Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.13.

2010.08.13. 23:46

szerző: Bonci

Sziasztok!

Megvolt Enikővel a vizsgálatunk:)! Minden a legnagyobb rendben.... egy dolog nem tetszik csak az én drága Orvosomnak, a SÚLYOM! Úgyhogy az elkövetkező 4 azaz NÉGY hétben maximum 1 kilót hízhatok.... JAAAAAAAAAAJJJJ!!! És közben megyünk Olaszországba, a pizza és penne hazájába! Mi lesz velem?

Visszatérve Enikőre: Ma is nagyon élénk volt (még most is az), a Doki UH készüléke alatt is folyamatosan mocorgott, megnehezítve ezzel a méréseket, de meglettek:)! Már 1.350 grammocska :) - nehezebb, mint egy kilós kenyér, a fejecskéje átmérője 7,5 cm :) - nagyobb, mint egy teniszlabda, a pocija körfogata 25-26cm :), a combcsontocskája meg 5,5 cm :) - porcok nélkül! Sajnos a testhosszt nem tudjuk, már nem lehet mérni, összehajtotta Magát:). A fejecskéje már lent van a helyén, és Ő is úgy fekszik, mint anno Levi, a jobb oldalamat fogja szétrúgni... :):):)! Mi láttuk a kis pofiját is, de sajna jól látható képet nem sikerült nyomtatni... de fő, hogy minden rendben van Vele!

Ma Levikénk is hazajött a nyaralásból:)! Már nagyon hiányzott, volt olyan nap. mikor rutinból ellenőriztem mit csinál, és csak a szobájában jöttem rá, hogy nincs is itthon...

Most búcsúzom, jó hétvégét Nektek! Puszi!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr732220491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.08.14. 09:36:21

Szia Szilvike,

Huha, akkor ez igazi kihivas lesz neked :) 4het es 1kg, azert nem semmi es hat igen plane az Olaszoknal :)!!!
Most nalam is az elmult 3-4 hetben 2 kg jott ram :) es most nott a legnagyobbat a pocim, asszem lehet nemi osszefugges :))) ... jujjj nagyon mozog Emma most :), biztos uzeni szeretne Enikonek vmit :)))!
Orulok, hogy minden rendben van Enikovel :)!!!

PusziK
süti beállítások módosítása