Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.27.

2010.08.27. 13:38

szerző: Bonci

Sziasztok!

Levikénk minden nap meglep minket valami újdonsággal:)! 
Tegnap egyedül felvette a kis alsógatyóját:)! Igaz, hogy kifordítva sikerült, de legalább az eleje volt elől:)!
Ma egyedül pisilt a bilibe úgy, hogy előtte egyedül vette le a kis bermudáját:)! Csak amikor már a bilin ült, akkor kiabált nekünk, hogy "jevettem a nagyágom és pisijek a bijibe!!!" Amikor végzett, kibújt teljesen a gatyából és fordítva visszabújt bele:). A zsebek hátul voltak, és nagyjából takarta is a popsiját, elől viszont nagyon lelkesen egészen ciciig felhúzta:D! Lassan alakulgat ez a pelusról-leszoktatás. Tegnap beszéltem egy kolléganőmmel, és Ő is azt mondta, hogy amíg erőlködött, hogy Flórája elhagyja a pelust, szinte semmi eredmény nem volt, mikor meg ráhagyta, hogy saját tempóban szokja a dolgot, szépen leszokott róla. Mi is ezt a módszert választottuk.

Ma reggel, amíg a reggelijét csináltam, épp az új kis buszt szerelte. Nagyon alaposan, Apa csavarhúzójával mindenhol körbeszerelte:), megnézte, megrágcsálta:). Egyszer csak kijött a konyhába hozzám, és azt mondja: "Nem tudom mekcsinájni a buszomat, mee etöjött. Sose nem tudom mekcsinájni, sajnájom...!"  (Nem tudom megcsinálni a buszomat, mert eltörött. Soha nem tudom megcsinálni, sajnálom.) Kicsit még sopánkodott, aztán kihozta a sámliját hozzám, felmászott mellém és nézte és kommentálta, hogy mit csinálok: "Húúú mennyi májkém!!! Kéjem a katonámat!" Mondtam, hogy megyünk az étkezőbe enni, erre szaladt, vitte a sámlit és egyedül mászott be az etetőszékbe. Egy falatot evett a saját katonáiból, aztán: "Oda tegyük asztaja Anyucikájét..." és kis ujjával böködte az etetőszék asztallapját. Odaraktam a saját háromszög szendvicsemet és kérdeztem, hogy akkor Anya mit egyen? "SEMMIT!" jött a válasz! Kisfiam vigyáz a  vonalaimra:)!

Délelőtt a DM-ben voltunk vásárolni, ott is nagyon jól viselkedett, kérte, hogy hagy jöjjön ki a babakocsiból, és tolhassa a kis-bevásárlókocsit. Mondtam, hogy oké, de csak akkor, ha jól viselkedik és szépen lassan jön mögöttem... szót fogadott. Szó szerint TYÚKLÉPÉSBEN jött utánam, óvatosan irányítva a kiskocsit. Ha vettem valamit, azt Neki kellett adnom, Ő tette a kocsiba, sőt a pénztárnál is Ő pakolt ki a szalagra, pedig alig érte fel:)! Nagyon nagy segítség lesz nekem:)!

További szép napot Nektek és kellemes hétvégét! Puszi!
(Képeket és videót továbbra sem tudok feltenni, de talán ma este megoldjuk...)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr632252006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.08.27. 18:39:55

Szia Szilvike,

Na visszatertem :) tegnap este ertunk haza...
Nagyon kis okos es jol nevelt Levevente urfi :), azert majd meselj egy-ket rosszasagrol is, persze csak, hogy felkeszuljek :)!
Jajjj, remelem en is ilyen jol fogom majd csinalni, mint te, mar nagyon varom ... marcsak 3 honap!
Enikorol nem is irtal!?!

Kellemes hetveget Nektek :)!

Millio PusziK

Bonci 2010.08.28. 10:09:19

@Kláris: Szia Drága! Hiányoztál! Az előző 3 levelemhez nem is jött komment:)! Majd hívlak, hogy hogy telt a nyaralás!
Encus jól van. NAGYON. Állandóan mozog. Éjjelente rendszeresen felébredek, mert a Kisasszonynak új alvó pozíciót kell felvennie... Majd írok erről is egy levelet, csak nem ma:)! Meg írok rosszalkodást is... :(. Addig pusza és szép napot!
süti beállítások módosítása