Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.08.19.

2010.08.19. 10:46

szerző: Bonci

Sziasztok!

Ma olyan történeteket írok meg, amiket Húgomtól hallottam.

Levi tegnap Erzsi mamáéknál "nyaralt", ott is aludt. Délután a Húgom is meglátogatta Őket. Ahogy sétált hazafelé (mi még haza megyünk Anyuékhoz is), látja, hogy a sétány végén ott jön Levi és Mami. Még olyan messze voltak, hogy arcokat nem is lehetett kivenni... egyszer csak Levi megindult ezerrel az Ő kis Bobiján (kutyus-motor) és Hajniig meg sem állt! Ott meg, Bobi feje felett átvetette magát, egyenesen Hajnus karjaiba:)! 
Úgy tudja szerettetni magát...:)!

Később, mikor Levi a Tesóm kezében volt, Hajni bedobott egy rágót... persze Levi is rögtön követelte a sajátját. Mivel még nem engedjük rágózni, kapott egy TikTak-ot (nagyon szereti). Be is dobta Ő is. Hajni rászólt, hogy nem szabad összerágni, erre elkezdte hangosan cuppogtatni... majd, mikor leszopogatta a cukormázat, és kezdett erősödni, kivette a szájából... körülnézett, kinek adhatná, de Mindenkinek tele volt a keze... Hajni keze Levivel volt tele:).... jobb híján (ezt a szót hogyan írják???) fogta a leszopogatott cukorkát, és bedugta Hajnus szájába:D:D:D... aztán "szinte" észrevétlenül beletörölte a kezét Hajni pólójába... :D:D:D!
Annyira kis okos:)!!!

Puszi és kellemes hosszú-hétvégét Nektek!

Szólj hozzá!

Híreink - 2010.08.16.

2010.08.16. 23:51

szerző: Bonci

Sziasztok!

A lakásunk lassan tele van általam írt cetlikkel... most összegyűjtöttem és megpróbálom sorba rakni és történetbe foglalni őket... igen, Levikém mondatait jegyzetelgetem lelkesen:)!

 

Levikénk "álmában" is édebébi:)! Hajnal 3 körül kiabált, hogy "kéjem a teámat!", én szaladtam is, ahogy szoktam, odaadtam Neki, aztán mentem a saját folyó ügyeimet intézni... mire visszamentem Levihez, már nyújtotta is az üvegét, és közölte: "Odajocsojt a víz!!" (Odalocsolt a víz) És valóban, a mellén kicsit teás lett a ruha. Mondtam is Neki, hogy kicserélem a pizsit, erre Ő: "Nem kejj Szivia!" (Nem kell, Szilvia)... és hasra fordulva aludt tovább:)!

 

Délelőtt szó szerint magát pelusozta... eddig csak levenni tudta egyedül, ma meg, mikor mondtam Neki, hogy öltözünk és megyünk "csavarogni", arra mentem be a szobájába, hogy hanyatt fekszik a pelusozóján, kezében a popsi kenőcsös tégely, és a feneke, kuksija csupa krém... alig látszott ki a kukac... ezek mellett krémes volt a pocakja, combja, karja, homloka, haja, füle és még a szempillája is.... de boldogan mosolyogva közölte, "Anyucika bekentem a fenekem..." ... :D:D:D ja, azt is.... :D:D:D. Mondtam Neki, hogy letörlöm a kezedről a maradékot, de nem engedte: "Még bekenem a téjdemet!", és kente azt is... szerencsére a krémünk hamar beivódik, így látszani nem látszott rajta, de mire ebben a melegben hazaértünk a vásárlásból, szegénykém szét izzadta magát, és a sok krémbe bizony a por is ragad... szóval zuhanyozni kellett:)! Séta közben egyszer megszólalt, "Anyucika, jégyszives engegy ej!" (légyszíves engedj el), és onnan kezdve Ő maga tolta a babakocsiját:)!

 

Ebéd után is nagyon könnyen elaludt, mikor belestem hozzá, hogy már alszik-e és a teát kirakta-e a polcra, épp a három alvós Cicáját (igen, már három van...)rendezgette:), mikor észrevett, rám vigyorgott és már fordult is hasra... így találtam rá fél óra múlva, mélyen aludt, a Cicák a hasa alól lógtak ki:).

 

Megígértem Neki, hogy délután átmegyünk a Mamáékhoz, meg, hogy ott van Lilike, a barátnője, és Vele is találkozunk. Miután felkelt még tévézett kicsit, de mikor én zuhanyoztam bejött szólni, hogy "vége a bobnak!" (aktuális kendvenc meséje). Mondtam, hogy oké, mindjárt megyek és elindítom a másikat... erre rémülten elfutott, kis csend után visszaszaladt és mondja: "Nem inditod ej! Megyünk a Gyigyihesz... má ki is kapcsojtam!!!" (Nem indítod el, megyünk a Lilihez, már ki is kapcsoltam). És megnéztem, és TÉNYLEG kikapcsolta a tévét is, meg a lejátszót is!!!!!!!! Szó nélkül ment öltözni, mire bementem Hozzá, már felmászott a pelusozóra, és kérte a krémet... megint bekente magát:), de most a felügyeletem mellett, csak a pelusig:). Felöltöztettem, megnéztem milyen csini... végignéz magán: "Itt nem jó ejre csinátad a nadjágomat Anyucika!" (Itt nem jó helyre csináltad a nadrágomat).. és tényleg, kicsit féloldalasra sikerült. Megigazítottam, és már szaladt is szandit felvenni... A Mamáékig is végig szaladt, aztán mikor találkozott Lilivel, elszállt a fene nagy bátorság és zavartan nézegette:)... később, mikor már felengedett, jót játszottak együtt. Uzsi közben már becézgette is Lilit: "Má csöpög is a eső, Jijikém!".... felhőszakadás volt...

 

Ma ennyit jegyzetelgettem, mert nincs nálam mindig papír... Ennél sokkal több édi megszólalása van...

Puszi és szép napokat Nektek!

 

1 komment

süti beállítások módosítása