Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.11.01.

2010.11.01. 21:58

szerző: Bonci

Sziasztok!

Levikénk a kezdődő dac-korszak ellenére egyre cukibb:)! Megint jegyzetelgetek, amikor csak van rá időm... tehát nem sokszor :D!

A napokban sajna kicsit megfázott, úgyhogy orrszívó-porszívóznunk kellett. Megint nagyon rosszul viseli, nem is értjük miért, legutóbb, már simán engedte tisztítani az orrát. Most nagy nehezen arra sikerült rávennünk, hogy magának csinálja... bár sírva-visítva, de kipucolta az orrocskáját:), aztán megnézte a cuccot, és boldogan mutogatta mindenkinek: "Nészd, mit tajájtam!!!" :D
Ezzel kapcsolatban kell megjegyeznem azt is, hogy Levi nagyon szeretett szájra puszit adni... sajnos nem csak nekünk, hanem mindenkinek... folyamatban van, hogy leszoktassuk róla, mert nem túl egészséges dolog. Azóta nekem folyamatosan "szájpuszit" akar adni, ennek általában nagy-nevetős dulakodás a vége :) :

Ma, ebéd után mentek aludni Apucikával. Encus a bölcsőjében aludt. Levi az étkezőben megállt, és visszaszólt: "Viszját később, Enikő!" :) ... és a Cicuskáival a kezében elballagott aludni :)!

Délután vendégeink voltak, Levi kapott egy kis kamiont, aminek a tartálya szétnyitható. Természetesen a "Nekem a megkedvesebb" nevű Cicuska rögtön belebújt :D, "Megy a Cica a kamijonnaj!" ...de a feje kilógott felül :)!

Este Encust ébresztenem kellett, hogy fürdessem, etessem. Már a pelusozón volt, mikor Levi befutott, felmászott a székére, és ránézett a Húgára: "Ébjeggy, Te justaság!!! Adok Neked egy puszit!" - és odahajolt és megpuszilta Encus arcát! És az egész fürdésre előkészítés alatt segített nekem! Adogatta a dolgokat, kidobta a szemetet, beszélgetett Enikőhöz :)! 

Aztán bejött utánunk a fürdőbe, Apucikával felrakatta magát a kád szélére, onnan nézte a fürdést, aztán, mikor odahajoltam hozzá, hogy mosolyogjunk Apára, helyette nyomott nekem egy puszit:D!

Hát nem édes? Legalábbis, mikor nem azt mondja mindenre, hogy "NEM!!!" :D:D:D

Enikővel kapcsolatban most egy dolgot szeretnék csak megírni: tegnap előtt este 8-tól reggel 5:55-ig aldt!!!!!! JUHÉJJJJ!!! Csak így tovább Bébim! Tegnap is csak egyszer ébredt, 3-kor, aztán meg reggel! Csak maradjon is így:)!

Puszi Nektek, szép napot!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr552414732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.11.03. 09:22:23

Eltunt a "gombi" pocak :)))! PusziK
süti beállítások módosítása