Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.12.01.

2010.12.01. 20:23

szerző: Bonci

Sziasztok!

Végre-valahára elkészült az első igazi családi fotónk :D:D:D!

Enikő ma lesz 6 hetes (3 és fél óra múlva:D)! Olyan gyorsan eltelt ez a kritikus 6 hét!!! Nagyon várjuk, hogy miben változik az életünk! Mondjuk nem panaszkodhatok, mert tegnap este 8-tól reggel fél 5-ig aludt:)! De nem merem remélni sem, hogy ez most már mindig így lesz! Napközben egyre többet nézelődik, némi gőgicsélést is felfedeztem már, a kiadott hangok közt:), és a közeli mozgást is figyeli:)! És szépen hurkásodik is:), az előbb mértem, 4.370 gramm volt:)! 

Levi továbbra is édes! Épp most közölte velem a biliről, hogy "Mégsincs kaki! Nem akaj jönni! Szejintem ement a Anyukájához!" :D:D:D

Legyen ez a mai végszó:)! Puszi és jó éjt Nektek!
 

1 komment

Híreink - 2010.11.30.

2010.11.30. 22:34

szerző: Bonci

Sziasztok!

Most nem készültem regénnyel, csak egy fotóval az én édes Kisfiamról... amin szerintem TISZTA APUCIKA:

Ja, és a következő párbeszédet sikerült lejegyeznem (épp Enikőt etettem, mikor Levi befutott hozzám, és rám nézett huncut mosollyal):
"-Jevike josszajkodik!"
-Igen???
"-Igen. Met nem fogad szót Apukájának!"
...és kifutott, hogy ezt  a Mamiéknak is elújságolja:)!

És még egy gondolatot szeretnék megosztani Veletek. Mostanában, amíg Encikémet etetem, sok időm van gondolkodni, és a telefonommal készült képeket, videókat nézegetni:)! Egy ilyen alkalommal találtam meg Levi bébi kori, pár másodperces videóit! És olyan jó volt visszanézni, és emlékezni! Mennyi minden van, amit az ember már nem tud felidézni, mert a gyerek csak nő és nő, és mindig újabb édes dolgai vannak... szóval, akinek van rá lehetősége, videózza, fotózza Őket, mert egyszer nagy kincs lesz még az is, mikor a szőnyegen hanyatt fekve rázta a kis kezeit:D:D:D ... vagy Apa bukójában ült a kis zöld, műanyag motorján:D:D:D! 
És akkor jutott eszembe az is, hogy nekem ez a blog is ugyanilyen emlékgyűjtemény lesz... már most jó visszaolvasgatni belőle részleteket! És már most tele van olyan történetekkel, képekkel, amik elvesztek volna, ha nem írom le Nektek.
Ezért arra buzdítok minden Kedves Szülőt, hogy ha nem is ilyen formában, de valahogy őrizze meg az apró dolgokat is:)!
Igen, ez egy kéretlen jótanács volt:)! 

Sok puszi Nektek!
 

2 komment

süti beállítások módosítása