Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.04.22.

2011.04.22. 23:11

szerző: Bonci

Sziasztok!

Tegnap nagyon jó kis napunk volt. Délelőtt itthon voltunk.

Encus Levike cicáját szórakoztatta, ezért Levike puszit adott érte!

Enikő tovább cicázott a kanapén :D! 


Levike kérte, hogy festhessen. Festett is szép képet az új, pöttyözős módszerrel. Kérdeztem Tőle, hogy miért nem használ több színt, pl zöldet?
"-Ott van!"
- Kéket?
"-Iiiiiiiiitt van!!!"
- És legalább egy kis barnát nem használsz?
"-Ez milyen szín???"
- Barna.
"-Akkoj az is itt van!"
Végük is tényleg van rajta...:D

Később kikiabált nekem, hogy
"-Anya, kézfestést csinájok!"

Én ezalatt Levi kis Húsvéti nyuszikáit díszítettem. 32 darabot készített! Olyan büszke vagyok rá!!! Levi a díszítést úgy mondta el, hogy
"-Anya jáfújt a kisnyuszikja!"

A déli alvás után felkerekedtünk és elmentünk az állatkertbe:)! Levinek megígértük, hogy ha legközelebb megyünk, bérelünk Neki kiskocsit... természetesen ezt nem felejtette el, így muszáj volt bérelnem egyet. Így aztán Anyucika karavánnal közlekedett:D!

Levike meg boldog kis-utas volt:D

A kacsaetetés idejére kiszállt a kiskocsiból, így akkor sikerült egy képet készítenem Róla. Sajnos azt nem tudtam megmagyarázni Neki, hogy a kenyeret össze kell törni:), ne egészbe dobja be a vízbe!

A fókákhoz is le kellett mennünk, ami azért nagy szó, mert Anyucika nem bírja a víz alatti filmeket, jeleneteket, képeket... ennek ellenére még egy fotót is készítettem:)!

Amikor innen felsétáltunk, zene indult és bemondták, hogy kezdődik a fókák etetése, tornáztatása és állatorvosi vizsgálata! Nagyon szerencsénk volt! Levike fel a nyakamba, (Enikő meg pont elaludt, így csak ringatnom kellett a babakocsit:D) és néztük a show-t. Egyszer csak Levi megkérdezte, hogy
" -A fókákat is megajjózza a doktojbácsi? Betegek? A tojkukat is meg kejj nézni?" - az orvosi vizsgálatra reagálva! Olyan okos:)! Azonosította a műszereket:)! (megajjózza=meghallózza, azaz sztetoszkópozza)

Sajnos hamar megunta a show-t, mert a kiskocsi jobban izgatta:)! Így húztam tovább.

Amikor az állatkert bezárt, találkoztunk Hugival és népes családjával a Városligetben. Nagyon napoztunk, mert nyári meleg volt! Encus szokás szerint kézről kézre járt:)!

Vale-vel:

Niával:

Sőt, a nagy forgatagban meg is szomjazott a Kisasszony:)! Négyen itatták:D!

Levikém folyamatosan mozgásban volt:D!

Itt is kacsákat etetett.

Szaladgált:

Hamar felfedezte, hogy van egy játszótér. Elhívta Magával Marcit, de a vége az lett, hogy mindenki ott nyüzsgött körülötte:D! Még Vale-t is szóval tartotta, pedig Ő olasz:)! 

Mászókázott ...

... és csúszdázott is:

Hazafelé felmentünk Erzsi mamáékhoz, Gabi papa nyugdíjazását megünnepelni. Levinek elmondtuk, hogy biztos kap majd valami ajándékot a papa... megkérdezte:
"-Vajon osszú csúszdát kap a Gabipapa???"
- Miért, ki szeretne hosszú csúszdát?
"-A Jevibaba szejetne!"
:D

A mamáéknál is alakított a kismanó... Hajni megdicsérte, milyen jó pólója van!
"-Igen, de ez nem neked vajó!"
:D

Vacsora után kapott egy karamellát nasinak.
"-Ez ejős!!!!"
- Nem az! 
"-De! Hajjottad hogy sziszeg tője a szám???"
:D:D:D

A mai napunk is mozgalmas volt, bár a tegnapi karavánozás következtében Anyucika dereka kész van:(. Azért délelőtt elballagtunk a piacra, mintegy két és fél óra alatt meg is jártuk:)! Múltkor egyedül voltam 45 perc oda-vissza vásárlással együtt:)! 

Este Levi hozta az épp aktuális kedvenc könyvét:
"-Meséjjéj te, meet én nem tudok, csak nézegetni!"

A fürdésnél a Hajniék nyuszijától kapott kis törülközővel játszott! Ő maga fürdött vele, egyedül! Aztán felvette ruhának:D

Nagyon örül neki, megkért, hogy mossam ki, hogy használhassa:)! 

Már alszanak a drágáim, és lassan én is megyek, mert holnap is szép idő lesz és sokat leszünk kint... hosszú nap lesz:D!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves Olvasómnak és szép hétvégét! 

Puszi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr382848749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása