Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.10.18.

2010.10.18. 22:55

szerző: Bonci

Sziasztok!

Nemrég jöttünk meg a Dokimtól, a vizsgálatról. Enikő jól van, még odabent:)! A súlya már 3.300 gramm körül van:)! Azt mondta az Orvosom is, hogy kb akkora lesz, mint Levi volt! 
Az UH-n láttuk a kis kezét, az arca előtt volt. Szépen látszott az arca is, meg az is, hogy nagy kortyokban lefetyelte a vizet:)! Kidugta az édi kis nyelvét, mint egy kiskutya:D! Nagyon szép pillanatok voltak! És láttuk azt is, hogy reflex-légző mozdulatokat tesz:)! Ez most tök jó UH volt, és örülök, mert Apucika is velem volt:)! 

Levi ma elég eleven volt, biztos azért, mert az idő miatt nem tudtunk lemenni játszani. Délelőtt DVD-zett, míg büntiből ki nem kapcsoltam, ugyanis nem hajlandó leszokni a kéz-rágásról, és már nem tudok mit kitalálni... állandóan a szájában van a keze, és már volt egy kis seb a szája szélén, meg félek, hogy minden koszt összeeszik így... szóval, a bünti miatt kénytelen volt szépen eljátszani... nagyon jól elvan így is, két órán át vonatozott:)! Összeállította a műanyag, a fa és a fém vonatot is, hol ezzel, hol azzal sihuhu-zott:)!

(Nem tudom észre vettétek-e, de A Cica ott volt...)

Meg lovagolt Példáullal is (ez a kis gumi pónilova), aztán doktorbácsisat játszott vele:)! Szívmasszázst adott neki... nem tudom hol látta, de a kis kezeit szépen egymásra téve pumpálta a lovacskát:)! És mondta nekem, hogy "föjpumpájom Pédájujt!"
Később azt mondja nekem:
- "Anyucika! Kéjek egy füjpiszkát!"
- Minek az Neked, Levi?
- "Nem-nem nem! Nem nekem kejj!"
- Hát, kinek kérted?
- "Hát Péjdájuj ojját kejj kipucojnom!" (Például orrát kell kipucolnom) - mi is fülpiszkával szoktuk időnként Levi orrát tisztítani :-D! Tök cuki volt:)! Ezután berakta Példáult az istállóba, azaz a kis sátor-házikójába.

Délután-este Anyuék vigyáztak rá, míg mi a Dokinál voltunk. A nappaliban nézték a mesét, mikor Levi elszaladt a szobája felé, hogy "Föjkapcsojom a vijjanyt!". Gabi papa viccesen rászólt, hogy meg ne tudja! Erre Levi: "Jóóóó!" és bement, és felkapcsolta, és kikiabált: "Sikejüjt!" Nagyon fél a Papától:-D!

No, jó éjt nektek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr932382350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.10.19. 09:29:56

Gumi póniló neve Például??? :D :D :D

Így 3-4 nappal a kiírt szülési időpont előtt 3300g Enikő, az tök jó :))), nemde??? Mennyi is volt Levi???

PusziK

Bonci 2010.10.19. 13:00:15

@Kláris: Bizony, a PóniLó neve PL, azaz Például... tök logikus, nem??? :-D
Levi 3420 grammal és 51 cm-rel született, sztem Enci is ekkora lesz:)! Tökéletes!
Puszi!
süti beállítások módosítása