Anyucika

Kedves Olvasók! Ez a blog nem építő jellegű... csak egy édesanya történetei imádott gyerekeiről! Szeretettel Nektek!

Híreink - 2010.07.09.

2010.07.09. 22:17

szerző: Bonci

Sziasztok!

Ma voltunk megint az Orvosomnál, tutira Kislány lesz, LÁTTUK:)! Jól vagyunk mindketten, minden eredményünk tökéletes. Enikő már tök nagy, a fejecskéje a köldököm felett jobb oldalon volt, popsija a hasam alján, lábai a bal oldalomon. Talpai pár centire az arcától, kettő között a kis öklei:)! Jól össze volt gömbölyödve! 

Mint már írtam, még csak tanulgatom ezt a blog szerkeztést. Csináltam egy kategóriát: Minden ami érdekes. Ez alatt van már egy "Levi ranyköpései" bejegyzés. Ezt folyamatosan fogom írni, de a főoldalon nem fog látszani a változás, úgyhogy, akit Levikénk dumája érdekel, annak mindig be kell néznie ide is!
Tervezek még egy olyan csatolmányt is, amiben a "Levi szavai" lesznek, azzal ugyan ez a helyzet: főoldalon nem látszik, ha frissítem.
Remélem Ti értitek, amit írok... :)!

Mára ennyit, puszi és kellemes hétvégét! Irány a STRAND!!!!!
 

5 komment

Híreink - 2010.07.07.

2010.07.08. 00:00

szerző: Bonci

Sziasztok!

Na, ez már egy teljesen aktuális levél és fotó... remélem azt is sikerül felraknom:)! Nem olyan egyszerű még nekem ezt kezelni, főleg, hogy már késő van!

Szóval: Holnap már betöltöm a 25. hetet Enikővel (ez már a hatodik hónapot jelenti:-)). Pénteken megyek megint a Dokimhoz és nagyon izgulok, hogy nehogy azt mondja, hát, ez a Kislány megkukacosodott... Milyen az élet, ugye? Levinél folyton azon izgultam, hogy biztos ott legyen a kis kukac, most meg...

Enikővel egyébként minden máshogy zajlik, mint annó Levivel. Állandóan mocorog! Most már nap közben is érzem, és a hasam egész felületén! Levi csak egy-egy ponton rugdosott. Most szinte az egész kis testet érzem a pocakban, ahogy megfeszíti magát, kavar a kis kezeivel, pörög-forog odabent! Imád a belső szerveimmel játszani:(, focista lesz, vagy boxoló... Szereti, ha jókat eszek:), bár most nagyon visszafogott vagyok, igyekszem nem annyit hízni, mint Levivel. És jó Kislány, semmi kaját nem kellett iktatnom az étrendemből! Ehetek káposztát, almát, kelt-tésztát, és az összes kedvenc zöldségemet! (Csak fagyit nem:(, bár ezt az Orvosom tiltja, nem Encus...)

De, hogy Leviről is írjak: IMÁDNI VALÓ! Kezd beindulni a beszélőkéje! Fogok csinálni egy "aranyköpések" kategóriát is, csak még nem tudom, hogyan kell...

Már be is szólogat nekem:-) : mikor kifestettem a körmömet bordóra, nézegeti-nézegeti, kérdezem:

-Mi az Kicsim? 

-Anya kömöje...

-És mi van rajta? - én a virágra kérdeztem rá, ehelyett Ő:

-KOSZ!

Hát, ennyit a fáradságos munkámról! 

Levi egyre önállóbb, már egész jól eszik egyedül, sőt, van, hogy nem is enged segíteni. Amire nagyon büszke vagyok, hogy elpakolja a játékait, ha megkérem! De nem ám csak behordja a szobájába, hanem vissza a polcra, meg a játékos ládába, a helyére mindent! És mindent megköszön:), még a reggeli-ebéd-vacsorát is:)! Ha meg eljövünk valahonnan, azt mondja: köszönöm a vedéjátást! :-) Pedig ezt nem mi tanítottuk Neki! Elles, elhallgat mindent, aztán a legváratlanabb pillanatban és helyzetben használja! 

A héten már be is égetett nyilvánosság előtt:)! A piacon álltam sorba lángosért, mondtam Neki, hogy mehet játszani a játszóházba addig, de figyelni fogom! Ki is nézett rendszeresen az ablakon és kiabálta, hogy ANYUCIKA!!!, (persze az én mellem dagadt a büszkeségtől, hogy a Kisfiam így hív!), erre egyszer csak azt kiálltja: ANYUCIKA KAKIJOK!!! És kakilt is, ott a lángososnál, ahol kb 20 ember ette az ebédjét... siethetteünk haza! (Szerencse, hogy még volt rajta pelus.)

Szóval, nem unalmas az életünk, de egy panaszom nincs! Annyira élvezem ezt az egészet, hogy most jöttem rá, én arra születtem, hogy Családanya legyek! Imádom a napom minden pillanatát, onnan kezdve, hogy reggel Levi beront hozzám a szobába, felmászik az ágyunkra és ledózerol, miközben kiabálja, hogy "Anyucika ébesztő!!!" és nyom egy nagy puszit az arcomra, egész addig, hogy este elolvasom a mesét, kijövök, és az suttogja utánam, "oké, jój ajszok!".

... legyen ez a végszó, most én is megyek jót aludni, mert mindjárt holnap van!

Remélem örömötökre szolgál a BLOGom:), várom a visszajelzéseket, tanácsokat, segítséget.

Szép napokat Nektek, puszi!

11 komment

Híreink - 2010.05.28.

2010.07.07. 23:02

szerző: Bonci

Kedves Mindenki!
Végre megvolt a várva-várt UH! Azt mondta a Doktorbácsi, hogy: "tűnik, tűnik, de meg nem esküdnék rá, de úgy tűnik KISLÁNY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!"
Azóta állandó mosoly az arcomon:) ! Úgy tűnik, Október 21. körül megérkezik hozzánk Nagy Enikő:) ! A szülinap és a név garancia egy imádni való kislányra (puszi Encus!!!).
Ezen kívül is minden rendben volt Vele, de az adatokból egyedül csak azt értettem, hogy már:) 288 gramm:) ! Az majdnem 30 deka:) ! És működik a kis szíve-gyomra-veséje... és láttam kalimpálni a kezével!
:)
Facsim és még sokak agitálására, valószínű nem itt fogom írni a következő levelet, hanem egy blog-ban.... még nem tudom, hogy működik, de blog-nevem már van:) ! Majd, ha elkezdtem, értesítelek Titeket!
Addig is puszi, és szép napokat Nektek!!!

Szólj hozzá!

Híreink - 2010.05.13.

2010.07.07. 23:01

szerző: Bonci

Sziasztok!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, újra elkezdem írni Híreinket:) ! Nagyjából és emlékezetből írtam össze a címlistát, ha Valakit nem érdekelnek a leveleim, nyugodtan szóljon, leveszem a listáról!

Szóval:
Jelenleg nagyon jól vagyunk Mindannyian:) . Ma vagyok pont 17 hetes Kistesóval: akit azért hívunk így, mert még nem tudjuk a nemét:( , erre még legalább 2 hetet várnunk kell... Kistesó pont a 16. héten mozdult meg, azóta minden nap érzem, van hogy alig-alig, van, hogy csomót mocorog. Elmúlt minden hányingeres-szédülős- egyéb tünet. Viszont sokkal fáradékonyabb vagyok, mint Levivel, sokszor "elfogy a levegőm", és a csontjaim is készülődnek már, ami nagyon kellemetlen. Néha olyan, mintha már legalább 8 hónapos lennék... De már szép Kismami pocakom van,amit imádok:) , úgyhogy nem nagyon foglalkozom a többivel! A könyv szerint Kistesó már 15-18 cm-es:) , de a Dokival csak 2 hét múlva találkozunk, úgyhogy biztosat nem tudok.

Levi egy tünemény, mindenki elájul tőle, hogy milyen kedves-mosolygós- közvetlen Kisfiú. Sokan dicsérnek minket, hogy milyen jól neveljük, mert azért elég szófogadó is, bár tud rosszcsont is lenni. Itthon nagyon jól elvan, simán tudok háztartást vezetni, játszik egyedül is, meg mesét néz. Néha kijön hozzám a konyhába, oda ül mellém, és "mesél", meg segít:) !
Múlt héten vidéken voltunk, ott az udvaron nagyon szeret, alig lehet bevinni, még pelusozni is. Imádja az állatokat, birkákat, nyuszikat, kutyákat, sőt, most kapott egy cicát is. Sajnos a kakast is ismeri, és hajnalban 5 és 6 között fel is kel rá (mondogatja, hogy kukojtot a kakas, megin kukojtot a kakas...), és onnan már csak ki akar menni, úgyhogy elég fárasztó is egy ilyen "nyaralás":) , de Levi legalább nagyon élvezi.
Egyébként sok segítségem van, hogy pihenni is tudjak, és Levi is a szokott módon "éljen". Tárkányon Gábor Szülei, és a Tesója (Ő Levi kedvence, úgy hívja, hogy Tibojkám:) ), meg a Dédik, itthon meg Gáborom, és az én Szüleim segítenek sokat. Nekem már az is segítség, ha nem egyedül kell vinnem sétálni, és van, aki fut utána:) .

Hát, mint látjátok megvagyunk.
Szép napokat kívánunk Nektek!

(Aki nem kér a leveleimből, nyugodtan írja meg, nem szeretnék senkit sem terhelni velük!!!)

Szólj hozzá!

Szünet

2010.07.07. 22:58

szerző: Bonci

Itt fejeztem be a jelentéseket Leviről. Az ezután következő levelek már az aktuálisak:)!

Ha Valaki eljutott idáig az olvasásban: NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!!!

Folyt.köv.

:)

 

Szólj hozzá!

2009.03.23-án kelt levelem

2010.07.07. 22:54

szerző: Bonci

Sziasztok!
Levikénk tegnap megünnepelte Első Születésnapját, így megírom Nektek utolsó levelünket!
A mi okos-ügyes-aranyos-és persze szép Kisfiúnk már elmúlt egy éves! Alig tudom elhinni, pedig pár napja folyamatosan azon jár az eszem, hogy egy éve ilyenkor mi is történt, mit csináltunk, hol tartottunk... és hogy azóta hol tartunk:) !
Levi (jó szokásához híven) az Ünnepnapon meglepett minket: először sétált úgy, hogy csak az egyik kezét fogtuk! Ha mindent ünnephez akar kötni, remélem legkésőbb a névnapján elindul:) !
A betegsége végre elmúlt, tovább tartott, mint gondoltam, bár tünetei nem voltak. A gyógyszert kellett sokáig szednie, ami küzdelem volt, de megoldottuk: a karamellás krémtúrót tudom ajánlani minden Kisgyerekes szülőnek!
A mászással már semmi gondja, és ügyesen feláll bárhol, lecsücsül bárhol. Pár szóra már hallgat, a "nem"-et jól érti, és mutatja is, ingatja a kis fejét, közben huncutul néz, és persze azonnal újra próbálkozik a tiltott dologgal... sok türelem kell hozzá, de megvan az eredménye! A virágaim már biztonságban vannak:) ! Már a hagymát sem pakolja ki, mióta megízlelte:) !
Sőt, olyan okos, hogy már a nagydolgot is rejtekben végzi:) ! Általában az étkező asztal alá bújik be, mert a terítőn keresztül kilát, de azt hiszi, Őt nem látjuk. De, ha a hálóban vagyok, az ágy mögé, a nappaliban a kanapé mögé bújik, és csak a nyögdécselést hallani. Meg az átható illatot érezni:) ! Szóval jól nevelt:) !
Foga még csak 4 van, de gyanítjuk, hogy készülődnek a többiek is, mert néha étvágytalan és nyűgös. De szerencsére ez ritka.
Túl vagyunk az első hajvágáson is (március 15-én: ezt is ünnepnapon:) ), tetszett Neki, élvezte, ahogy a gép a fejéhez ért! Nagyon Kisfiús lett az új hajával, pedig összesen 3 tincset kellett a tarkóján levágnom:) !
Ha kedve tarja, már puszikat is osztogat, leginkább nyelvest, remélem erről majd leszokik. Aztán meg vissza:) !
Ja, és már tud kacsintani! Kicsit kellemetlen, hogy amerre járunk, mindenkire hunyorog, de nagyon ari:) ! Sok idegen emberrel kell beszélgetnem mostanában...
Szeret táncolni is (kitől örökölhette???), jókat mulatunk a Juventusra:) ! De egyedül is szokott, örömében még tapsikol is!
Most búcsúzunk Tőletek, köszönjük, hogy figyelemmel kísértétek Levinket!
További szép napokat Mindenkinek!

Szólj hozzá!

2009.02.14-én kelt levelem

2010.07.07. 22:54

szerző: Bonci

Sziasztok!
Túl a 10,5 hónapon, és túl az első komolyabb betegségen (remélem), végre géphez jutottam!
Sajnos Kisbabánk összeszedett egy kétoldali középfül gyulladást. Fogalmunk sincs, hogy ezt hogy sikerült, mert mindig melegen öltöztetem, és általában füles sapiban van. De sajnos elkapta. Engem meg majdnem a pánik, mikor a hőmérő csak ment feljebb és feljebb, és meg sem állt 39,6-ig. Sosem gondoltam volna, hogy ez milyen szörnyű érzés. Olyan kis elesett volt és bújós (ami egyáltalán nem jellemző Rá), és nagyon sokat aludt. Mind ez múlt időben, mert két nap alatt elmúlt, és ma megint nem akar aludni, és megint örökmozgó:) !

Eltelt még egy nap. Sajna van, hogy nem addig ülök a gép előtt, amíg akarok:) , vagy, ha itt is vagyok, nem mindig állnak össze a gondolataim összefüggő egésszé.
Szal, Levi jól van:) . Ma már majdnem rendesen evett, és sokat rosszalkodott. A mászási sebességét szinte megduplázta a tegnapihoz képest, és újra nyitogatja a konyhaszekrényt, és újra kipakolja a vöröshagymát:) ! És már csak egyszer volt hajlandó aludni, azt is csak hosszas altatás után.
Sokat töprengtem, hogy mit írja Nektek, miben fejlődik és miket csinál, de olyan folyamatosan csinál mindent, hogy egyszer csak azt veszem észre, hogy, jé, már simán átkapaszkodik az asztaltól a kanapéra, és vissza. Simán feláll bárhol, és simán lecsücsül. Nagyon sokat karattyol az édi kis babanyelvén. Ha van hozzá kedve, már mondja, és inti is, hogy pá-pá. Ha Apukája hazaér, és hallja a kulcs-csörgést, fülel, és amint Gábor/Gabi/Facsi beköszön, hogy sziasztok, Levi ezerrel teker elé:) ! Apuján kívül szereti még az Anyuját is:) ! Elém is szaladt ki, mind a két alkalommal, mikor én menten valahova:) !
Szeret még a fürdőszobában ücsörögni (na ezt magyarázza meg valaki!!!), szereti a virágföldet kikaparni (talán erről már leszokott, mikor a száját is teletömte és nem ízlett Neki:) ), szereti a számítógépet kapcsolgatni, és a DVD lejátszón a gombot tekergetni (ez nálunk a hangerő szabályozó, és elég gyakran érnek meglepetések a szenvedélye miatt:) )!
Hát, bár még órákig tudnék Róla írni, azt hiszem a lényeget megosztottam Veletek! Legközelebb akkor írok, ha már 1 éves lesz! EGY ÉVES!!! Hihetetlen!!! Erre mondják az „öregek”, hogy: „hogy repül az idő”!
Na, puszi és szép napokat Nektek!

Szólj hozzá!

2009.01.08-án kelt levelem

2010.07.07. 22:53

szerző: Bonci

Sziasztok!
Lehet, hogy sűrűbben kéne írnom. Annyi minden történik, hogy nem is tudom, miket írjak meg Nektek:) !
Aznap, mikor elküldtem az előző „jelentést” este óriás sírásban volt részünk (meg vendégeinknek is), de meglett az eredménye: kibújt a harmadik fog:) ! Ez már felül! Volt nagy öröm!
Sőt, azóta megvan a negyedik is, úgyhogy alul kettő + felül kettő = FÁJDALMAS HARAPÁS!!!! JAJJJ!!! És Levi bizony szeret harapdálni….
Aztán nagy előrelépés még a MÁSZÁS:) !!! Ezt éppen Karácsonykor:) kezdte el, szülei nagy-nagy örömére!!!! Tündéri, ahogy a kis seggét vonultatja fel, s alá:) ! Azóta persze egyre ügyesebb, ma pl már a szobájából ki is mert jönni, merthogy eddig ha egy szobában leraktam, azon belül maradt! Egyszerűen nem mert átmenni a küszöbön! Ma ezt az akadályt leküzdötte:) (lehet, hogy mostantól nem lesz nyugtom!)!
És már szeret felállni is, kanapénál, anya nadrágjába kapaszkodva, ajtófélfánál…. De sajna leülni még nem tud - mondjuk nem is akar – ezért sokat esik. Szegénykémnek néha akkorát koppan a feje, hogy még én is majdnem sírok!
Új mutatvány még az integetés:) ! Már (engem utánozva) pápát int, sőt, néha mondja is hozzá:) ! Ezt még csak 3 napja csinálja, de már egyre határozottabban!
Enni továbbra sem szeret. Néha küzdenünk kell egymással: én befelé, Ő meg mindenfelé… még jó, hogy a babakaják nem fognak össze mindent. Már nem lenne tiszta ruhám.
A Karácsony nem hozta meg a várt reményeket. Levit nem hozta lázba a Karifa. Még a csörgő-zörgő csomagoló papír sem jött be. Az egyetlen ami láthatóan lekötötte, Facsi/Gábor/Gabi új kesztyűjének a cimkéje… nem egy válogatós gyerek:) !
A Szilveszteri petárdázás-tüzijáték meg sem kottyant Levinek, szépen végigaludta az egészet! Bezzeg azóta! 06:00-kor: kiazágyból-sírás, ébresztő kedves szülők! Nem tudom, ezt hogy csinálja, de egyszer csak átállt a 6-ra és úgy maradt. Nem nagyon díjazzuk, de próbálkozunk a visszaaltatással. Ma először sikerült:) . 7-ig.
Még valami, ami eszembe jutott, aztán megyek aludni:) ! A NEM-et azt hiszem kezdi érteni. Nagyon szigorúan tudom már mondani, és tudok is úgy nézni, hogy az Nem-et jelen! Ma először fordult elő, hogy a virágtépésnek NEM-et mondam, és harmadszorra már nem is nyúlt hozzá! Remélem hamarabb fog elsőre is hallgatni rá, minthogy elfogyjanak a virágaim…
Na, puszi Nektek!
UI: aki nem akar több ilyen levelet kapni, írjon, leveszem a listámról!

Szólj hozzá!

2008.12.17-én kelt levelem

2010.07.07. 22:52

szerző: Bonci

Sziasztok!
Már régen írtam! Ennek nem az az oka, hogy extra sok tenni valóm van Levivel, hanem, hogy annyi minden változott, hogy nem is tudom, hol kezdjem a mesét! Már hetek óta (pontosan négy hete) ez tart vissza az írástól.
Jövő hétfőn már 9 hónapos lesz LeviBaba. Kis örökmozgó, nem tudom, mi lesz velem, ha elkezd mászni, pedig ez már nagyon közel van, mert már nagyon profi hasalásból, simán fekvőtámaszozik, négykézláb is sokat hintázik, és egyszer már tett pár mászó mozdulatot, kivételesen előre:) ! Merthogy a mászás hátrafelé már jól megy. Ennek következtében naponta többször kell kimentenem a kanapé alól, kisasztal alól, de volt már a tévészekrényben is:) - tervezzük, hogy ajtót tetetünk rá:) ! Egyébként is elég élénk a természete, sokat mocorog, még kaja közben sem áll le, folyton jár keze-lába.
A mászáson kívül komoly veszély még a fulladás. Folyamatosan van valami a szájában, akkor is, ha öklendezik tőle. A játékai már nem izgalmasak (pedig rengeteg van), finomabb Anya kávés kanala, az etetőszék karfája, a szőnyeg széle…. Már rég lemondtam a steril környezetről!
Ja, és van még egy közlekedési formája, ugyanis már szépen csücsül, így játszik a nappaliban a szőnyegén, és így is közlekedik, forog-halad minden felé. Ha kinéz magának valamit, azt már simán megszerzi! (Most épp a fogíny zsibbasztót eszegette, nem tudom, hogyan csavarta le a kupakot!!!) Próbálom szigorún kezelni a tilos dolgokat, és csak remélni tudom, hogy nem az lesz az első szava, hogy „naeztnemszabad!” Egyébként elég nehéz szigorúskodni Levivel, olyan pofikat tud vágni, hogy győzze az ember komoly arccal! Mindig az Unokatesóm szavai csengenek a fülembe: „Ne nézz a szemébe:) ”! Nagyon cseles Bébi ám, erre van egy jó sztorink: Egyik reggel felsírt, Facsi/Gábor/Gabi ment teáztatni, visszajött a hálóba, Levi újra sírt, mondtam, most megyek én, erre az Apa: Maradj, nincs semmi baja, csak CSALOGAT!!!!! :) Hihetetlen, de ez így van, Van egy kifejezetten „csalogatós” sírása! Ha ilyenkor felvesszük, elégedetten néz körbe! Ez komoly! Szerintem több esze van, mint gondolnánk!
Hangutánzásban is szépen fejlődik Baba, most épp a rocker korszakát éli, folyamatosan a WOÁWOÁWOÁÁÁÁ-t mondogatja, mély torokhangon. Ezzel úgy megerőlteti a kis hangszálait, hogy időnként köhécsel is, de aztán folytatja. A mamamama, papapa, babababa korszakon sajnos túl vagyunk, pedig én jobban szerettem. Ja, és a berregés folyamatos nagy kedvenc, bár mikor: reggel Anya mellé bújva az ágyba (itt minden nyálas lesz – Anya is), játék közben (itt is nyáltenger) és sajna evés közben: kajatenger! Próbálok szigorúan rászólni és ránézni, hogy tudja, ez rossz, de ilyenkor a „most mi rosszat tettem” nézésével megnevettet. Nem hiszem, hogy használ, hogy lebújok az etetőszék alá röhögni, mert a köpködés-berregés folytatódik… én meg takarítok, öltözök!
Kaja terén kicsit már javult a helyzet: már a húsos ételeket is megeszi, de főleg a Bébiételeket. Én nem tudok olyan íztelen kajákat csinálni, úgyhogy feladtam a harcot, és üveges kaját kap. Hihetetlen módon a tökfőzelék is bejön Neki, meg a bolognai spagetti (ennek örülök, mert mi is nagyon szeretjük az olasz konyhát). És az állandó kedvenc: a krémtúró! Tudom, hogy a Dokinéni szerint nem szabadna még tejtermékeket adni Levinek, de mi megszegtük a törvényt (igaz először csak véletlenül, mert nem tudtam, hogy a baba-tejbepapi is tejes) és Levikének semmi baja tőle!
A kis fogai még mindig csak ketten vannak! A fenti bal egyes is nagyon ki akar már jönni, szegény Babuska szenved tőle időnként, de még nincs áttörés:) ! De az alsó kettővel is nagyon cuki, főleg, ha panaszkodik, mert ilyenkor lebiggyeszti az alsó ajkát:) !
Ja, és túl vagyunk az első BULIJÁN!!! Kapott meghívót a Télapó ünnepségre, és természetesen el is mentünk! Nagyon jó Baba volt, Mindenkinek volt egy mosolya, a Mikulás is tetszett Neki, még a szakállát is meghúzgálta!!! Remélem, jövőre már dumál is Neki:) !
Na, mennem kell, mert a kis Örökmozgónk már hiányol! Ez a csalogatós sírás:) !
Puszi!

Szólj hozzá!

2008.11.09-én kelt levelem

2010.07.07. 22:52

szerző: Bonci

Sziasztok!
Hazaértünk a nemtudomhányadik nyaralásunkból, és, mivel Levikénk már 7 és fél hónapos, gondoltam megosztom Veletek fejlődésének következő lépéseit:) ! Örültök:) :) :) ?
KIBÚJT A MÁSODIK FOGACSKA!!! Pont mint az elsőnél, némi nyűgi délutánonként, éjjel kevéske nyöszörgés álmában, nappal egy-két visítós sírás, és hopp: ott van! Már látszik és érezhető is! Kis jegylyukasztónk! Tök cuki!
És már eszik húst is! Húslevesből csirkemellet (igen Dolcsi: gyöngyit:) !) répával, krumplival... háááát, nem a kedvence, de 10-15 falatocska lecsúszik belőle. Imádja a krémtúrót, és Anya találmányát: alma-banán turmixot. Ezekből nem tudom mennyit meg bírna enni. Ja, és a sütőtök is tuti kaja. Ennek örülök, mert én is imádom, így elég gyakran sütök is! Nagyon bevált még a facsart narancslé. És a mandarin is. Örülök, mert így sok vitamint eszik, de szomorkodom, mert a zöldségek és a sós íz nem íz ínyére való! De majdcsak megszokja, én mindenesetre próbálkozom!
Na, hogy a mozgásról is írjak: a hasrafordulás-kézkihúzással profin megy. Túlságosan is. De, ha megunta, nem mindig tud visszafordulni, akkor jön a sírás, és Anya. Egyébként hason már szépen nyúl a játékokért, de előre haladni még nem nagyon tud. Egyik nap csalogattuk játékaival, oda se figyelt. Csalogattam egy szőlőszemmel, na, arra teljesen beindult és kepesztett ezerrel. Tiszta anyja:) ! Néha-néha már a kis fenekét is emelgeti, ha hason van, remélem hamar rájön, hogy így juthat előre.
Szerencsénkre az idegenektől sem fél, vigyorog mindenkinek, bárki kézbe veheti, elvan nála. Bárhol el is alszik, már mindkét Nagyi vigyázott rá (hála:) , így újra mehetünk bulizni) és semmi gond sincs Vele.
Mindig minden érdekli, folyton forgatja a kis fejét, mindent megfigyel. Állandóan jár keze-lába, egy valóságos sajtkukac - még evés közben is matat valamivel. Talán csak éjjel áll le. Ja, éjjel: már az oldalán alszik:) ! Annyira édes, mint egy kiskutya:) ! Viszont a kopasz folt a tarkóján kezd eltűnni, már elég sűrű ott is a haja:) !
Ha azt hiszitek, hogy lassan befejezem az ömlengést, tévedtek! Ugyanis a mi Kisfiúnk már beszél. Szépen, érthetően mondja, hogy "nem". Szerencsére, még csak véletlenűl mondogatja, és nagyon remélem, hogy nem ez lesz az első szava, de nagyon édi! És azt is mondogatja, hogy tájtájtáj, meg ejte-ejte, meg de-de, meg te-te-te és a kedvencünk, a hiszti-sírás: hhümeeee....
Sokat gondolkodom azon, hogy tényleg minden szülő elfogult? Vagy a mi Kisfiúnk tényleg ennyire tökéletes? És akkor gyorsan emlékeztetem magamat, hogy Levi nem tökéletes, mert felemásak a fülei, és így elégedett vagyok, hogy nem vagyok teljesen elfogult. De minden másban tökéletes Kisfiú:) !
Na, mára tényleg befejezem az ömlengést!
Puszi Nektek!
Ui: Ha valaki nem szeretne több "jelentést" kapni, nyugodtan írja meg. Nem akarok olyan Anyuka lenni, aki folyton a gyerekei kakis pelusáról és babaételeiről beszél! Szóval, ha kezd rólam ilyen kép kialakulni, gyorsan szóljatok, mert én még mindig az a bulizós-jófej csaj vagyok, csak már egy édi babával!
PUSZ!

Szólj hozzá!

2008.10.05-én kelt levelem

2010.07.07. 22:51

szerző: Bonci

KIBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKA!!!!!!!!!!!! Az alsó-jobb-egyes:) :) :) !
Ma vettük észre! Igazából semmi gáz nem volt Levivel, a szokásos formáját hozta. Visszagondolva valóban nyűgösebb pár napja és éjjel is többször fent volt, de az időjárásra fogtam. Nem folyik több nyála, nem sírt többet, nem volt duzzadt az ínye (merthogy ezt naponta néztem!!!) és láza sem volt. Csak ebéd után kicsit élesebben sírt, gondoltam, megnézem! ÉS OTT VANNAK A PICI RECÉK!!!! Hogy én mi mindennek tudok örülni:) ! Még sírtam is :) :) :) ! Drága Nagyfiam:) ! Holnap lesz 6 és fél hónapos:) ! Hát nem tiszta öröm Vele az élet???

Ezen kívül is fejlődött valamiben: Nagyon erős kis kezei vannak! Csipked! Jajj a nyakadnak, karodnak, oldaladnak! NAGYON FÁJ!
Ja, és már hivatalosan is édesszájúnak számít! Gyümölcsök közül bármit megeszik. Zöldséget sehogyan sem! De a BABAPISKÓTA!!!! Na az nyaminyami! Tök cukin eszi (illetve majszolja - ha a nyalogatás annak számít:) )! (megpróbálok képeket is feltenni róla)
És még egy tök jó dolgot észrevettünk: 4 napja az oldalán alszik el:) ! Mint egy kiskutya:) :) :) ! A felső kezecskéje a levegőben lóg, és a felső lábacska is valahol az alsó fölött lebeg:) ! Remélem ennek köszönhetően a tarkóján lévő kopasz folt lassan betelik illatos babahajjal:) !

Na, mivel igazából csak a RECE-örömöt akartam Veletek megosztani, most búcsúzom!
Puszi Nektek és szép őszi napokat!!!
:) :) :)

Szólj hozzá!

2008.09.23-án kelt levelem

2010.07.07. 22:50

szerző: Bonci

Sziasztok!
Bizony, Levibaba már fél éves (és egy napos:) )! Nagyon gyorsan telik Vele az idő, bár, ha végignézem a babanaplót, meg a fejlődését, annyira nem is!
Már 6700 gramm és 67 cm. Lassan kétszer akkora lesz, mint születésekor, legalábbis súlyra.
Nyugodtan állíthatom, hogy én vagyok a legbüszkébb, legelégedettebb és legboldogab Anyuka:) ! Levi egy csoda! Nagyon élénk, imád beszélgetni! Édi delfin-nyelven dumál a játékaival, plüssállataival, vagy a képeivel a falon! Időnként annyira kacag, hogy majd' megfullad. Szeret nézelődni, ha kézben van, meg sem áll a kis szeme, megvizsgál mindent. Nagyon szépen tartja magát kézben, meg ha kitámasztva ültetjük. Már hason is elvan egy ideig, főként, ha a kiságyban játszik és nem veszem észre, hogy megint hason van. Ilyenkor előfordul, hogy a nagy sírásra megyek be, mert hátra még nem olyan profin fordul, hason meg nem olyan jó. Amiben tök profi, a cumi visszadugása szájba:) ! Szeret ugyanis játszani vele, megrágja minden négyzetcentijét, aztán ha elunta, vissza a helyére:) ! Ettől függetlenül, szerencsénkre nem cumifüggő, alváshoz sem nagyon kell neki, és ha mégis, egy idő után álmában kiköpi!
Továbbra is kedvence a zenélő maci, meg hihetetlen módon az én Vuk-om:) ! Ezektől megnyugszik, élvezettel (???) hallgatja őket. Sajnos kedvence még a leghangosabb csörgője, pedig néha olyan mafflást ad magának, hogy öröm nézni, de ez sem zavarja, rázza tovább. Felnőtt fejfájásra viszont nem javaslom:) !
Már figyelni kell, miket teszek a közelébe, mert a kiságyban vándorol fel-alá, mindnet megkaparint, és mindent azonnal megkóstol! Nem győzöm törülgetni a kezeit, játékait, mindene csupa nyál. Bár fogaknak még nincs nyoma.
Kajákból új kedvence az óriás szemű szőlő! Édesen elnyammog rajta, szívogatja, "rágcsálja". A narancs levét is jóízűen issza, bár az első korty után mindig fintorog. Általában akármit adok neki, az első falat után fintorog, megrázkódik (tök cuki), de aztán jóízűen befalja. Ja, és új kedvenc a tejbepapi, jó hígan! A sűrű kaják még nem jönnek be:( !
A fürdés, egy új élmény! Nekünk is! Felfedezte, hogy tud úszni! A gyorsúszás lábtempója legalábbis elég jól megy Neki:) ! A tapasztaltabb vendégeink már nem segítenek fürdetni:) !
Az éjjszakáink kezdenek nyugodtabbak lenni (kopp-kopp-kopp), fürdés után sokáig alszik, 2-3 óra felé eszik, és szundi tovább reggelig. Reggel pedig nem tudjuk mikor ébred, ugyanis csak az édi gőgicsélésre szoktunk felfigyelni, sosem sír, hagy minket aludni:) ! Általában összerágcsál amit csak ér, aztán, mikor meglát minket szélesen vigyorog, kacag!
Továbbra is hosszú sétákat teszünk, órákon át elvan a babakocsiban. Nagyokat alszik a levegőn, vigyorog mindnekire, aki "benéz" hozzá, márpedig ez gyakran előfordul!
Már többször is aludt a Mamáéknál, amíg mi mulatoztunk:) ! Ezt szeretnénk egyre többször csinálni, és szerencsénkre ott is jól viselkedik, ezért szívesen látják:) !
Na, azt hiszem megint sikerült túl sokat ömlengenem apa-anya kedvencéről, úgyhogy befejezem!
Sok puszi Nektek!

Szólj hozzá!

2008.08.27-én kelt levelem

2010.07.07. 22:50

szerző: Bonci

Sziasztok!
Eltűntem, tudom, de most kaptok egy szép részletes beszámolót!!! Hamarosan új képeket is teszek fel, most csak 1-2 van! Tehát, a jelentés:) :
Levibaba elmúlt ÖT hónapos! Már 23 hetes lesz szombaton. Hihetetlen gyorsan telik Vele az idő!
Jól vagyunk, nagyon élvezzük egymást:) ! Levi a legjobb kisfiú a világon. Eszik, alszik, nagyokat játszik. Mindenkire mosolyog, aki hozzászól. Jókedvű Kisbaba! Illetve már Nagybaba, mert 6250gramm és 63 cm:) ! Apukája azzal viccelődött, hogy már egy fejjel magasabb, mint, amikor született:) ! Elég sokat utazunk Vele, azt is élvezi. Szeret nézelődni az autóból, aminek aztán nagy alvás lesz a vége! Babakocsiban is szeret lenni, sokat mászkálunk. Bárhova elvihetem magammal, sehol nem hozott még rám szégyent:) ! Sajna a babakocsink egy monstrum, és nehéz is, így csak Újpesten tudok mászkálni, bár már két buszt is felfedeztem, amire fel tudok szállni vele. Az egyik az Ázsia-center busz:) , a másik meg pont a munkahelyemre visz be:) ! Szerencsémre a buszt is pont olyan jól viseli, mint az autót:) ! De a városba nem tudok bemenni Vele.
Voltunk már nyaralni is, bár „csak” a Nagymamáéknál! Két hétig voltunk, és persze Mindenki folyton csak Levivel foglalkozott. Kicsit féltem is, hogy milyen lesz Vele itthon, hogy bírok Vele egyedül, de semmi gond nincs. Ugyanúgy tudok sütni, főzni, vendégeket fogadni. Jövünk-megyünk. Kedden pl az egész erkélyen nyílászáró-csere volt, és Levi a legnagyobb fúrás-faragás közben aludt el.
Aztán, nagy örömömre, ma igaziból hasra fordult!!! Egyszer már csinálta, de annyira megijed, hogy azzal a mozdulattal vissza is fordult a hátára! Ma hason maradt, úgy nézelődött. Szeret az ölünkben ücsörögni is, onnan jó nézelődni:) ! Ja, és imádja a műszaki dolgokat! Mereven bámulja a tv-t, számítógépet, mobilt… TISZTA APJA :) :) :) !!!! De ezeket nem hagyjuk sokáig nézni Neki.
Kedvenc játéka a kukuccs: fejére húzza a babut(textilpelus), majd lerántja. Legalábbis többnyire! Van, hogy nem tudja lehúzni az arcáról, és nagyokat nyög, meg kapálózik alatta. Szeret még berregni, ilyenkor tiszta nyál minden, főleg Levi. A játszószőnyegen is jól elvan, a kis delfin a kedvence, azt be tudja tömni a szájába. A kiságyában is szeret játszani, csörgőkkel, plüssökkel, sőt a rácsvédővel is szokott bírkózni:) ! És mindent folyton nyalogat, rágcsál és összenyálaz… :) :) :)
A zenélő macit, meg zenélő forgót szereti, de nincs jó ízlése, mert azt is szereti, ha én kornyikálok Neki. Sőt, ma, amíg porszívóztam, a telefonommal a Tankcsapdát játszottam Neki, és az „Állj, állj, állj”-ra elaludt…(mondjuk ez nekem is kedvencem, sokat hallgathatta a pocakomban).
Na, ugyan még órákig tudnék Leviről mesélni, de azt akarom, hogy a következő levelemet is örömmel várjátok:) , így most búcsúzom!
Sok puszi Nektek!
Ui: Nem haragszom ám meg, ha néha Ti is írtok nekem!!!! :)

2 komment

2008.07.16-án kelt levelem

2010.07.07. 22:49

szerző: Bonci

Szia Mindenkinek! Eltelt pár hét, úgyhogy újra hallatok magunkról.
Először is köszönöm Kismama-Anyuka barátnőim válaszait a hozzátáplálásról.
Leviként egyenlőre csak tápszert eszik (meg rengeteg teát iszik), jövő héten lesz 4 hónapos (jó ég, máris???) akkortól fogjuk elkezdeni a gyümölcslevek ízlelését. A tápszert nem én akartam, de Levi két hónaposan úgy döntött, nem szopizik tovább (az én nagy bánatomra). 3 hónapos koráig sikerült kihúznunk anyatejjel az etetését, friss és fagyasztott formában, de sajnos kifogytak a készletek:( ! Azóta tápszerezzük, amit szerencsénkre simán elfogadott, semmi kiütés meg ilyenek és ízlik is neki (nem csoda, nekem is ízlik:) ). No, ennyit a kajáról!
Levikénk két hónapos kora óta, maga az Angyalka. Nagyon büszke vagyok rá. Ritkán sír, akkor okkal, amit ha kitalálunk, megoldódik minden gondja és újra mosolyog. Nagyon vidám, jókedvű baba! Sokat „játszik”, folyton jár keze-lába: egy kis-zokniját már ki is lyukasztotta a sarkánál, annyit dörzsizi. Már nézegeti a kezeit (jó pár hete), ezzel nagyon le tudja kötni magát:) ! A játszó-szőnyegen lévő kisdelfint is szeretni nézegetni, sőt, már meg-megütögeti, és tetszik neki, ha meglöki! Nagyokat nevet, sikongat, kurjongat! Néha egész mondatokat elmond babanyelven.
Éjjel sajnos még mindig kelünk hozzá, fürdés után alszik 4-5 órát, aztán 3 óránként eszik. Sajnos az étvágya nem az igazi, ezért a kevés kajára hamar megéhezik. De még emiatt sem panaszkodhatok, mert evés után (néha közben) azonnal alszik tovább.
Túl vagyunk az első „nyaralásokon” is. Nagyon szeret autóban utazni, amint beindítja Gábor/Gabi/Facsi az autót, elkezd figyelni, hogy most mi lesz, és amint elindulunk, szélesen vigyorog! Aztán 5 perc és mélyen alszik:) ! Voltunk már a Nagymamáéknál, ahol semmi gondunk Vele. És elvittük a Balcsira is, elvileg egy napra mentünk Barátokhoz, de kedves invitálásukra ott maradtunk éjszakára is, és Levikével ott sem volt gondunk. Egész nap (az árnyékban) pelusban nevetgélt, beszélgetett, elvolt Mindenkivel. Éjjel is jól aludt, nem zavarta az idegen hely.
Ha itthon vagyok Vele egyedül, akkor sincs semmi gondom, ha egyedül hagyom a kiságyban épp úgy elszórakozik, mintha én játszanék Vele. Így már teljes háztartást tudok vezetni, és végre újra sütök-főzök!!!
Hát, ennyit most magunkról! Írjatok Ti is nekünk, örülök minden sornak! És egyszer biztos lesz annyi időm is, hogy tudok egy-egy személyes, névre szóló levelet is írni Nektek, addig is sok puszi és kellemes napokat!!!

Szólj hozzá!

2008.06.10-én kelt levelem

2010.07.07. 22:48

szerző: Bonci

Kedves Barátaink!
Jó sok idő telt el legutóbbi levelem óta, most megint írok pár sort.
De először szeretném megköszönni a sok levelet!!! Egyszer majd biztos tudok válaszolni Nektek egyenként is:) !
Levi babánk szombaton múlt 11 hetes:) ! Már nagyon nagy a kicsi fiam:) ! Egyre élénkebb, intenzívebb. Imádom figyelni, hogy szinte napról-napra egyre több mindent tud! Például már össze-összeakadnak a kis kezei a melle előtt. Ilyenkor összekulcsolja a kis ujjait, aztán mérgesen néz, ha nem jönnek egyből szét:) ! Aztán nagy kedvence (legnagyobb bánatunkra) a kezecskéje rágcsálása. Hangos cuppogás, szörcsögés jelzi, ha végre kitúrja a cumit a szájából, és megtalálja a kézfejét. Sőt, a napokban párszor már rajtakaptam, hogy a szeme előtt hadonászik. Nem állítom, hogy nézegeti a kezét, de szerintem a mozgás felkeltette a figyelmét és tetszik neki.
Ennyit a kezeiről, most jön a lábikó! Ami továbbra is a kedvencem. Viszont sajnos igazi férfi, ami a lábszagot illeti! Hallottatok már ilyet, hogy egy két és fél hónapos babucinak büdi a lába?? Igaz, csak a bal:) , az is csak enyhén és csak ebben a nagy melegben, de azért határozottan büdi... azért én így is folyton puszilgatom:) !
Aztán, ami még határozott fejlődés Nála az az imádott zenélő Macija (Köszi Alma és Laci!!!)! Amikor kapta ajándék ba, azt mondták, hogy mi utálni fogjuk! Nos, mi imádjuk a macit, mert Levi is imádja. Ha meghallja a zenét, már oda is fordítja a fejét, és láthatóan megnyugszik tőle. Egy baja van Macinak, hogy a zsinór a fenekében csak 15 centi. Jobban örülnénk, ha földig érne:) !
A fentiek mellett kedvencünk az Leviben, hogy rengeteget mosolyog! Már kétszer a "hehe" hangot is hallottuk Tőle:) ! Tündéri a fogatlan vigyora! A sok mosollyal egyidejűleg a sírásai is csökkentek! Már csak akkor sír kicsit, ha oka van rá! És nagyon könnyű megnyugtatni:) ! Egyébként meg gőgicsél, babanyelven beszélget, és sokat nézelődik csendesen. Éjjel már szinte végig alszik, csak enni kel fel, de akkor is simán visszaalszik, nem kell Vele virrasztani.
Szerencsénkre szeret utazni is! A babaülésben szinte azonnal elalszik, amint elindul az autó! Általában a babakocsiban is jól elvan. Bár ott már láttunk nagy hisztit! Azért sokat mászkálok Vele, minden nap több órát lent vagyunk. Járunk Vele vásárolni is, az üzletekben sem okoz gondot, legtöbbször végigalussza az egészet!
A fürdetést sajnos megint nem szereti, nem tudjuk miért. Próbáltunk már vízhőfokon, vagy mennyiségen változtatni, de sehogy sem jó Neki, így a fürdést még (vagy inkább már megint) végigsírja. Most gondolkozom a baba-masszázson, már utána olvastam, lehet, hogy bevetjük fürdés előtt.
Mindent összevetve imádom a Kisfiamat (bocsánat: imádjuk a Kisfiúnkat), mert nagyon jó Baba. Nagyon büszkék vagyunk rá:) !
Nem tudom, mit írhatnék még, ami másoknak is érdekes. Lehet, hogy páran már eddig sem jutottak az olvasással:) .
Aki eljutott ide, azt sokszor pusziljuk, még jelentkezünk:) !

Szólj hozzá!

2008.05.07-én kelt levelem

2010.07.07. 22:47

szerző: Bonci

Sziasztok!
Levi már elmúlt hat hetes, gondoltam írok egy utsó értesítőt:) !
Telnek-múlnak a napok, elég gyorsan! Hihetetlen, hogy már elmúlt 6 hét! Mindenki azt mondta, hogy 6 hét után minden más lesz! Így is van!
Levi már egész jól kommunikál! Szinte értem minden sírását. Elég élénk Baba, Sokat van fent, de már elvan magában is. Nézelődik, kézzel-lábbal kalimpál, gagyorászik, néha felsír, de aztán megnyugtatja magát! Még fájdogál a pocija, de egy jó büfi, vagy a cseresznyemag párna segít rajta. Nappal nem alszik túl sokat, eléggé lefoglal engem. Sokat tévézünk, sorozatfüggő lettem:( ! De éjjel szerencsére már jól alszik. Az esti fürdés-evés után 5-5,5 órát alszik, utána 4-et, de hajnalban általában 6-fél7 felé már ébred. Azért legalább éjjel tudunk Tőle aludni. Napközben is alszik azért pár órát, akkor tudok házimunkázni. Gábor/Gabi/Facsi továbbra is sokat segít, meg a Családjaink is. Már járunk vásárolni, addig a Nagymamák vigyáznak Levire. Ha hagyok otthon tejet, akár 5-6 órára is elmehetek. Már tervezzük az első mozit is:) !
Levi szépen és látványosan fejlődik, és a könyvben leírtaknak is mind megfelel. 3420 grammal született, 3150-el hoztuk haza, most 4120 grammnál tartunk. Hétfőn mértem.
Hát, ennyit rólunk! Szép napokat Nektek, sok puszi, Szilvi és Levi:) !

Szólj hozzá!

2008.04.10-én kelt levelem

2010.07.07. 22:47

szerző: Bonci

Sziasztok!
Levi ma 19 napos:) , gondoltam írok Nektek pár sort!
Mindketten jól vagyunk, napról napra jobban. Kezdjük megszokni egymást, bár én bízom benne, hogy lesz ez még sokkal jobb is. Sokszor nem tudom még, hogy éppen miért bömbizik, de azt mondják, egy idő után megszokom, hogy melyik sírás mit jelent. Még csak azt tudom, hogy a kismalac -visítás a hasfájás, és a simi segít rajta:) !
Nem tudom, hogy sírós baba-e, mert nincs összehasonlítási alapom. Szerintem jó kisfiú, néha egy-egy sírós elalvás szerintem belefér. Volt már, hogy kétségbeestem, mert láthatóan nagyon fájt a pocija, de azóta már tudom, hogy rosszul büfiztettem, tehát ez megoldódott:) ! Igyekszem megőrizni a nyugalmamat, nem idegeskedni mindenen. A gyerekorvos és a védőnő szerint is szép, egészséges gyerek, ezzel bátorítom magamat.
Az éjszakák nehezebbek, mert néha fáradt vagyok, de tegnap éjjel rájöttem, hogy a „Jóbarátok” segítenek:) .
A fürdést még végig ordítja, már várjuk, hogy leessen a köldökcsonk, akkortól állítólag jobb lesz… Már járunk sétálni is, szerencsémre szép idők vannak. Levi jókat alszik a babakocsiban, én meg nagyon örülök, hogy kimehetek, ez a három hét kényszer-szobafogság kissé megviselt.
Amit leginkább imádok Levin, azok a kis lábacskái:) ! Imádom puszilgatni őket:) ! És néha megajándék oz egy nagy vigyorral, bár ez önkéntelen Nála, de olyan jó!
Hát, röviden-tömören, így vagyunk mi.
Írjatok Ti is, minden érdekel, nekem most ez a kikapcsolódás:) !
Kellemes tavaszi napokat és puszi Nektek!

Szólj hozzá!

2008.03.25-én kelt levelem

2010.07.07. 22:46

szerző: Bonci

Sziasztok!
Bizony, ma hazajöttünk!
Mindenkinek köszönöm az üzeneteket, a leveleket, jókívánságot és főleg a dícséretet! Megkaptam mindet, de képtelenség egyenként válaszolni Nektek:) ! Nagyon jól esik, hogy ennyien gondoltatok ránk, és izgultatok értünk!
A szülés és kórház részleteivel nem terhelnélek Titeket, a Lányok tudják, vagy majd megtudják:) , a fiúk meg elképzelni sem tudják! Amit muszáj megírnom, hogy a végeredmény egy csoda! Hihetetlen boldogság!
Levi (szerintünk) nagyon szépnek született, nem volt semmi filmekben látható horror... rózsaszín volt és nagyon hangos:) ! Első teendője a Szülésznő lepisilése volt:) , második a Mami lekakilása:( ! Ezt a nyilvános (pelenka nélküli) wc-zést azóta is gyakorolja:) ! Fürdés, pelusozás és öltözés közben folyton harcol, a csecsemő-nővér Vitéz Leventének hívta:) !
Még ismerkedünk egymással, próbálom tapasztalni mikor mit kell tennem. Biztos lesznek nehéz pillanatok, de egyenlőre az Anyaságot is pont úgy élvezem, mint a Kismamaságot!
Kisfiam most is édesdeden alszik a pólyában, mellettem a kanapén. Képes lennék órákig nézegetni...
Tettünk fel róla képeket az oldalamra.
Most búcsúzom, mert lassan vacsizunk:) !
Egyszer csak jelentkezem újra! Addig is puszi Mindnekinek, és még egyszer köszönök minden levelet!!!

Szólj hozzá!

Sziasztok!

Megérkezett a várva-várt fiatalember :-)
Március 22-én 14.50-kor, 3420 grammal, 51 centi hosszal megszületett Levi!
Minden rendben ment, bár nem volt a legrövidebb szülés...
Kedvcsináló fotók feltöltve, jó böngészést!

Üdv Mindenkinek és köszi a szurkolást!

Levike Apukája

Szólj hozzá!

Sziasztok!!!
Lassan indulunk a Kórházba!!!
Ha minden igaz, Levi megindult! Még semmi fájás meg ilyenek (csak éhes vagyok:) ), csak a magzatvíz folyt el. Kíváncsi vagyok milyen lesz, meddig tart, de szerencsére teljesen nyugodt vagyok. Facsi/Gábor/Gabi is az, bár lehet, hogy Ő csak álmos...
Végül Levi az Apukája kívánságát teljesíteti azzal, hogy ma szándékozik világra jönni:) !
Szorítsatok nekünk, hogy gyors és könnyű szülésünk/születésünk legyen! De legalább gyors.... vagy könnyű...:) !
PUSZI NEKTEK!!!

Szólj hozzá!

2008.03.20-án kelt levelem

2010.07.07. 22:43

szerző: Bonci

Sziasztok!
Bizony, még mindig együtt Levivel. Semmi változást nem érzek, nem nagyon akar kint körülnézni.... Elvileg holnapra vagyok kiírva, és megyek is pont Orvoshoz, de nem érzem, hogy már holnap szülnék. És szerintem a pocakom sem olyan brutálisan nagy, "kis" aranyos:) , én legalábbis imádom! Továbbra is jól érzem magam, tevékenykedni is tudok, sőt, inkább az visel meg (főleg lelkileg), ha nem csinálhatok semmit. A szobafogság nem jött be múlt héten, már majdnem depis lettem... A héten ismét jöttem-mentem, most remekül érzem magam:) !
Legközelebb lehet, hogy már Facsi/Gábor/Gabi ír Nektek, megkértem, hogy Levi érkezéséről itt írjon egy rövid levelet.
Addig is írhattok nekem, mert örülök minden sornak:) ! Meg persze majd utána is:) !
Szép napokat, sok puszi Mindenkinek!

Szólj hozzá!

2008.03.13-án kelt levelem

2010.07.07. 22:33

szerző: Bonci

Sziasztok!
Ígéretemhez híven, ismét jelentkezem.
Még mindig együtt vagyok Levivel. Úgy látszik, szeret a Mamájával lenni, semmi jel nem utal arra, hogy körül akarna nézni a Nagyvilágban. Hétfőn látott az Orvosom, azt mondta minden rendben Levivel, a korának teljesen megfelelően néz ki. Remélem ez azt jelenti, hogy nem óriási:) ! Most először nem mondta, hogy nagy a Baba. Szerintem a pocakom sem olyan hatalmas nagy, látni nálam nagyobb Kismamákat is! Lehet, hogy pont ezért, de még mindig jól vagyok és még mindig élvezem a pocakomat, nem okoz gondot. Az már igen, hogy "szobafogságra" ítéltettem, Facsi/Gábor/Gabi nem támogatja az ötletet, hogy napközben egyedül mászkáljak a városban, meg már én se nagyon merek. Így itthon kell feltalálnom magam. Igyekszem napra kész lenni a házimunkákkal, meg pihenni is kicsit. És folyamatosan várom a JELet:) !
Hát, így vagyunk mi.
Remélem, legközelebb már örömteli hírrel terhelhetlek Titeket, mert néha már lelkiismeret furdalásom van, hogy minden érdeklődésre azt kell mondanom, "még együtt vagyunk"...
Szép napokat kívánok Nektek, sok puszi, Szilvi!

Szólj hozzá!

2008.03.06-án kelt levelem

2010.07.07. 22:28

szerző: Bonci

Kedves Barátaink!
Olyan sokan érdeklődtök felőlünk (aminek nagyon örülünk és köszönjük:) ), hogy úgy gondoltam, csinálok itt az iwiw -en egy „Levi-hírek” csoportot, és itt értesítelek Titeket az aktuális fejleményekről. Merthogy lassan a finisbe érünk, sajnos végéhez közeledik a boldog Kismama-kor, és kezdődik a remélhetőleg szintén boldog Mama-kor.
Már csak két hetem van a kiírt dátumig (márc. 21.), de az Orvosom szerint jöhet előbb is Levi, mert elég nagy baba (jajjj) és a szervezetem is készülődik már. Úgyhogy startra kész állapotban vagyunk, becsomagolva minden a Kórházba.
A lakás is elkészült, nekünk nagyon tetszik, különösen Levi szobája.
Lassan kezdhetnék pihenni, mert mindenki ezt javasolja. Én továbbra is nagyon jól érzem még magam, nagy bennem a tenni-venni akarás, nem akaródzik egész nap csak feküdni, de azért igyekszem…!
Na, puszi Mindenkinek, ha lesz valami érdemleges hír, küldjük az értesítést!
Szép napokat Nektek!

Szólj hozzá!

Köszöntő

2010.07.07. 22:15

szerző: Bonci

Sziasztok!

Végre hozzáláttam a BLOG-nak.... nekem ez még nagyon magas, a sötétben tapogatózom, úgyhogy tutira tele lesz bakikkal, de azért igyekszem...

Amikor Levi még pocakban volt, elkezdtem az iwiwen írogatni hírleveleket, ezeket bemásolom ide, úgyhogy lesz, akinek már ismerős is lesz. Ha utolérem magam, itt folytatom az aktuális híreinket.

Remélem olyan örömmel olvassátok, ahogy írom őket.

Nektek készítem, fogadjátok szeretettel!

PUSZI!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása