Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.10.30.

2010.10.30. 22:36

szerző: Bonci

Sziasztok!

Hát, annyi megható dolog ér engem mostanában...

Most épp a kommentek miatt vagyok könnyekig meghatva:)! Köszönöm Mindenkinek!

Este meg Levikém és Apucika könnyeztetett meg, olyan édesek voltak a meseolvasás közben:)!

Aztán Levi is nagyon meghatott, mert Apa meséje után behívott engem is a szobájukba, és megkért, hogy énekeljem el a Bóbitát! ...mert minden este azzal búcsúzom Tőle...
Levi egyébként is egy kis Csodabogár! Enikőt CSAK Encusnak hívja! Minden ébredés után Enci az első gondolata, folyton Őt keresi. Egész nap puszilgatja, alig bírom leállítani... a játszóterezés után is egyből Hozzá szalad, és sajnos nem kezet mosni:)! 
A "magatartásával" vannak gondjaink, de ma nem pisilt be, és a WCbe kakilt... apró örömök egy Anya életében :D:D:D! Remélem hamarosan a "NEM!!!" korszaknak is vége lesz, és újra szófogadó Kisfiú lesz.
(A WC-s sztorit leírtam a gyerekszájhoz is, de itt is megosztom Veletek, hátha azt nem olvasgatjátok:
Levi kiabált:
-"Apucika, megint kakijok!" - előtte öt perccel volt wc-n...
- Mennyi van még benned? - kérdezte Apa!
Levi megfogta a kis fenekét:
- "Egy-kettő-hájom!"
És öt perc múlva tényleg jött a harmadik adag is :D:D:D! )

Egyébként dicsekedni is szeretnék! Ma Levi és Apucika a városban jártak, BKV-val, mert Levi imád utazni. Itthon Facsi mesélte, hogy a Nyugatinál a villamosmegállóban rákiabált egy lány egy kék Nissanból, hogy "Puszilom a Szilvit!" !?!?! Nem tudta hova tenni a dolgot, nem ismerte fel a lányt, Ő meg nem ért rá magyarázkodni, mert már rádudáltak...
Ma este kaptam egy üzit az iwiwen, egy osztálytársam volt a "kiabáló", és LEVIT ismerte fel a képeink alapján (pedig sapiban és téli dzsekiben volt)!!!! Ez annyira jól esett!!! Ezúton is köszi, Manó! 

Encusommal sok minden nem történik, eszik, alszik, hízik:)! Ja, leesett a köldökcsonk! Most már tényleg szép mindene:)! Ma egyszer a hálóban a kutyussal aludt... közben a Mamma Mia szólt a telefonomon... jó ízlése lesz:D! 

Sok puszi Nektek!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr172410656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása