Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.09.09.

2010.09.09. 14:28

szerző: Bonci

Sziasztok Kedves Olvasók!

Ez egy rövid levélke lesz. Csak hírt adok magunkról, hogy jól vagyunk, megvagyunk! Még nem született meg Encus, mindenféle híreszteléssel ellentétben! Levi csak nyaralni volt Tárkányon, amíg mi Olaszországban jártuk a szép helyeket:)! 

Enikő nagyon jól viselte a sok sétát, a finom kajákat és az olasz fagyit (bocsánat Doktor úr) és még a meleget is bírtuk:)! Sokat mocorog a Bébi, azt hiszem, talán már a végleges helyén van, mert már mindig ugyan úgy érzem a mozgást, csak eltérő intenzitással. A fejecske lent van, a popsi jobbra fent, végtagok pedig egész bal oldalt..... mindenhol! De holnap pontosabbat fogok tudni, mert megyünk az Orvosomhoz. És már a becsült súlyát is fogom tudni, meg a többi méretet! Majd írok Róla újra.

Levikénk továbbra is nagy kópé! Még számunkra is hihetetlen volt, hogy mennyit fejlődött egy hét alatt! Folyamatosan beszél, és mórikálja Magát! A pelust már tényleg csak utazáshoz és alváshoz kell ráadni, de akkor is mindig szól, hogy "Pisijek a pejusba!". Van, hogy szól, hogy pisijek, és ellenőrzi, hogy van-e rajta pelenka (megfogja a kis kukacot, mint a nagyok.... :). Ha nincs pelus, szalad a bilihez, pisil, kéri a zsepit (WC papírt), és öltözik vissza... úgy ahogy:)! De van, hogy a WCbe akar pisilni-kakilni, mert élvezi, hogy Ő húzhatja le:)! 

No, már ennyit, csak üdvözölni akartalak Titeket!
A következő levélhez rakok képeket is, és remélem lassan a videó is elkészül....
Puszi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr692282818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása