Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Sziasztok!

Ebben a levélben fogom megírni a szombati napunkat (ami szintén szuper volt!!!), majd egyszer, ha nem éjjel fél kettő lesz:)! Nagyon lassú volt az előző levélhez a képfeltöltés, így bocsánat, de most elteszem magam holnapra, mert vasárnap Búcsú lesz.

A kitartó olvasók kattintgassanak gyakran erre a levélre is, egyszer befejezem:)! 

Szép napot Nektek, puszi!

...

Köszönöm a türelmet:)! 

Szombatra Apucika és Tibor kitalálták, hogy bemennek Győrbe a bolhapiacra. Természetesen a nagy gyerekek és én is velük tartottunk. A stadionnál csalódottan láttuk, hogy nincs is piac:(. Szerencsénkre Apucika nagy net függő, és olvasta valahol, hogy Győrben gyerekprogramok vannak egész hétvégén, így bementünk a belvárosba.

Nem egyszerűen gyerekprogramok voltak, hanem a IV. GYŐRKŐC FESZTIVÁL volt:D:D:D! Minden környékbeli szülőnek (és a távolabb élőknek is) tudjuk ajánlani, mert szuper jó volt! A bébiktől kezdve a kiskamaszokig, mindenkinek volt valami jó kis program, vetélkedő, kalandpark, ugráló-vár erdők:), foglalkozások és ami (nekem) a legjobban tetszett, vásár is volt! De nem ám az ilyenkor szokásos olcsó áruk boltja... CSAK gyerekeknek való, minőségi játékok, könyvek, plüssök, bögrék, ékszerek, és mindenféle érdekességek! Levikénk kapott is egy új Bartos Erika mesekönyvet (Őt továbbra is jó szívvel ajánlom a gyerekeknek!) és egy Jáva játékot. Ezt Apucika vette észre, Neki is volt gyerekkorában, és örömmel láttuk, hogy még létezik! 

Nagyon-nagyon tetszett mindannyiunknak, kortól nemtől függetlenül:)! A bizonyítékokat az alábbiakban küldöm:D! 

A belvárosban még azt gondoltuk, hogy csak nézelődni fogunk, így jó turistaként mindent fotóztam:)! Levikét bele kellett ültetni az egyik szobor-szökőkútba:D

Győr legjobb cukijában fagyit is kellett enni:)! 

A rakparton belecsöppentünk a forgatagba:)! Ami mögöttünk látszik, az egy óriás mérleghinta!

Végül úgy döntöttünk, hogy Levit is regisztráltatjuk, hogy mindent kipróbálhasson, így kapott Ő is karszalagot. Nagyon vigyázott rá, fél órán keresztül eltartott karral mászkált:D:D:D

A Haribo ugráló városnál volt Haribo gumimaci is:)! Levi ismerkedett vele:

Sok játékot ki lehet próbálni, hogy tudjuk mit vegyünk:D

A kalandparkban Levike a kalózhajóból kukucskált:) (a kis ablakban van)

Kicsi hajók is voltak, abban Apucika és Marcika cipelték:)

Csináltak egy tök jó kis gyalogos hidat is a folyóra:)! Levinek külön élmény volt ez is:)!

Voltak vizes játékok is, Levi természetesen a tűzoltást próbálta ki először.

Egy kislánnyal fa játékokat próbált ki.

Régi kedvencünket, a búgócsigát is próbálgatta:), nem sok sikerrel:(.

Természetesen a csúszdát is koptatta:)!

A végére felkéredzkedett Tibor nyakába, mert "eefájatt a jábikója" :) (elfáradt a lábikója)!

A vásárban volt méz árus is, aki hozott magával egy kast. Levinek mutogattuk, de nem nagyon értette mi ez.

Hazafelé kidőlt és nagyot aludt a kocsiban. Otthon szerettem volna tovább altatni, de nem hagyta magát. Azt kérte, hogy Enci járókájában pihizhessen:)! 

Délután készülvén a vasárnapi Búcsúra, csináltam Islert. A maradék csokimázat felajánlottam a gyerekeknek csurgatásra:)! Marcika készített szép csokidíszeket (amiket másnap a habos kávéban fel is szolgáltunk:D), Levike meg festett a csokival:)! És ette is...

Este, mikor a gyereket már elaltattuk, folytatódott a süti készítés. Marcika unalmában kipróbálta Levi Jáva építő játékát:)! 

Levi reggel nagyon örült neki:) és kérdezte, hogy
"-Ez egy 'íd a kistaktojoknak?"
Azóta sem szabadott szétszednünk, folyton a kis híddal játszik:)! 

A vasárnapunkat külön levélben fogom megírni Nektek, igyekszem még ma befejezni és akkor holnap, blogtörténelmemben először két új levelet kaphattok:D! 

Szép napot Nektek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr983033841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lizocska 2011.07.05. 15:54:47

A karszalagos kép tündéri és annyira LEVIS!!! Imádom!

protézisesh 2014.07.07. 09:08:40

gratulálok kedves tünci-bünci idióta anyuka és apuka. A babarózsaszín idilletekben eszetekbe sem jut, hogy az a csónakos az EGY SZOBOR, nem egy mászóka B+! Nincs ebben a tetves városban elég mászóka, amin a gyereked mászkálhatna? Legközelebb a frigyládába ülteted?

Gratulálok. :(
süti beállítások módosítása