Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.11.22.

2010.11.22. 13:48

szerző: Bonci

Sziasztok!

Most van egy kis szusszanásnyi időm, meg pár jó képem, gondoltam gyorsan írok Nektek! 

Ma reggel voltunk Enikővel gyerekorvosnál, az "egy hónapos szervizen" :)! A Doktor néni nagyon elégedett Vele, többször elmondta, milyen szép Kislány:)! És szépen fejlődik: Pont egy hónapos korára (szombaton) elérte a 4000 grammot:)! A feje 38, a pocakja 39 cm, testhossza pedig 53,5cm. A tejkiütései még mindig látszanak, de most újabbak is vannak, mert sok tejterméket fogyasztok (valószínűleg ezért van), így le kell állnom vele:(... nem tudom, hogy iszom meg a kávét tej nélkül... és a müzlit joghurt nélkül... de ki kell próbálnom, mert, ha tényleg emiatt pöttyös, akkor megoldást kell találnunk!
A mozgása is szépen fejlődik Enikőnek, már az oldaláról hasra, hátra tud fordulni... figyelgetnem is kell, hova rakom le aludni:)! Most biztonságban van, épp a babzsák fotelban alszik:), ott van a fehér babu(textilpelus) és a csíkos takaró között a kis pofija:) :

Levikénk is nagyon szép:), továbbra is a Doktor néni kedvence:)! Természetesen Nála tökéletes Kisfiúként viselkedett, csak hazafelé szaladt bele a nagy tócsákba (amitől combig vizes lett a nadrágja, a gumicsizma ellenére), ült le a sáros virág ágyásra, és esett térdre a faleveleken...:), úgyhogy mire hazaértünk, elég ágrólszakadt kinézete lett:)! Mondtam is Neki, hogy nézel ki, Kisfiam? Mire Levi:
"-Nyugoggy csak szépen Anyucika! Majd újja megmosod a mosógépbe!" :D (nyugodj meg Anyucika, majd kimosod a mosógépben)! Hát, mit lehet erre mondani???
Itthon meg újra csak hízelgett, egész délelőtt ilyeneket mondott:
"-Kéjek teukát, daága Anyucikám!" (Kérek teát drága Anyucikám)
"-Mit eszej daága Anyucikám?"
"-Micsinájsz daága Anyucikám?" 

:D:D:D ... Gabi papa mondta Neki szombat délelőtt, hogy csak akkor veszi fel, ha azt mondja Neki, hogy "légy szíves vegyél fel, drága Nagypapám!"... hát innen vette!

Szombat este szerettem volna nézni az x-faktort... igen, önző dolog, de ez az egy dolog van, amit nézek a tévében:)! Facsi próbálta Levit lefoglalni, csendben tartani... elég jól sikerült, egy fél mesét végignéztek a számítógépen:)
A KÉT FACSI:D:D:D

IZGI RÉSZNÉL:

Egyik nap elhatároztam, hogy ideje lenne, ha Levi már nem pelusban aludna... az ebéd utáni alvás előtt megbeszéltem Vele, hogy nem adok pelust, csak alsógatya lesz rajta... tetszett Neki is az ötletem... elaludt, és úgy két óra múlva hallom, hogy csendesen sírdogál:(. Aztán csend. Gondoltam, biztos álmában felsírt... de újra hallom a sírást. Bementem, ott feküdt a heverő sarkában, hüppögött. Kérdeztem, hogy rosszat álmodtál? Nem... hát akkor mi történt?
"-Vajami kipotyogott...!" mondta sírva, és a heverő közepére mutatott, aztán megfogta a nadrágját! Szegénykém, akkor döbbentem rá, hogy bepisilt álmában, és ennyire szégyelli magát:)! Alig bírtam megvigasztalni! Mondanom sem kell, az alváshoz azóta is kap pelust... majd elhagyjuk, ha Ő is úgy gondolja! 

Múlt héten előkerült a távirányítós mozdonya! Mivel Enci ébren volt, Levi boldogan nyüstölte... KÜZDELEM:

De egyszer sikerült magához irányítania, volt ám nagy öröm:D:D:D
"-Anyucika, idetajájt!":

Hétvégén Anyuéknál voltunk, összegyűlt az egész család. Levi nagyon élvezte, hogy folyamatosan játszanak vele:)! Egyszer csak a nappaliban ülve azt látjuk, hogy az előszobában fekszik, hanyatt a szőnyegen. Türelmesen, csendben. Kérdeztük Tőle, hogy mit csinál? 
"-Én csak vájom a Csapcsát!" (Én csak várom a Gabcsát - bátyám)... ugyanis korábban azt játszották, hogy a lábánál fogva húzta ki a tesóm a konyhába:D:D:D

Tegnap a sok játék után, tök nyugi volt, kómában nézte a tévét:)

Meg féltékenyen Ő is odabújt Apucikához:)

Puszi Nektek, szép napokat - az időjárás ellenére! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr962465468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása