Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.09.13.

2010.09.13. 12:14

szerző: Bonci

Sziasztok!

Tegnap a szép időre való tekintettel kirándultunk egyet a Szúnyog-szigetre. Ott szoktunk kecskéket etetni, amit Levi nagyon imád:

Nagyon jó hely, ajánlom az Újpestieknek.

Nagyokat szoktunk sétálni a jó levegőn. Levi a kocogóktól elleste, hogyan kell tartani a karjait futás közben, és bőszen gyakorolta is! 

Minden felé így közlekedett:


Egyébként szegénykénk náthás, úgyhogy ma "szobafogságra" ítéltem magunkat. Remélem hamar átfut rajta, mert olyan rossz hallgatni a szenvedését. Sajnos ez is az ősz velejárója!
Azért a betegsége ellenére nagyon segítőkész itthon:). A porszívónk elöl van, az orrszívás miatt, és közölte, hogy "Szejetnék pojszívózni, ott a pampaintába!" (Szeretnék porszívózni, a nappaliban). Kicsit játszott vele, húzta-vonta a nappaliba-étkezőbe-szobákba, aztán szólt, hogy "Nem tudok poszívószni! Mekmutatom ogy melyiket vegyük fej a poszívója, met így nem tudok poszívószni!" (... megmutatom, hogy melyiket vegyük fel a porszívóra...) és ment a gardróbba, és a hosszabbító csövet mutogatta! És azzal is felporszívózott mindenhol:)!

Na, puszi Nektek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr262292552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.09.13. 15:50:43

Jobbulast Levikenek :)! PusziK
süti beállítások módosítása