Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.11.12.

2010.11.12. 14:52

szerző: Bonci

Sziasztok!

Készítettem pár jó fotót, ezeket most gyorsan elküldöm Nektek! Most jegyzeteim nincsenek Leviről:-(, bocsi!!!

... de, szerintem ez a fotó kárpótol mindenért:

Annyira édes volt Levi, azt sem bánta, hogy Enikő sírdogált! Csak feküdt mellette, bámulta, ölelgette, simogatta, énekelt Neki, sőt, mesét is olvasott:)! 
BOHÓCKA:

MESÉL:

CSODÁLAT:

TÖRÜLGETI:

Levikém egyik nap eltűnt... az íróasztalnál a nagyfotelban találtam Rá, komoly képpel "dolgozott", ahogy Apucika szokott:
KISFACSI :):):)

Esténként Enikőt megmérjük, hogy mennyit fejlődik:)! Jelentem, tegnap este már 3.600 gramm volt:)! Szépen gömbölyödik:)! Sajnos a pofija még mindig pattanásos:(. Éjjelente már nem alszik egyhuzamban reggelig:(, kb kétszer ébred enni. Emiatt most nem Levivel alszik, mert Levikénk felébredt rá éjjel, és nem szeretnénk, ha ez megviselné. A bölcsőben alszik mellettem a hálóban, hogy egyből ellássam, ha ébred. A Család így nyugodtan alszik, csak sajna én szenvedek "anyuka betegségben"... minden kis cuppanására, nyammogására, nyögdécselésre ébren vagyok, és lesem, ébred-e, vagy csak álmodik... úgyhogy eléggé kivagyok pár napja:(. Emlékszem, Levinél is meghallottam minden zajt, még azt is, ha a cumi kiesett a szájából:), pedig Ő a másik szobában aludt:)! 
Visszatérve a mérlegre, Levit is meg kellett mérnünk tegnap, de nem ám a nagy mérlegen, ááááááá! Pont úgy, mint Enikőt, még abba is belement, hogy felemeli kezét-lábát:)! 

Enikőről is készítettem egy ari képet, szerintem Apucika már most fogja a fejét, hogy mennyi pénzt fogok én ruhácskákra költeni:)! Legalábbis, amíg Enikő megengedi, hogy "babázzak" Vele :D! 

 

Hát, mára ennyire futotta az időmből! Sok puszi, és szép hétvégét Nektek!

Szólj hozzá!

Híreink - 2010.11.09.

2010.11.09. 21:47

szerző: Bonci

Sziasztok!

Megint kimaradt pár nap:), bocsi! Mostanában nem olyan egyszerű az életünk, mint, mikor hárman voltunk:). Még nagyon nincs napirend. Próbálom legalább azokat a dolgokat betartani, amiket Levi már megszokott, mint a reggeli és ebéd idejét, és az ebéd utáni alvást, de ezeken kívül semmi más nem megy... még.

Klárikám reklamált, hogy nincs kép Enciről, hát tessék az egyik kedvenc... annyit fűznék hozzá, hogy Apucika azt mondta Valakinek, hogy mostantól, ha hazajön, rózsaszínben látja a világot... nem értettem miért mondta :D:D:D ... ja, és Enci kezét érdemes megnézni:), már most egy kis hölgy:D

 

Levikénk talán lassan visszatalál a régi Levihez... megint bilibe végzi a dolgát, már egy hete nem ment a nadrágba:)! Még, amikor beteg volt, és hasmenése volt, akkor is odaért a bilihez:)! Még viccelődött is, mikor a pukival kicsúszott egy kis tartalom:
"-Pöffentettem egy kakit, úgy, ahogy a gőzmozdony jefújja a gőzt!" :):):)
Ja, igen, kicsit beteg is volt Levi... szerencsére ez is gyorsan átfutott rajta: szombat láz, vasárnap hányás, hétfő hasmenés, kedden újra rosszcsont! De azért rossz látni, ha ilyen a Kismanód:

De az édi, ha magának mér lázat:)

És, mint látható a képeken, kedden már valóban semmi gond nem volt, bohóckodott a csúszdán:

Egyik éjjel keveset aludtam, kérdeztem is Levitől reggeli közben: jó kisfiú leszel? Anya nagyon fáradt, szót fogadsz nekem? Mire Ő:
"-Jó kisfiú jeszek, és adok nektek egy szép puszit! Nem a jevegőbe!!!" (Apa is otthon volt még velünk) ... majdnem egész nap jó kisfiú volt:)! Azért a "NEM"-korszak éreztette a hatását:)!

Viszont Enikővel nagyon aranyos. Sokat puszilgatja, simogatja. Segít nekem büfiztetni, óvatosan ütögeti a hátát:)! Ringatja a bölcsőjét, és állandóan próbálja bedugni a cumit a szájába, ha sír:)! 

Sajnos Enikő nem szereti a cumit... sosem gondoltam, hogy emiatt egyszer bánkódni fogok... Levi olyan könnyen megnyugodott a cumival, és ráadásul a "leszoktatás" is megvolt pikk-pakk, úgyhogy örülnék, ha Enci is cumizna... de Ő jobban szereti az én ujjamat szopogatni, vagy sírni... meg azt is nagyon szereti, ha kézbe vesszük:)!

Ha már ilyen szépen áttértem Enikőre: nagyon szépen fejlődik!!! Ma este 3.550 gramm volt!!! Még nincs három hetes, de már majdnem fél kilót hízott, mióta itthon van:)! A pocakjára 2,5, a fejére 1,5 cm-t nőt! A köldöke is szépen alakul, és szép formás kezd lenni. A bőre is megszépült, eltűnt a bébibőr:)! Sajnos most "kamaszodik", de a Védőnő azt mondta, hogy tejkiütése van, és majd elmúlik... állítólag ez normális. Így, most közeli képet nem rakok fel Róla, de van egy kedvencem, ezen nagyon tetszik:
A kis Macilány:


 
Most búcsúzom, mert szokás szerint álmos vagyok! Ígérem, belejövök hamar a "kétgyerekessanyukaságba", és újra ontom a leveleket!!!
Addig is sok puszi Nektek!

1 komment

süti beállítások módosítása