Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.03.

2010.08.03. 15:20

szerző: Bonci

Sziasztok!

A nyaralás második napja is eseménydús, pedig csak az ebéd-utánnál tartunk:)! 
Ma reggel felkerekedett a család és elmentünk a Győri állatkertbe. Nagyon szép és nyugis hely, ajánlom, aki erre lakik! Nekünk legalábbis nagyon tetszett.
Levi először idegenkedett az állatoktól, de a végére elég sokat megetetett. Próbálkozott még a zsiráffal is:), tök cuki volt a kicsi emberke az óriás állat előtt:)! 
Levi eteti:

Levi etetne, Túrista gyerek belóg:)


Etettünk kismajmokat is, lepotyogott ringló-szilvával:) Azt nagyon élveztük:), pont ki tudták dugni a kezüket a rácson, és a kicsi szilvát pont vissza tudták húzni:)! Levi csak úgy adogatta nekik! 
Levi és a Makik:

A szarvast még bíztatta is, annyira édes volt: "Szavas gyeje ide! Itt van a nyami a keszembe!" (Szarvas, gyere ide, itt van a nyami a kezemben!) és tolta be a rácson a faleveleket:)! 
Gyeje ide!

A nyaralásra való tekintettel, még egy nyalókát is kapott (máskor nem nagyon díjjazzuk, ha cukorba áztatja a gyönyörű kis fogacskáit...:)), Apa megnyugtatására ráadásul "joghurtosat"!!! Meg is állapítottam, hogy bennem valószínűleg több a joghurt, mert én legalább reggelire ettem egyet... de Levi nagyon odáig volt érte:), el nem engedte! Egyszer még hasra is esett jártában-keltében, inkább lefejelte a betont, de a nyalókát magasba tartotta a földön hasalva is, nehogy elvegyük, mert koszos lett:):):)! Amikor megkapta, leült és nyalogatta, és mondta csak úgy Magának, hogy "Jajj de jó, finom!!!" Ezen kívül is elesett, egymás után kétszer is:), először, mert nagyon sietett játszani, másodszor meg azért, mert miközben nagyon sietett játszani, porolta a kezeit és elvesztette az egyensúlyát:)! Szegénykém, le is horzsolta az arcát, tiszta piros az orra teteje, alja, és a szája széle... de így is tök cuki-fiú:)!
Indulás:

Hazafelé a Nyami-Mekiben ebédeltünk, Levi evett a legtovább, úgyhogy jól megtömte a bendőjét:) , nem is kellett sokáig altatni:) !

Na, pusszantás!!!
Ui.: Encussal 29 hetesen:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr932195978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizsutündér 2010.08.03. 16:19:58

Nagyon türelmetlenül várom a képeket!!!!

Kláris 2010.08.03. 20:17:44

Csatlakozom Hajni :) pont ezt akartam en is irni :)!

Szegeny kis Levi ossze-vissza tori magat :) , de szerencse, hogy ezek a kis picurok hihetetlen gyorsasaggal gyogyulnak-regeneralodnak :)!

Fotokhoz visszaterve remelem zsirafos kep is lesz :)...

PusziK

Bonci 2010.08.03. 21:03:56

Az állatkertes képek holnapra készülnek el:), ma a tegnapi levélhez csatolok... :)! Egyszer majd utol érem magam!! PUSZ!

Tünci89 2010.08.04. 11:55:41

Levi arckifejezése a szarvasos meg a makis képen az mindent visz!!! :D:D
süti beállítások módosítása