Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.19.

2010.08.19. 10:46

szerző: Bonci

Sziasztok!

Ma olyan történeteket írok meg, amiket Húgomtól hallottam.

Levi tegnap Erzsi mamáéknál "nyaralt", ott is aludt. Délután a Húgom is meglátogatta Őket. Ahogy sétált hazafelé (mi még haza megyünk Anyuékhoz is), látja, hogy a sétány végén ott jön Levi és Mami. Még olyan messze voltak, hogy arcokat nem is lehetett kivenni... egyszer csak Levi megindult ezerrel az Ő kis Bobiján (kutyus-motor) és Hajniig meg sem állt! Ott meg, Bobi feje felett átvetette magát, egyenesen Hajnus karjaiba:)! 
Úgy tudja szerettetni magát...:)!

Később, mikor Levi a Tesóm kezében volt, Hajni bedobott egy rágót... persze Levi is rögtön követelte a sajátját. Mivel még nem engedjük rágózni, kapott egy TikTak-ot (nagyon szereti). Be is dobta Ő is. Hajni rászólt, hogy nem szabad összerágni, erre elkezdte hangosan cuppogtatni... majd, mikor leszopogatta a cukormázat, és kezdett erősödni, kivette a szájából... körülnézett, kinek adhatná, de Mindenkinek tele volt a keze... Hajni keze Levivel volt tele:).... jobb híján (ezt a szót hogyan írják???) fogta a leszopogatott cukorkát, és bedugta Hajnus szájába:D:D:D... aztán "szinte" észrevétlenül beletörölte a kezét Hajni pólójába... :D:D:D!
Annyira kis okos:)!!!

Puszi és kellemes hosszú-hétvégét Nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr332232638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása