Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.10.22.

2010.10.22. 19:51

szerző: Bonci

Kedves Olvasóim!

Most csak nagyon röviden írok Nektek, még a kórházból.

Mindenkinek köszönjük a szurkolást, a sok-sok üzenetet, jókívánságot!!!

Bármilyen hihetetlen is, csodálatos szülésen-születésen vagyunk túl, mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen szép csodának élje meg. Egyszer majd, ha újra le tudok ülni a gép elé, írok róla picit részletesebben is (de csak picit részletesen, tekintettel fiú olvasóimra:D).

Most a lényeg, hogy jól vagyunk mindketten. Enikő óráról órára szépül, simul. Eszeget is, kakil is rendesen. Még furcsa Őt kézbe venni, olyan pirinyó. De már tegnaphoz képest is sok minden "visszajött" a régi rutinból:).

Én is jól vagyok, de jó lenne már újra tudni ülni:). Viszont az éjjel újra jól aludtam, egyszer sem kellett kimenni:), és ráadásul már hason is tudok aludni!

Megkértem Apucikát, hogy este tegyen fel Nektek pár képet is, úgyhogy holnap már láthattok is minket.

Mostanra ennyit tudok írni, mert lapitopin bénázok, fekve, egy kézzel:).

Sok-sok puszi Nektek!!! 

 

2 komment

"Megszületett, megérkezett, de jó!
A legeslegújabb kis földlakó!"

Sziasztok!

Amint látjátok, megszületett Enikő! Mindketten nagyon jól vannak, a  részleteket a Szilvi megosztja Veletek hamarosan. A lényeg a lenti 2 fotón.

Mindenkinek köszönjük a szurkolást, sziasztok!

Apucika

5 komment

Híreink - 2010.10.20.

2010.10.20. 14:07

szerző: Bonci

Sziasztok!

Még egyben vagyok :-)!

Már nagyon hamar fáradok, és sokat feszül-görcsöl a Pocakom, de ezeket leszámítva tök jól érzem magam! Enikő érezhetően kevesebbet mocorog, de amikor mozdul, akkor tiszta erőből:-)! És sajnos továbbra is tízszeres étvággyal, és tized akkora gyomorral rendelkezem, mint normál esetben... ezért sokat szenvedek... vagy az "éhségtől", vagy a telítettségtől :-D, de valamelyiktől folyamatosan! 

Levi elég eleven napjait éli, lehet, hogy hiányzik Neki, hogy többet legyünk a szabadban, lehet, hogy Őt is megviseli az időjárás, nem tudom. Azért nem panaszkodok, szépen el játszik, csak néha nyúz engem:-)! 

Itt szeretném bemutatni Nektek a mi Például-unkat:-)! Ő Levi gumi-PóniLova, úgymint PL, azaz: Például :-D! Szerintünk ez egy tök logikus név:)! :

Nos, most, hogy ezt tisztáztuk:), bemutatom, mennyit segít nekem Levi. Tegnap kiköpte a szörpit, aztán kért zsepi, és feltakarított maga után:)! Nem tudom, akkor miért köpte ki... hacsak nem szeret már most takarítani... AJAJJJJJ, ezt lehet, hogy elrontottam??? :-D:

Ma reggel meg segített a reggeli elkészítésében, vett elő kenyeret mindkettőnknek, és még a kávém összekészítésében is segített, Ő pöttyintett:) : 

Délelőtt meg hangosan felolvasott az egyik kedvenc könyvéből. Ezt megpróbáltam lefotózni... :

 

... és mikor látta mit csinálok, azt mondja: "Idehoszom a könyvemet! A Doktojnénivej fényképessz je!!! ... Játod, itta Szita néni!" (Itt a Zita néni - Ő az egyik orvosa, akihez sajna rendszeresen kell járnunk, és úgy néz ki, mint a mesekönyvbeli Doktor néni:-)):

