Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.02.10.

2011.02.10. 09:08

szerző: Bonci

Sziasztok!

Úgy tűnik, vége a tavaszunknak... egyenlőre! Pedig nagyon jó volt kint lenni a gyerekekkel, merthogy MEGGYÓGYULTAK!!! Pillanatnyilag mindenki jól van a családban! (KOPP-KOPP-KOPP)

Levi új találmánya, hogy "majd Ő fogja Enikőt"! Néha-néha, biztonságos körülmények között engedjük Neki, de még látszik, hogy milyen kis esetlen a kezében:)

Továbbra is mellette szeret játszani. Egyik nap a villamosát tologatta Enikő játszószőnyegén. Rászóltam, hogy vegye el Enikő mellől, mert félek, hogy megkarcolja, vagy megüti vele... kicsit később látom, hogy szót fogadott. Levette a villamost a játszóról, felhajtotta a szőnyeget, és tovább játszott Enikő feje mellett... csak már nem a szőnyegen!!! Nagyon furfangos:)!

Jó példa a kis eszére az is, ami épp most történt mellettem... Enikő megint a játszószőnyegen van, körberaktam plüssökkel, hogy Levi ne férjen mellé... a plüssök Enikő jobb oldalán vannak, Levi a bal oldalán:D:D:D! (... és most csattant el egy puszi:)

Tegnap is a játszón volt Encus. Az alábbi képeken jól látszik, hogy szeretik egymást:D!
Enikő folyamatosan Levi felé fordul!

Levi Encus keze fölé bújik, és örül, hogy Őt simogatja (valójában Enikő keze folyamatosan jár, így tényleg olyan, mintha simizné a Tesót):

Aztán Levi is megsimogatja Enikőt:

Figyeli is Enikőt, játszik Vele, beszélget, gügyög Neki, ahogy a felnőttektől hallja. Tegnap meg ijedten szaladt hozzám:
"-Anyucika! Ottana te ajad a Enikő keszében!" (Ott van a hajad Enikő kezében)
Tényleg vigyáz Rá:D!

Igazi Nagyfiú már. Tegnap így nézte a tévét:) (mellette szörpi és pattogatott kukorica)

Pattogatott kukorica őrület van most itthon, Levi nagyon megszerette, sokszor kell csinálnom... jobb, minta cukorka:)

Tegnap a nappaliban hasalt, nem értettem, mit játszik, hát megkérdeztem:
"-Csak nészem a vijjamoson a embejeket!"

Tegnap este, mikor hazaértünk, Apucika megkérte Levit, hogy vigye be a telefonját az asztalra... mert már meg lehet bízni ilyen kis feladatokkal... SŐT!, kifejezetten kéri, hogy segíthessen valamit:)! Szóval, vitte be a telót, de elejtette. Felkapta és ment tovább... de a csattanást mi is hallottuk, kérdezte Apucika, mi volt ez?
"-Nem voot esz semmi, csak fődjengés!" :D:D:D (kár, hogy a hangsúlyt nem lehet leírni:)

Enikőről egyik nap eszembe jutott, mennyire vártam már, hogy legyen Kislányom, és kedvemre öltöztethessem:). Le kellett fotóznom, mert megőrülök ezekért a cuki kis ruhákért! Hát, lehet ezeknek ellenállni???

Tegnap este a Gyerekeknek nem lehetett ellenállni... amíg mesét olvastam, és amíg a Bóbitát énekeltem, Enikőt is oda kellett fektetnem Levi mellé. A Bóbita alatt át is ölelte a Húgát, és úgy hallgatták:)(Enikő a vakutól ijedt meg, nem Levitől:D:D:D)

...de most, a játszószőnyegen, ugyan így öleli Levi Enikőt, és nézi a Toy Storyt... :D:D:D Imádom Őket! 

Készültem még egy képpel, az előző levelemre hivatkozva: ez egy összehasonlító kép! Levi már 6 hónapos a képen, Enikő 3,5. Lehet, hogy mégis hasonlítanak???

Szép napot Nektek! Puszi!
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr112650962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizsutündér 2011.02.10. 10:40:40

Annyira szépek ezek a gyerekek! Egész nap el tudnám nézegetni a képeiket. Levinek nagy dumája van :-))))) Puszi
süti beállítások módosítása