Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.10.15.

2010.10.15. 17:21

szerző: Bonci

Sziasztok!

Jól belejöttem az írásba, igaz? Már minden nap megy... egy ideig... aztán biztos lesz, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz a leveleknél...:)!

Ma nagy öröm ért... megint! Levinek életében először sikerült felvennie a zoknikat teljesen egyedül!!! Ez nem kis teljesítmény ám! Nehéz egyszerre kinyitni-bedugni-felhúzni, főleg, hogy ehhez egyszerre három végtagra van szükség:)! Azért Levi megoldotta:

Első próba:

Egynek jó lesz:D:

Már dolgozik a másodikon:

"KÉSZ ANYUCIKA!!!!":

:D:D:D
Apró örömök az életben:D!

Aminek még örülök, hogy Levi egyre többet foglalkozik az "R" betűvel... a mesékből utánozza, gyakorolgatja a szavakat, többször egymás után elmondja, és néha már majdnem pereg is a nyelve:)! 

Másik dolog, amit felfedeztem, hogy tisztában van a múlt idővel... Ő még így használja pl.: "Tegnap ott vojtatok a Essi mamáékkaj..." - és mutat a virágboltra. Ez annyit tesz, hogy hétvégén Erzsi mamáékkal voltak abban a virágboltban:)! Tök ügyesen használja már! Főleg most, hogy rájöttem, hogy mit takar a "tegnap":)! 

Enikő még mindig jól van odabent, ma nagyon kívánós volt:)! Komolyan, a két Kismamaságom alatt nem szenvedtem ennyire az "ehetnékem van"-tól, mint az elmúlt két hétben... sajna látszik is... Ma fél tál túrófánkot kért meggylekvárral, aminek az lett az eredménye, hogy Anya hasa megfájdult a gyors evéstől:(! De már jól vagyok, és várom a vacsorát:)! 

Puszi Nektek és jó hétvégét!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr532374407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.10.15. 19:40:41

Hát igen, gyorsan hozzá lehet szokni, hogy ily sűrűn írogatsz :) ...
Levinek meg gratula :)!
PusziK

Lizocska 2010.10.16. 11:58:02

Nagyon ügyes KIsmanó, büszke is vagyok rá!!!!!!! :-))
süti beállítások módosítása