Délelőtt volt egy kis extra munkám is, a konyhaszekrényemből kellett kipakolni és szanálni, mert az egyik újonnan vett fűszerem kukacos volt! FÚJJJ! Na, mindegy... Levi ott sertepertélt körülöttem, és mivel az édességes polcot is kipakoltam és rendbe tettem, észrevette A Gumimacikat... nem szólt semmit, játszott tovább. (Tudja, hogy csak evés után van meglepi!) Egyszer csak odamegy a hűtő mágnesekhez, húzza-vonja a Bárányt... kézbe vette és azt mondja nekem: "Aszt monta a Baji, hogy éhes, és kéj GUMICUKJOOOOT!" (Azt mondta a Bari, hogy éhes és kér gumicukrot - ezt már kiabálta:-)) Annyira édes és fifikás volt, hogy muszáj voltam egy Gumimacit adni a Barinak:)... nem tudom ki ette meg, de Levinek utána málna illata volt :D:D:D!

Hát, Nektek is ilyen málna illatú szép napot! Puszi!

1 komment

Híreink - 2010.10.18.

2010.10.18. 22:55

szerző: Bonci

Sziasztok!

Nemrég jöttünk meg a Dokimtól, a vizsgálatról. Enikő jól van, még odabent:)! A súlya már 3.300 gramm körül van:)! Azt mondta az Orvosom is, hogy kb akkora lesz, mint Levi volt! 
Az UH-n láttuk a kis kezét, az arca előtt volt. Szépen látszott az arca is, meg az is, hogy nagy kortyokban lefetyelte a vizet:)! Kidugta az édi kis nyelvét, mint egy kiskutya:D! Nagyon szép pillanatok voltak! És láttuk azt is, hogy reflex-légző mozdulatokat tesz:)! Ez most tök jó UH volt, és örülök, mert Apucika is velem volt:)! 

Levi ma elég eleven volt, biztos azért, mert az idő miatt nem tudtunk lemenni játszani. Délelőtt DVD-zett, míg büntiből ki nem kapcsoltam, ugyanis nem hajlandó leszokni a kéz-rágásról, és már nem tudok mit kitalálni... állandóan a szájában van a keze, és már volt egy kis seb a szája szélén, meg félek, hogy minden koszt összeeszik így... szóval, a bünti miatt kénytelen volt szépen eljátszani... nagyon jól elvan így is, két órán át vonatozott:)! Összeállította a műanyag, a fa és a fém vonatot is, hol ezzel, hol azzal sihuhu-zott:)!

(Nem tudom észre vettétek-e, de A Cica ott volt...)

Meg lovagolt Példáullal is (ez a kis gumi pónilova), aztán doktorbácsisat játszott vele:)! Szívmasszázst adott neki... nem tudom hol látta, de a kis kezeit szépen egymásra téve pumpálta a lovacskát:)! És mondta nekem, hogy "föjpumpájom Pédájujt!"
Később azt mondja nekem:
- "Anyucika! Kéjek egy füjpiszkát!"
- Minek az Neked, Levi?
- "Nem-nem nem! Nem nekem kejj!"
- Hát, kinek kérted?
- "Hát Péjdájuj ojját kejj kipucojnom!" (Például orrát kell kipucolnom) - mi is fülpiszkával szoktuk időnként Levi orrát tisztítani :-D! Tök cuki volt:)! Ezután berakta Példáult az istállóba, azaz a kis sátor-házikójába.

Délután-este Anyuék vigyáztak rá, míg mi a Dokinál voltunk. A nappaliban nézték a mesét, mikor Levi elszaladt a szobája felé, hogy "Föjkapcsojom a vijjanyt!". Gabi papa viccesen rászólt, hogy meg ne tudja! Erre Levi: "Jóóóó!" és bement, és felkapcsolta, és kikiabált: "Sikejüjt!" Nagyon fél a Papától:-D!

No, jó éjt nektek!

2 komment

süti beállítások módosítása