Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2011.09.29.

2011.09.29. 23:45

szerző: Bonci

Sziasztok!

Van egy kis bűnöm:), legutóbb úgy írtam levelet, hogy a gépemről elfelejtettem lementeni a képeket, így csomó minden kimaradt. Ráadásul a jegyzetfüzetemben is elfelejtettem lapozni, úgyhogy Levi-idézetek is kimaradtak:(! Most pótlom, mindenféle időrend nélkül:).

Enikőnek van egy cuki kis testtartása, ahogy szokott nézelődni, játszani! Végre sikerült elkapnom a pillanatot:)!

Egyre többször ácsorog egy helyben, és egyre hosszabb ideig bírja:)! Egyik nap Levike a tévét nézte, Ő meg ott őrizte:D!

Már időnként megeszi a banánt is! Elsőre nagyon ízlett Neki, azóta volt, hogy "fuldoklott" tőle a kis színésznő:)!

A csokis kekszet is szereti, amit  Anyucika süt:)

Encusnak igazi jó testvére van! Egyik nap hintázhatott Levivel, úgy, hogy Levi az ölébe vette és fogta a pocakját (persze a bébihintában!). Encus hatalmasakat kacagott:)! Máskor meg csúszdáztak együtt:)! Enikő itt is nagyokat nevetett, sajnos a képen pont elfordul:(.

Nehéz is Leviről leszedni a Hugit:). Most a héten, hogy Levi itthon volt, minden nap, amikor Enci a déli alvásból felébredt, a gyerekszoba előtt játszott és többször is be akart menni! Egyik nap Levivel festettünk, és hiába pakoltam ki Encinek egy csomó játékot, hiába vittem a nappaliba, Ő pillanatokon belül újra ott volt Levi széke mellet/mögött/alatt:D! 

Leviről is csuda-képek készültek. Kedvencem a Pillangó-fiú:)! Egy Kislány ebben jött fagyizni, és Levi kölcsönkérte kipróbálásra... már töröm a fejem, hogy farsangra milyen fiús-szárnyas-jelmezt készítsek:)!

Azért férfias dolgokat is művel, például mogyorót tör, CIPŐVEL:D! És kézzel segít:)! 

Időnként segít a szomszéd lánynak, és Pamit Ő sétáltatja! Pontosabban minden alkalommal, ha meglátja Ágit, elkunyerálja a pórázt a kis gavallér:)! 

Bobit, a jármű-kutyust is megsétáltatta valamelyik nap:)! 

Azért időnként bicajozik is a pótkerekessel, sőt, kis barátjával, Gergővel versenyeztek is...

Van még két kedvenc képem. Levi kapott egy kis sárga kombájnt. Annyira szereti, hogy este, mikor Neki Hajni olvasott, a kis kombájnnak is kellett mesekönyvet kiraknom, azaz a munkagépek könyvet! Ott olvas a kis kombájn a szőnyegen, Levi ágya mellet:D:D:D

Másnap reggel Levi is vele olvasott, a mezőgazdasági-jármű katalógust :D:D:D!

Barátja egyre több van! Amirát én már sokszor emlegettem, most Levitől is kiderült: egyik nap Amira egy másik kislány mellé ült le a padra a játszón. Levi meg szaladt oda és kiabálta:
"-Hééé! Én vadok Amijának a bajáttya, nem te!" :D (én vagyok Amirának a barátja)

A kis CsibészLevitől is van idézetem:
Két hete hétvégén, mikor Tárkányon voltunk, befutott Papához a szobába. Hallottuk, hogy Papa rászól:
- Ne kapcsold ki a tévét!!!!
Levi kiszaladt a szobából vigyorogva, majd visszasomfordált:
"-Nnnna, nem nézej tévét????" :D

Maminál is kidumálta magát, amikor letépte a virágokat, és Ő rászólt. Odaállt Mama elé, nyújtotta a virágot és énekelte:
"-Bojjjdog, bojjjdog, bóóójdog szüjetésnapot, kívánnyuk, hogy jegyen még, sok ilyen szép napod!"
Hmmm... okos:)! 

Van azért amit még félreért... A játszón Barnabással játszott, aki nem szaladgálhatott fülgyulladás miatt. Itthon mesélte Apucikának:
"-És képzejd, a Bajni apukája aszt mondta, hogy a Bajnabásnak kigyújjatt a füje!"  (természetesen begyulladt:D)

Ma pedig újabb bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy mennyi mindent játszanak velük az Óvónénik! Ebéd közben elkezdett egy játékot:
"-Jiccs-joccs, jön a kishajó! Jiccs-joccs, mit hoz a kishajó?"
Addig-addig mondogatta, míg rávezetett, hogy állatot kell mondani, és utána megkérdezte, hogy mit mond az az állat... Aztán a hajó elment, hogy jöjjön egy újabb! Tök aranyos játék volt:)! Enikőt is belevonta, és Enikő hangon Ő válaszolgatott magának, vagy épp nekem:)! 

Az Oviról jut eszembe, már ott tartunk, hogy amikor belázasodott, az volt a problémája, hogy akkor most nem mehet oviba??? Egyre jobban szereti:)! Nem csoda, mert Őt is nagyon szeretik, legalábbis mi azt gondoljuk. Hétfőn, amikor Apucika bevitte a terembe, a gyerekek felkiáltottak: LEVIIIII!!! és szaladtak oda hozzá és ölelgették:D:D:D! 

Legyen ez a záró mondat, mert nagyon büszke vagyok Rá! 

Szép napokat Nektek, puszi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyucika.blog.hu/api/trackback/id/tr293266610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása