Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.12.10.

2010.12.10. 12:08

szerző: Bonci

Sziasztok!

Több dolog is kavarog most bennem, igyekszem összeszedni őket:)! 

A legjobb dolog, hogy Enikő végre MOSOLYOG:)! Levi ilyen idősen már vigyori volt, nem értettük, Encus miért nem... Hajni szerint annyit eszik, hogy csak az emésztésre koncentrál:D! De péntek reggel nagyon sokat mosolygott nekünk:)! És most is, mikor ezt a levelet elkezdtem, álmában mosolygott a kanapén:)! Sajna nem sikerült lefotóznom, de ami késik nem múlik:)! Pedig még Levi is odament hozzá, hogy "Jécci, Enikő, kéjek egy mosojt!" :)
Helyette van egy képem Enikőről, ami a múltat idézi:)! Levi ugyanilyen csodálattal nézegette a kis csörgő-zörgő zsiráfocskát:)!

A másik dolog: a játékok veszélyei!!! Ki gondolná, hogy egy hógömb, amiben egy cuki kis rényszarvas van télapó sipkában, körülötte hópelyhek és csillámok, veszélyes lehet? ... pedig az. Szerencsémre, nekem egy nagyon okos kisfiam van:)! 
Ma odaszaladt hozzám, hogy
"-Anyucika, vajami eetöjött!"
- Hol?
"-A szobámba!" - és kézen fogott, és bevezetett a szobájába, és tényleg ott volt a szőnyegen (!!!) apró szilánkokra törve a hógömb!
Kétségtelen, hogy Levi verte le a polcról játék közben, de tényleg szilánkosra kell törnie? És a szőnyegen???
Levi okos volt, hogy nem nyúlt az üvegszilánkokhoz, meg most is az, mert elkerítettük a vizes szőnyeget egy könyvvel, és nem nyúl hozzá:), csak elé hasal és nézegeti a csillámos foltot a könyv mögött:)! De az ördög nem alszik... a másik hógömbje felkerült a legmagasabb polcra! Kedves Szülők! Ti is nézzetek utána a hógömböknek:)! 

És még egy példám van, Levi okos kis eszére:)!
"-Segíccség, beszojútam!" - a lelkes olvasók már tudják, hogy ennek én nem dőlök be, mert csak az egyik meséből idéz! De most újra és újra mondogatja...
- Hova???
"-Ide a kosájba!" - ... már megint:(
- Hát, akkor így jártál... mássz ki úgy, ahogy belemásztál!
... kis nyögések, szuszogás, csend...
"-Pisijek!!!"
-Oké, gyere, itt a bili!
"-Nem jövök! Hát én itt jagadok! Szabadíccsáj ki!"
Kiszabadítom:): -Gyere pisilni.
"-Má eemúút!"
Aha, persze.... :D:D:D

Puszi Nektek, és jó hétvégét:)! Meg jó készülődést:)... Mézeskalács illat, csomagolópapír erdő...:D:D:D, már csak két hét Karácsonyig:)!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr582506352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.12.10. 13:24:46

Milyen vilagoskek a kis szeme Enikonek :))), mar az elobb is akartam irni... tuti kek marad :D!
Hihetetlen, hogy milyen okos Levi :)))!
PusziK
süti beállítások módosítása