Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.10.22.

2010.10.22. 19:51

szerző: Bonci

Kedves Olvasóim!

Most csak nagyon röviden írok Nektek, még a kórházból.

Mindenkinek köszönjük a szurkolást, a sok-sok üzenetet, jókívánságot!!!

Bármilyen hihetetlen is, csodálatos szülésen-születésen vagyunk túl, mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen szép csodának élje meg. Egyszer majd, ha újra le tudok ülni a gép elé, írok róla picit részletesebben is (de csak picit részletesen, tekintettel fiú olvasóimra:D).

Most a lényeg, hogy jól vagyunk mindketten. Enikő óráról órára szépül, simul. Eszeget is, kakil is rendesen. Még furcsa Őt kézbe venni, olyan pirinyó. De már tegnaphoz képest is sok minden "visszajött" a régi rutinból:).

Én is jól vagyok, de jó lenne már újra tudni ülni:). Viszont az éjjel újra jól aludtam, egyszer sem kellett kimenni:), és ráadásul már hason is tudok aludni!

Megkértem Apucikát, hogy este tegyen fel Nektek pár képet is, úgyhogy holnap már láthattok is minket.

Mostanra ennyit tudok írni, mert lapitopin bénázok, fekve, egy kézzel:).

Sok-sok puszi Nektek!!! 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr212391654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aliz óvó néni 2010.10.27. 16:15:44

Sziasztok!

Gratulálok Enikőhöz, gyönyörű szép kislány! És Levi... Kész gavallér!
Szombaton tartottuk Maja első szülinapját, és Melindával még beszélgettünk rólatok, hogy vajon mikor érkezik meg hozzátok a legkisebb családtag. És lám, még aznap hallottuk a nagy hírt.
Kicsit késve hallottam a blogodról, és így utólag visszaolvasva nagyon élvezem, amiket írtál. Innentől kezdve folyamatosan kísérem az írásaid.

Vigyázz magatokra!
Puszi: Aliz

Bonci 2010.10.27. 21:16:39

@Aliz óvó néni: Kedves Aliz óvó néni:-)! Köszönjük szép soraidat! Nagyon örülök, hogy Te is az olvasók közé tartozol! Puszi!!!
süti beállítások módosítása