta. A súlyom szépen alakul, de most nem szeretnék annyira felhízni, mint Levivel, most sokkal nehezebbnek érzem magam, meg a Pocakot is. Egyenlőre minden a terveim szerint alakult, de most jön a neheze, az utolsó 2,5 hónap. Merthogy már a 29. hetemet töltöm Encivel.
Elöl labda, hátul labda:

Na, abbahagyom, mert azt hiszem jobban elfáradtam, mint Levi, mert Őt most is folyamatosan hallom, még az udvaron kavar:)! Engem meg hívogat az ágyikó.... :)! 

Puszi Nektek, szép napokat!:
Tökmag(ozás):

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr692193897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.08.02. 20:06:30

Szia Szilvike és blog olvasok :),

Azt hogy nagyobbnak erzed magad Enikovel, mint Levivel az kg-okban is lathato vagy csak mashogy vagy "terhes", erted mire gondolok :)!?
Annyira gyorsan telnek a napok, hetek, nem??? Tokre hihetetlen, hogy mar a 29.-ben vagy (jujjj, en meg a 24.-ben :)!) mar alig van vissza es lathatjuk oket :))))!
3D/4D megvolt mar???
Varom a strandos kepeket :)!
Gratula a le a cumival projecthez!
A pelusos dolognal, az nem segitett, hogy a nyaron sokat voltatok Tarkanyon kint az udvaron es gondolom ott is van kismedence ... mindjart a targyra terek :), szoval gondolom azert rohangalt a nagy melegben meztelenul es hat elofordult, hogy öööööö ... szoval nem segitett :)??? Levi gondolata: Hoppa! Nincs pelus rajtam, de furi :)! Oo, vmi nincs rendben! Asszem szolok maminak, hogy pisi vagy kaki lesz :)! ... vagy vmi ilyesmi :))) - igy beszel az, akinek meg nincs gyermeke es alomvilagban el :), uff en beszeltem :)!

Jo pihenest :)!

PusziK

Bizsutündér 2010.08.03. 08:38:11

Hellóka! Gondoltam, hogy jól szórakoztok, mert nem kapom a reggeli közbeni telefonokat :-( Olyan jó volt múlt hét csütörtökön, hogy Levi egész nap rajtam lógott!!! Most meg annyira hiányzik! Enikő meg akkor is mocoroghatna, amikor a pocakodat tapogatom... De hát Levi is ilyen volt.
Klárika! Gratulálok a babához, együtt örülök veletek! Azért, mert ritkán beszélünk, mindig pontosan tudom, hogy mi van veled :-) Sok puszi, mindenkinek Hajni

Bonci 2010.08.03. 14:38:11

Sziasztok két lelkes Olvasóm!
1-Klárika: kilóban ott tartok, mint Levivel ugyanekkor... kerület-területre többet foglalok...:)!
2-Klárika:3D, 4D most nem lesz, az Orvosom nem igényli, mi meg Levinél sem voltunk elájulva tőle, így most erre nem dobunk ki pénzt.
3-Klárika: Pelus nélkül is mennek már a dolgok, szabadba is, bilibe is, vödörbe is, medencébe is... de néha becsurrant, mire szól, hogy "Anyucika pisijek!", és ugyan jut a bilibe is, de a gatyák is száradnak az udvaron:)! Egyébként nem zavarja, hogy nincs rajta semmi és csurog a lábán végig...
4-Hajni: Ma már ment telefon:)!
5-Hajni: Enikő "csak nekem" mocorog.... még Apájának se:(!
6-Hajni_Klárika: Nektek is puszi!
süti beállítások módosítása