Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.02.05.

2011.02.05. 22:43

szerző: Bonci

Sziasztok!

Boldog vagyok, mert egyre többször kapok Kedves Olvasóimtól olyan leveleket, hogy 'írhatnál gyakrabban", "minden nap keresem, van-e új levél" ... és most jött egy olyan is, hogy hiányos a blogom:), mert a régi leveleim, amiket még az iwiw-en küldtem el, nem tartalmaznak képeket:)! Nos, ez igaz, azokhoz nem lehetett fotót csatolni:)! Utólag meg már nem olyan... de ez a Kedves Olvasó, szeretné összehasonlítani a gyerekeket, hogy mennyire hasonlít Enikő Levire:)! Jogos a kérés, úgyhogy mostantól fogok időnként ilyen kis összehasonlításokat csinálni:)! Tetszik az ötlet, KÖSZÖNÖM!

Egyébként a kéréstől függetlenül, folyamatosan olvasom Levi naplóját, és én is hasonlítgatom a gyerekeket:)! Szinte mindenben különböznek:)! Enikő majd' fél kilót ráver pici-Levire:), az Ő haja szinte észrevétlenül hullott ki, Levié foltokban:), Enikőnek előre "V" alakban nő a haja, Levié oldalra fésülve nőtt, Levi imádott cumizni, Encinek csak az ujja kell, Enikő a mai napig csak anyatejet fogyaszt, Levinek csak két hónapig kellett természetes formában:), utána csak üvegből fogadta el, és 3 hónapos korától tápszeres baba volt. Levi ennyi idősen napi 1/2 - 1 liter kamilla teát megivott, Enikő egyszer fogadott el pár korty vizet. Levi az óra mutató járásával megegyező irányban forgott a kiságyban:), Enikő balra fordul:), Levi ilyenkor már hangosan kacagott, ha csikiztük, Enikő ma először nevetgélt picit rajta:)! Levi már lakberendezőt játszott, Enikő viszonylag nyugodtan nézelődik:).

Az egyetlen, amiben teljesen hasonlítanak az az, hogy szerintünk Ők a legszebb gyerekek a világon:):):)! 

A választott képeink Róluk:

ARCOCSKÁK:

 

 

ÁGYIKÓBAN:

Vissza a jelenbe:)! Egyik nap muszáj volt fotóznom Őket alvás közben:), olyan aranyosak voltak. Jó nagyot aludtak, ki-ki a helyén:
Levi a heverőn

Enikő a játszószőnyegen

Csütörtök este nagy játék volt a gyerekszobában, amiből már-már Enikő is kivette a részét:)

Enikő, mint a képen látszik, már meggyógyult:)! Sokat kacag:

Levi sajnos még beteg, ha lázas, akkor a szívem szakad meg érte, annyira kis levert. Mivel nem engedem Enikő közelébe ilyenkor, kedvenc helyére bújik, Encus játszószőnyegére, és onnan nézi a meséit:)

Azért, ha nincs láza, akkor a régi, eleven, segítőkész Kisfiú:)! Ilyenkor segít nekem, ahol csak engedem. Péntek este Apa bevásárolt. Mire kimentem a konyhába, Levi nekiállt kipakolni:

Mindent felrakott a pultra! Nem én rendeztem el Őket, Levi rakott oda mindent!!!

A végén pedig, odahozta a blokkot: "Anyucika, esz a Tiéd!" :D:D:D

Megérkezett az új matracunk, neki is láttunk összerakni az ágyat. "Kicsit" magasabb volt elsőre, mint a régi:), Levi csak trükközve tudott rá felmászni:D:D:D

Aztán jött a rugópróba:D:D:D (Az a halacskás póló nagyon ott van:)! Csak utólag vettem észre, hogy egyforma az arckifejezésük:D:D:D!)

Az ágy átszabása során, az aljára oda kellett tenni a kéznyomát:) Ő kérte:)

Talált még egy jó játékot Magának, a matrac-pumpával szórakozott fél napig:D
"-Csak fujatom Jevit!"

Encusunk pedig ezt mind-mind édesen átaludta:)

Most pedig én is megyek pihizni, mert elég mozgalmas hétvégénk volt! 

Szép napot Nektek, puszi!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr452641164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kláris 2011.02.09. 12:41:05

Szilvia :),

Nagyon szivesen, en koszonom szepen :))))!

PusziK
süti beállítások módosítása