Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.12.28.

2010.12.28. 00:34

szerző: Bonci

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az Ünnepek! Nekünk igen! Volt jövés-menés, nagy kajálások, nevetés (hála Levikénknek:D), és 4x Kiskarácsony-nagykarácsony...:)

Kedves gyakorlott szülők! Ti hogy adjátok be a (Télapó, meg) Jézuska mesét, mikor az én fiamnak konkrétan négy karácsonyfát is hozott, és több tucat ajándékot??? Komolyan, ha jön hozánk valaki, Levinek már az az első kérdése, hogy "Mit hosztáj nekem?" !!!

Mi, végül azt találtuk ki, hogy a fát kaptuk, fel kell díszíteni, és akkor kapunk ajándékot is! Nem tudom, hogy emiatt történt-e, de Levi lelkesen díszítette a fát:

Ajándék bontásban is nagyon jó a kisfiú... otthon, az idei első Karácsonyozásnál, Ő bontotta ki mindenki ajándékát:)! Tök aranyos volt... csak én voltam kicsit türelmetlen, mert pont az én ajimnál tűnt el a lelkesedés, és nem letépte a papírt, hanem szó szerint fecninként szedte le róla:D:D:D!

Ajándék átadásban se semmi... Ő osztotta ki a mi Jézuskánk ajándékait... mivel sietett, hogy végre ő is megkapja a sajátját, a papámnak a kezébe nyomta a csomagot, és azt mondta: 
"-Tessék Dédipapa, egy töjüjkösző!"
 :D, és futott a saját csomagjáért:)!

Aztán ebéd közben elárult engem is! A Bátyám szórakozott vele, mire Levi: 
"-Csapcsa! Ne viccejőggyéj velem! Jávejek a seggedje, síjás lesz!" 
:) (Gabcsa, ne viccelődjél velem, ráverek a seggedre, sírás lesz)

Ja, és sajnos Levikénk még egy bűnnel megtoldota a listáját. Nem csak hazudni:), már lopni is tud:D! De olyan cselesen, hogy egy felnőttnek is becsületére válna! Történt, hogy Erzsi mamáéknál kapott egy nagy kukásautót, jó nagy tartállyal, amibe összegyűjtötte a csomagoló papírt, mint szemetet... természetesen a kukásautót vinni kellett magunkkal tárkányra is. Ott meg mit borít ki belőle??? Erzsi mamáék összes szaloncukrát!!!!

...
Ma meg nem engedtük, hogy csokit egyen, evett mostanában elég édességet. Egyszer csak jön ki a szobából, a száján körbe csupa csokimaszat... hát, elcsente mami mellől a tábla csokit, bevitte magával, ott csendben kibontotta és megette, és csak akkor jött ki, mikor kész volt! :D:D:D Azért annyira még nem gyakorlott, mert a csokipapírt papa ágyán hagyta, és a maszat is árulkodott!

Levi a vendégséget is nagyon élvezte, mindig foglalkozott vele valaki, ha máshogy nem is, hát ő kucorodott oda Marcihoz:)

Egyik este nagyon édi volt... a rossz idő miatti mozgáshiányát a lakásban próbálja levezetni, ezért az étkező asztal körül motorozott: 
"Mmmmmmmm, mmmmmm, tütűűűűű-tütűűűűű!... Jakéta vagyok!... Mmmmmmm" - és egyszer csak nekiment a hűtőládának, lepottyant a motorról, visszaszállt és ment tovább - "Csak meg akajtam ájjni! .... Mmmmmmmmm ... má efájatt a jakéta!" - és leült mellém a sebeit megpusziltatni:D:D:D

Egy másik reggel meg az összes cicáját és azok barátait be kellett mellé fektetni az ágyba, így tévéztek nagy egyetértésben:

Azért néha-néha hozzám is odaül:)
 

 

De legjobban továbbra is Encit szereti. Tegnap odabújt hozzá:
"-Máj megint csukjasz?"

"Emejkedik a fejem, meet csukjik a Enikő!"

"Adok neki szájpuszit!"

Enikő egyre többet beszélget, fejlődött a "szókincse" is. Már mondja, hogy: ápuuu, águu, akuu, gööee, búú... és hozzá sokat-sokat mosolyog:D


És néha ő is odabújik hozzám:)

Azt hiszem, ez ez szép kép befejezésnek, úgyhogy most búcsúzom! Szép napokat Nektek, puszi!
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr482543119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2010.12.28. 22:39:14

Szia, tunderi kis csalad vagytok a mosolygos Enikovel es a kis huncut csinytevovel egyutt, akinek fedoneve: Levi :D! PusziK

Bizsutündér 2010.12.29. 08:29:35

Végre levél és képek! Hiába beszélünk szinte minden nap, olyan jó olvasni és nézegetni őket!!! Levi nem is olyan butuska, mint gondolod: ha nem maszatolja össze magát az elcsent csokival, még Te is elhiszed, hogy a Papa ette meg... tudja kinek az ágyára kell tenni a bizonyítékot :-) Puszi!!!

Lizocska 2010.12.29. 21:03:46

Anya! Levi nem hazudik, maximum füllent! De abban valóban jó! :-)
Cukik vagytok!
süti beállítások módosítása